Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

napalm death, ako ti nije bitna kamera, onda je N78 dobar izbor. Sve to što si naveo, plus uživo izgleda MNOGO ljepše nego na slikama, prilično je kompaktan i mislim da ima WiFi. I 150€ je prilično jeftino, posebno ako je malo korišten i očuvan. Ja ti jako predlažem da ideš na njega.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ovde prekidamo off!
Cela prethodna strana je poredjenje modela a ne problemi sa 6220
Svaki sledeći post van teme je razlog za brisanje i sankcije.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Sorry prijatelju ..samo sam pitao dali vredi 6220c toliko naspram ostalih modela. Znaci nije toliko bio off.. ali te razumem. I sam sam mod ;)

Vincent, hvala... uglavnom javim sta kaoko ispadne ;)
pozz

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Sinoć sam čačkao telefon u jednoj radnji. Prvo što me oduševilo je cijena: 240€. Telefon je u full pakovanju, zvanično uvezen, vidio sam kutiju sa logoom i svim tim džidža-bidžama sa potvrdom da je od zvaničnog uvoznika. Drugo, telefon izgleda odlično, mnogo bolje nego ostatak s&p ekipe, zaista je dizajniran drugačije, po mom mišljenju ljepše. Plavi umeci sa strana, koji valjda svijetle za određene akcije, se savršeno uklapaju u izgled. Ona priča sa raznih review-a da je telefon lošeg kvaliteta izrade, da mu je tastatura očaj (quote: "dirty cheap") ni najmanje ne stoji. Nema apsolutno nikakvog krckanja, nesavršenosti u izradi, šupljina i sl. Sama tastatura meni djeluje izuetno kvalitetno, na stranu to što je od sjajne plastike i djeluje kao jeftinija, ali joj kvalitet svakako nije lošija strana. Dugmići se pritiskaju lako, srednje su meki, djeluju kompaktno i sigurno. Nažalost, telefon nisam uključivao, jer mi je dat pravo iz kutije, baterija je bila u celofanu, pa mi je nešto bilo crnjak da tražim da mi ga uključe, kad već nisam bio odlučio da ga kupim. Sve u svemu, spoljašnji izgled i fizički kvalitet telefon su mi se jako dopali i sa tog aspekta mogu svakom preporučiti ovaj telefon.

katarina67bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 17:46

Post od katarina67bg »

Gde si nasao ovaj telefon za 240e,na sajtu pise da je najmanja cena 333e,ako mozes molim te da mi das adresu ili telefon te radnje!
NOKIA 5800 XpressMusic Red

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Podgorica je u pitanju...

djole1972
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Nov 2007. 06:14

Post od djole1972 »

Dal na 6220 moze da se instalira n-gage igrice.Ako neko ima vremena nek mi posalje na pm link ili postupak kako.Hvala unapred.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Koliko vidim ona nema multimedija dugme. Odnosno treba mi dugme konkretno za brzi meni kod taskManagera... ali jel istina ono My own dugme da se moze nastimati za bilo sta.. jete malo neprakticno giore postavljeno pa nije na ruku ali eto. Inace za taj brzi menij se ne mogu bilo koja dugmad nego mislim da moze kombinacija dugmadi ili multimedija dugme pa kontam mozda onda to My own dugme moze za zamenu (inace nebi mogao bez tog menija pa zato pitam..) I ono pored.. ona plava zvezdica, jel to GPS indikator ili nesto tako ?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

napalm death, jeste plava zvezdica je gps indikator, a my own dugme može da se namesti da bude koje god hoćeš.
N-gage kod mene radi veoma dobro međutim ja sam ga instalirao dok mi je telefon bio hackovan i sa softverom 3,06.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok tnx

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

jerkann, tebra jesi video meni za ngage :-) !

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Igor88bg, nisam uspeo još da instaliram, pokušavam i ja na burazerov fon, ali neće. :smutny: :unsure: :? :smutny:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Jos nesto.. mozel mi neko reci gde se nalazi zvucnik???????

Nemojte mi sam oreci da je jedan zvucnik za slusalicu i za zvuk zvona :shock:

EDIT:

Efvo nasao sam. Ovo gde se pali telefon. Mozel mi neko rec kakva je kvaliteta. Naspram recimo par mono telefona.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

napalm death, kvalitet zvuka je vrh budi iz mrtvih bukvalno pojacna do pola haha sta mislis tek kada ga grunes na max?:-) Ubica :-)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Negde sam procitao post od jednog lika koji ima 6220 classic da se cuje kao N73.Zanima me jel to tacno,posto nema stereo zvucnike?
Nokia N95 8gb Black

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Pa na retko kom telefonu stereo zvucnci imaju jaci zvuk... Evo D600 na primer ima stereo, a nema dusu uopste! Telefoni iz mnogo nizih klasa ga nadjacavaju :shock: Stereo sluzi za cedjenje baterije :D Dobro, izuzuev nekih fona kod kojih stereo nesto i znaci
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Koristio sam D600 nekih desetak dana,bas je tih iako ima stereo zvucnike.Kakva je jacina zvuka na 6220 u odnosu na N73?
Nokia N95 8gb Black

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Miodrag N73, mogu reci da je zvuk PRIRODNIJI na 6220 i mogu reci za nijansu glasniji eto toliko heheh !

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Igor88bg, kakav je zvuk plejera na 6220 na sluskama u poredjenju sa n serijom?Jel koristis adapter i neke bolje sluske ili fabricke?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Sale_M, Bas tako koristim dodatke i bolje sluske zvuk je odlican zaista i jak ali to mogu reci samo za adapter i kvalitetnije sluske jer su original tezak shit!

Evo vidite moje cudoviste obradjeno sa PS haha
Slika

Do duse stara slika ali...

Odgovori