Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
@Stevica1990: Vidi, ja imam memorijsku karticu od 8GB i to bas HC i radi savrseno. Meni je do sada popunjeno 3GB i radi savrseno, evo vec 1,5 mesec imam 8GB karticu i nemam primedbi na nju, radi savrseno. Ja bi ti preporucio da je uzmes. U N82, citao sam na forumu, moze da stane do 16GB memorijska kartica. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja imam tel vec 9 mjeseci. Ni ja nisam imao nikakvih problema prvih 4-5 mjeseci (tj. nemam ni sad nekih problema) i nakon toga su ogrebotine po ekranu postajale sve ociglednije, a od ostalih stvari nemam nekih posebnih zamjerki. Jedino sto se sad maska osjeti da malo skripi vise nego prije ali nista pretjerano.
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ima jedan problemčić. Prije na starom računaru sam konvertovao filmove sa ImTOO 3GP convertorom i divx format i bez problema sam iste te filmove gledao na telefonu. Sada sa novim računarom ima i novi problem. Sad je Vista tu (SP2) i sve normalno konvertujem i kad gledam na racunaru sve je ok. Medjutim, kad ga prebacim na telefonu i gledam u landscape modu donja polovina se ne vidi film vec se sve neke boje mjesaju, kao da nije dobro konvertovan, dok je gornji dio slike uredan. Sa XP-om nisam imao takvih problema pa se pitam da nije Vista nesto uticala da to tako izgleda ili...? Jer ja nemam drugog objasnjenja. Pokusao sam i data storage i PC suite mod ali ista je stvar. S tim da kad ubacujem snimak u tel pojavi mi se obavjestenje da se klip moze sacuvati na telefonu i da se moze dalje prebaciti na drugi racunar ali da se ne moze reprodukovati na telefonu. Pokusao sam i DivX player i Smartmovie player i ista je stvar. Pretvorim film u mp4 i normalno gledam preko real player-a, ali divx vise nece.
Godzilla, dpad mislis kuzir petoslerni??? sine ako si ofuljio to moras ceo gornji panel dugmica da menjas ako hoces mogu da uzmem semu n82 pa da ti sibnem da vidis kako se rasklapa itd sta znam mogu samo tako da ti pomognem a oko mobisa moraces sam da se pozabavis tj zoves i pitas i da te upozorim odmah da mora 7 dana telefon biti kod njih 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 11. Sep 2009. 20:27
@Godzilla, meni su u Alpha Copy rekli preko telefona da moze da se menja sta god hoces,sad da li je to tacno ne znam.Staklo za ekran sigurno moze,jer sam drugaru dao telefon da ponese kad je posao za Beograd da mi zamene samo staklo,i trebalo bi da mi je to zavrsio danas.Aha da ti kazem jos samo ovo.Samo staklo za ekran kosta 400 dindzi,a za ostalo ne znam.