Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja koristim operu mini 10 beta 2 i na žalost neka kinetik scroll. Kod nje je kodiranje stranica isto kao na kompu, sem što ne vidi embended media playere (youtube...) valjda ne radi flash kako treba, šta znam.
Kako opera 5 dekodira stranice, u odnosu na komp?
Ninolina, samo jos jedna sitnica. snenad, opera mini 10 ne postoji,mislim da je poslednja verzija 5,a postoji opera mobile 10 beta 2, verovatno si na to mislio. Meni radi kinetic na oba. Sorry za off
Poslednja izmena od Ceftriaxone u Ned, 31. Jan 2010. 13:20, izmenjeno 1 put ukupno.
mcwelja, meni prebaci na velika slova kad udarim enter
Kinetik skrol mi isto radi u webu, a operu ne koristim.
O kakvom tacno shortcut-u za muziku pricas?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Chek, udjes u messages, da pises novu poruku, prebacis u qwerty, pises nesto malo, udaris "enter" i prebaci ti na velika slova?
Kako moze da ti radi u webu, kako je kod drugih?
Ma kada stavis za homescreen theme da ti bude contact bar. Onda uzmi i pusti neku miziku, i samo izadji iz playera sa crvenim tasterom. Na homescreenu primetices novi izgled precice za player
Ninolina, sorry zbog off-a ali ja uz pomoć pretrage nisam uspeo da pronađem pomenutu temu. Ili ja ne umem da koristim opciju traži foruma ili ta opcija, kao i kod većine drugih foruma (čast izuzecima) ne radi baš najbolje tako da bih zamolio za link ka istoj
Ima li ko predstavu zasto mi na "home screen-u" rade samo "shortcuts" i "search" iako su stiklirane i"music player,radio i calendar".E sad ako aktiviram shortcuts u podesavanjima onda mi se normalno pojave ona 4 polja za precice,ali one tri ranije navedene nikako.U cemu je problem?
mcwelja, Slazem se sa tobom, i ja imam isti problem u porukama kada ih kucam. U starijim verzijama kada pritisnes za novi red (enter) automatski ih prebaci na velika slova, a sada to nije slucaj. Verovatno je bag koji ce popravit pri narednom update-u. Ali zato recimo sve radi kako treba ako se posle pritisnutog entera otkuca slovo pa se izbrise, tada se on automatski "seti" da treba da pise velikim slovima, ali ovo mora de se radi pri svakom novom redu, sto je zamorno pa tada nista drugo ne preostaje sem rucno da se promeni velicina slova.
mcwelja, Da, sve mi sljaka kako treba, probao sam bas danas... vlajko69, To sto ti obelezavas nisu precice koje ce se videti na homescreen-u nego ce se prikazati u slucaju da su ukljuceni,u slucaju radia ili music playera, ili ako predstoji neki dogadjaj iz kalendara, u slucaju, jel, kalendara.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
@vlajko69, kako ne rade? Kada pustis player ili radio a onda odes na home screen videces da imas precicu do music playera ili radia, ako imas nesto zabelezeno u kalendaru onda ce to da ti se pojavi na home screenu!
E pa sad kad sam ga precackao,vidim i ja da tako radi,a prvo sam mislio da treba da ima i precice na ekranu,mada i nema neke preke potrebe,Do plejera i ostalog se lako stize, a i verovatno bi sa svim tim precicama na ekranu poukljucivao sve zivo ako ti se tel. slucajno otkljuca u dzepu.Hvala na obavestenju.
@Slavko101
Da, da, bas isto tako je i kod mene. Nego me buni malo ovo za kinetik u webu...zasto nece da radi kod mene? (ne mislim na operu vec na defult aplikaciju kod Nokije za Web)
I zeznuo sam se, moram sa da odradim hard reset, naime kada sam upadovao fon ostao je hakovan, ali mi se bila baterija ispraznila i ugasio fon. Stavio sam ga na punjac ali kada sam posle hteo da ga upalim naprosto nije hteo da se podigne sistem. I to sam ga cekao i do 30min. Prosto je mora da padne hard reset.
danas sam kupio ovaj telefon i imam jedan problem sto se tice gprs-a..cim sam ubacio karticu stigle su mi konfiguracione poruke za gprs,mms..e sad kad hocu da pokrenem aplikacije kao sto su mig33,opera mini,nece nikako da se uloguje na mig a kamoli da otvori nesto u operi,probao sam cak i da menjam apn u gprsinternet i nece i dalje,dok preko wifi sve radi normalno..zna li neko sa treba da uradim da bi to namestio?
i da li neko za kako da iskljucim virtualnu tastaturu kad pokrenem neku igricu ili operu mini?
Probaj u opcijama tih aplikacija namjestiti ono " always ask" kad je u pitanju konekcija . Mozda je odredilo wi-fi automatski ako si prvo koristio wi-fi . Sto se tice iskljucivanja virtualne tastature settings>application mgr>installed aps>nadjes aplikaciju otvoris opcije pa "Suite settings"
Imam pitanje za sve one koji koriste navigaciju na ovom uredjaju (konkretno garmin) a apdejtovali su na najnoviju verziju softvera. Da li ste primetili da vam slabija hvata satelite? Meni je prijem satelita pre apdejta bio perfektan hvatao mi ga je cak u sobi i to bas jak signal, a sad u sobi nema sanse, a napolju ga jedva uhvati... Ne znam do cega moze biti...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.