Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
vanjuska, slažem se sa jerkann-om
Pre update-a sam ga probao (svega 2x ali dovoljno) i sada posle.
I meni se čini da je brži.
Stavim ga na nosač u kolima i dok udjem u program, pritisnem "home" kao destinaciju i već preračunava putanju.
Za 15 do 20 sec od počinjanja procedure već imam rutu na ekranu
A signal, nećeš verovati zavisi i od toga da li je oblačno, pada sneg, kiša i sl.
Pre update-a sam ga probao (svega 2x ali dovoljno) i sada posle.
I meni se čini da je brži.
Stavim ga na nosač u kolima i dok udjem u program, pritisnem "home" kao destinaciju i već preračunava putanju.
Za 15 do 20 sec od počinjanja procedure već imam rutu na ekranu
A signal, nećeš verovati zavisi i od toga da li je oblačno, pada sneg, kiša i sl.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- gameforce
- Ex-Moderator
vanjuska, meni, podešavanja, telefon, podeš. aplikacije, pozicioniranje, metod pozicioniranja, štikliraj poboljšani gps/integrsani gps/zavisno od mreže
nazad 1x
server pozicioniranja:
upotreba servera-automatski
pristupna tačka-tvoj GPRS pristup
adresa servera-supl.nokia.com
nazad 1x
server pozicioniranja:
upotreba servera-automatski
pristupna tačka-tvoj GPRS pristup
adresa servera-supl.nokia.com
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Nemam, stiklirano mi je integrated gps jer i koristim integrisani gps... Samo sam naveo koje jos opcije imam tu kad udjem u metod pozicioniranja.
Aaaaa, ja sam tek sad skontao da ja mogu da stikliram vise stvari tu. Znaci tri stvari treba da budu oznacene, assisted gps, integrated gps i network based? Ne znaci li to da ce da mi se kaci na internet da bi radio?
Aaaaa, ja sam tek sad skontao da ja mogu da stikliram vise stvari tu. Znaci tri stvari treba da budu oznacene, assisted gps, integrated gps i network based? Ne znaci li to da ce da mi se kaci na internet da bi radio?
Poslednja izmena od vanjuska u Čet, 04. Feb 2010. 13:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Nema potrebe da budes tako neprijatan, u pitanju je obican nesporazum. Nisi napisao da moze vise stvari da se stiklira, sto sam skontao i stiklirao sve sto si rekao i sad radi ok, iako mu treba malo duze vremena da se konektuje na satelit nego ranije. Hvala.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- gameforce
- Ex-Moderator
vanjuska, neprijatan?
Što sam naglasio da treba da pročitaš ono što sam napisao?
Više je nego očigledno da si to površno uradio
Da sam hteo da budem neprijatan ja bih rekao npr da si lenj da pročitaš ili da si svojeglav i da teraš po svome i pored uputstva...i sl
Ali ja rekoh samo da pročitaš
Verovatno je to uvredljivo?
Lepo je moj otac govorio:
"Ni jedno dobro delo neće proći nekažnjeno"
Što sam naglasio da treba da pročitaš ono što sam napisao?
Više je nego očigledno da si to površno uradio
Da sam hteo da budem neprijatan ja bih rekao npr da si lenj da pročitaš ili da si svojeglav i da teraš po svome i pored uputstva...i sl
Ali ja rekoh samo da pročitaš
Verovatno je to uvredljivo?

Lepo je moj otac govorio:
"Ni jedno dobro delo neće proći nekažnjeno"
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
izgleda da je sad moguce uraditi hack i za v40.
http://www.sirajsoft.com/nokia-5800-v40-hacked/
Ko voli,nek izvoli...
http://www.sirajsoft.com/nokia-5800-v40-hacked/
Ko voli,nek izvoli...
ex ivan87
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
ovaj hach se pojavio pre nekih nedelju dana. na svim forumima tvrde da radi. takodje isti tim je uradio hach za n97 i n97 mini.
na svu srecu hackovana verzija v31 ostaje hackovana i posle upgrade-a na verziju v40. licno cekam novi hellox pa cu tek onda da razmisljam o hard resetu.
e sad preporuka svima: informisite se o novoj verziji hellox-a na zvanicnom sajtu jer je sada moguce naci "nove" verzije (mislim da uglavnom piše verzija 2.4 ili 2.04.) koje ce vam blokirati fon i posle pomaze samo hard reset, u najboljem slučaju ništa neće uraditi.
na svu srecu hackovana verzija v31 ostaje hackovana i posle upgrade-a na verziju v40. licno cekam novi hellox pa cu tek onda da razmisljam o hard resetu.
e sad preporuka svima: informisite se o novoj verziji hellox-a na zvanicnom sajtu jer je sada moguce naci "nove" verzije (mislim da uglavnom piše verzija 2.4 ili 2.04.) koje ce vam blokirati fon i posle pomaze samo hard reset, u najboljem slučaju ništa neće uraditi.
e ljudi imam jedan mali problem..ne radi mi od sinoc dugme na "home screen-u" za kontakte i za biranje broja.. To je pocelo posto sam ubacio garmin u telefon... Kada udjem u meni sve radi i nema nikakvih problema ali na home screen-u touch ne reaguje.. Da li je moguce da je samo usao neki virus i pravi taj problem i da samo reinstaliram softver ili je neka veca muka
Da li se ovo jos nekome desavalo? Hvala unapred..