Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mozda malo glupo pitanje, ali ne razumem se dovoljno, pa cu ipak rizikovati. Hoce li mi se syebati neka "non default" aplikacija ako instaliram novi firmware? Tel nije hackovan i sve aplikacije koje sam instalirao su "....signed", a imam ih brdo...
Sale poosle update firmvera ostace mu sve u telefonu??? 3 puta sam updatovao N76 i 2 puta N95 i jednom N96 i uvek beckupujem sve sto mi treba jer mi je telefon posle updata klot! Neka pokusa p ace da se uveri...
sanjke, mozda je zvuk minimalno jaci na novom fw na sluskama,ostalo je cini mi se sve isto .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa kazem ti ja,ne moras uopte ni raditi update,v 30 je prilicno dobra i stabilna
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Е овако...
Мени је агпс укључен,и кад ми је гсм моде,уђем у мапе и кад изађем је нормално...
а кад је дуал мод и агпс и уђем у мапе и кад изађем оно е ми стоји горе лево и телефон се заледи и морам да вадим батерију...
Не капирам зашто?
измена:у опцијама мапа намештено ми је да не иде онлине...
Strasno sam se juce iznervirao. Juce mi u autu ispadne telefon iz dzepa i zapadne izmedju sjedista i one plastike u sredini auta. Dok sam izvlacio telefon napravila mi se kao parnica (bolje receno ogrebotina) od sredine ekrana prema vrhu i nevjerovatno me nervira i upada mi u oci. Da li je neko probavao one paste za brisanje ogrebotina i da necu napraviti nesto gore ako probam? Zamjenio bi tu prednju plastiku ali ovdje u BL nece niko da proda taj dio posebno vec traze 25 eura za komplet masku.
janka_88, za te pare promeni maskicu ako je original, mada cisto sumnjam verovatno je tzv. A klasa.
Te paste u ovom slucaju ne pomazu. Probaj sa pastom za zube daju gotovo isti efekat.
Pasta za zube ne pomaze posto ne moze popuniti ogrebotinu. janka_88, pregledaj temu Pimp my phone u Kaficu. Mislim da su se tamo pominjale neke paste i na kojem principu to funkcionise.
IDzO, paste za poliranje koliko se ja razumem ne rade na principu popunjivanja vec skidanja jednog sloja tj. uklanjanja ostecenog, pa zato i nisu funkcionalne kad su dublje ogrebotine ili naprsline
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.