Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ispada da su me slagali u Alfa kopiju.Lepo ih pitam jel imate staklo za ekran,oni kazu imamo vise komada na lageru.Drugar je sutra vec prepodne otiso kod njih,i oni kazu nemamo taj deo imacemo krajem oktobra.Ne znam sta da mislim
fxgt, i dajle su sada su na banjici kod okretnice trole rade lepe cice dole a sto je nabolje nisu sve srpkinje vec ova jedna je iz spanije seta e90 hhahaha
Ljudi nasao sam novu masku za n82 crnu A klase od jednog poznanika.Jel u redu da dam 15 eura za nju toliko mi on trazi ? Da li je to ta cena po kojoj se krecu ? Hvala unapred.
@bestboy, hvala jos jednom ,mada mi od cele maske treba samo maska za ekran,i eventualno poklopac za bateriju.Ali moram da kupim celu jer nece da prodaje iz delova,a ostalo od maske cu cuvati za ne daj boze.
markolaza,
Баш ти си ми требао!
Хоћеш да се договоримо око маске за тастатуру и дпада (дпад се скида са дугмићима тако да и то треба)
Значи маска,дпад и дугмићи...
Ај,много би ми значило!
п.с. кад кажем дугмићи мислим на тастатуру и оно бацк некст и знаш већ.
ljudi pomoc,zaglavilo mi se dugme za pojacavanje i smanjivanje,ono sa strane i nece da se odglavi nikako,sta da radim,pomagajte molim vas,ima li neke kucne radinosti,ili moram u servis da ga nosim???
Ma ponesi ga u servis, da sam na tvom mestu, ne bih mista cackao, odmah bi ga poneo u servis. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Hahaha, ako, ako, samo ako ti ne radi, baci telefon na pod i sutni ga, odmah ces ga popraviti Pozdrav !!!
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Trebalo bi uskoro da kupim novu memorijsku karticu za N82, ova od 2GB mi mala. Kog proizvodjaca mi preporucujete i gde to povoljno da kupim? (moze i na PM) Neku bih od 8gb...
Apropo ovoga, kako ide prebacivanje sa stare na novu karticu? Je li dovoljan obican copy/paste, to jest da sadrzaj stare prebacim u xyz folder na kompu preko file menager/a, pa onda obratno na novu ili mi treba neki programcic kako bi instalirane aplikacije i dalje funkcionisale? Verovatno ovo prvo, ali ko pita ne skita.
Vokas, samo copy paste radi ce uradi backup na komp,potom na novu karticu ppomocu citaca ubaci sve sa te stare to je to ubaci u telefon i sljakace sve ko da nista nije bilo
Vokas, uzmi ovu sto ti je bestboy preporucio, Kingston ili Appacer, ja mislim da su to neke od najboljih memorijskih kartica za telefone (a i za koje sam ja cuo ) Pozdrav !!!
znaci samo je potrebno copy sa stare kartice na komp i onda paste na novu i to je to ili? ako je tako onda necu imati potrebu da instaliram garmin i ostale aplikacije opet,to je smor?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.