Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

DjoloDjolo, pritisni duže taster menu i onda pozatvar sve aplikacije (sem stand-bx) pomoću tastera C :wink:
Nokia C6

DjoloDjolo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 01:17

Post od DjoloDjolo »

nije u tome problem, postoji neki veci problem brate ... sve mi je pozatvarano i opet se pojavljuje ista stvar, cak i kada ga upalim odmah mi to prijavi :P

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Onda hard reset.zelena sluška+3-ka + *
Ali prvo backupu telefon jer gubiš sve podatke!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Isti sam problem imao i ja na e65.To mi se javljalo svaki put kada sam pokusao da brisem neku app preko app menagera i resenje tog problema je bilo ciscenje systema na E,tj brisanje na E foldera data,private,resource,sys i system i posle toga reset tel sa *#7370#.Posle toga se sve sredilo i nisam imao tih problema
Note IV N9100 dual

Milan.Grujic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 17:45

Post od Milan.Grujic »

Kada hocu da obrisem neki folder, npr. Memorija telefona/Video clips, izbaci:
Unable to delete default folder!
I ne mogu da otvorim sakriveni E:/Private folder... Kako da skinem te zastite?

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Da bi otvorio taj sakriveni E:/Private folder mislim da trebas prvo hackovati telefon pa onda mozes cackati kud god pozelis :)
Nokia N95 8GB

Milan.Grujic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 17:45

Post od Milan.Grujic »

Pa hakovao sam telefon, al nije do toga... Ako neko zna sta treba da uradim neka ni napise :unsure:

Edit:
Ah, otvorio sam private folder, tako sto sam povezao sa kompom, ali kako da obrisem neki folder, npr. Memorija telefona/Video clips, izbaci:
Unable to delete default folder!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Moras da kliknes prvo na ikonicu capsoff da bi ti se aktivirao hack pa tek posle toga mozes da pristupis i da cackas po systemskim folderima tipa private
Note IV N9100 dual

zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

Poz. dobri ljudi!!! Kako da zabranim slanje izvestaja o primljenoj SMS poruci???? U podesavanjima za MMS postoji ta opcija: ,,Dozvoli slanje izvestaja,, ali u podesavanjima za SMS nema je. Postoji li neka aplikacija kojom to moze da se odradi? imao sam instaliran MCleaner i SMS spamer ali oni dozvoljavaju slanje izvestaja.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa ides message-settings-text message-recive report-i stavi NO
ako si mislio na to ne znam sta drugo
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

fxgt, ti govoris o polaznim SMS porukama i njihovom izvestaju, radi se o primljenim SMS porukama i zabrani slanja izvestaja o primljenoj poruci. Pogledaj u podesavanjima poruka za MMS gde imas tu opciju....

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Milan.Grujic, pa sama ti recenica govori da foldere koji su tu po default ne mozes obrisati a sve ostale mozes bez problema. Tu ne vjerujem da ni hack pomaze da bi mogao default foldere obrisati. Isto ti se prikaze kad hoces npr. da obrises opciju CAMERA iz glavnog menija. Jednostavno ne mogu se folderi po default brisati....

*CoVeRdAle*
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07

Post od *CoVeRdAle* »

Ljudi imam jedan problem. Kada me neko zove, telefon mi zvoni tek kada onom ko me zove zazvoni treci put. Takodje, kada me neko cimne, samo mi se upali displej, ali ne zvoni, zvoni tek 2 ili 3 sekunde kasnije. Mislio sam da je do toga jer mi je melodija na kartici a ne u memoriji telefona, ali ipak nije do toga. Kako da resim ovo?
Still Alive and Well...

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

I kod mene druze potpuno ista situacija i da ti pravo kazem ja i ne obracam mnogo paznju na to,tako da ako ti ne smeta,slobodno zanemari ali ako ti bas smeta,ne znam...
Nokia N95 8GB

Montenegrino
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19

Post od Montenegrino »

imam problem ljudi,moram da presaijam usb kabal da bi ga prepoznao tel tj comp jel do kabla ili nesto drugo jawite mi sto prije...unaprijed hwala

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Montenegrino, ne brini i ja sam izvodio razne akrobacije sa kablom da bih spojio fon sa kompom!
bitno da se na kraju ipak prepoznaju i zavole! :lol:
happy end :lol: :lol: :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

mrkixxx, definitivno su u pravu za te akrobacije i ja moram malo da savijem kabal levo-desno da bi ga komp prepoznao,ali na kraju je bitno da se ipakj prepoznaju i da sve "sljaka" :lol: :lol: :D
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Cini mi se da je izasao novi softver, pa evo rekoh da javim....pozz.

http://img526.imageshack.us/my.php?imag ... icazz8.jpg

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

N73 je model na kome je, uz N95, najviše rađeno po pitanju unapređenja softvera. Vjerovatno je razlog velika prodaja aparata i potreba da se odgovori na nedostatke. Recimo, jednim updateom je kompletno promijenjen muzički plejer, ubačen je nalik onom iz N91 i 5700. Zaista su ga unapređivali dosta, što se očigledno još uvijek isplaćuje, čim izdaju novu verziju.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ko zeli da ima sve moguce app i da hackuje tel bolje je da ne ubacuje najnoviji softwer iz razloga sto je nokia i taj najnoviji sw sigurno zastitila pa nije moguc hack kao sto je slucaj sa n82,a od skoro i sa 6120.Koliko vidim bice posla za nasu bracu φuse
Note IV N9100 dual

Odgovori