Sinoć sam čačkao telefon u jednoj radnji. Prvo što me oduševilo je cijena: 240€. Telefon je u full pakovanju, zvanično uvezen, vidio sam kutiju sa logoom i svim tim džidža-bidžama sa potvrdom da je od zvaničnog uvoznika. Drugo, telefon izgleda odlično, mnogo bolje nego ostatak s&p ekipe, zaista je dizajniran drugačije, po mom mišljenju ljepše. Plavi umeci sa strana, koji valjda svijetle za određene akcije, se savršeno uklapaju u izgled. Ona priča sa raznih review-a da je telefon lošeg kvaliteta izrade, da mu je tastatura očaj (quote: "dirty cheap") ni najmanje ne stoji. Nema apsolutno nikakvog krckanja, nesavršenosti u izradi, šupljina i sl. Sama tastatura meni djeluje izuetno kvalitetno, na stranu to što je od sjajne plastike i djeluje kao jeftinija, ali joj kvalitet svakako nije lošija strana. Dugmići se pritiskaju lako, srednje su meki, djeluju kompaktno i sigurno. Nažalost, telefon nisam uključivao, jer mi je dat pravo iz kutije, baterija je bila u celofanu, pa mi je nešto bilo crnjak da tražim da mi ga uključe, kad već nisam bio odlučio da ga kupim. Sve u svemu, spoljašnji izgled i fizički kvalitet telefon su mi se jako dopali i sa tog aspekta mogu svakom preporučiti ovaj telefon.
Pozdrav!