Layne_Staley, haha pa note po mojoj logici je i pravljen kao tablet dakle i nije nesto tih 7 sati kada ipad mini izgura bez pardona 12h

ali dobro tih 7 sati je po meni realno za samsung posto se meni katastrofalno svaki samsung sa baterijom pokazao, bukvalno telefone koje nisam nosio na odmor vec dohvatim stari tel i sa njim , sta da se radi kada ovaj ne moze da sastavi npr uspon koji traje 3 dana dok npr n8 istera to i vratim se nakon 5 dana u BG baterija radi. Naravno veci deo puta je bio u offline zbog mreze koja ne postoji tamo, pa da kazemo da je baterija isterala zbog toga a rodjin S3 se npr ugasio nakon 1 dan (i on je fotkao naravno)... pa zar to nije sramno ja sam doneo 900 fotki sa telefona a on 300 ? Ruku na srce prvi dan sam kidao aparat pre uspona a on je fotkao, eto to je stvar koju sam zaboravio, ali zato nisam imao bat u aparatu za uspon

tu ga je n8 odmenio.. dakle 3 dana aktivnog fotkanja je izvukao oldtimer od telefona... Anna OS . Mislim da samsung OZBILJNO treba da poradi na baterijama a ne da napisu da imaju npr 2100 mAh a tel jedva izdrzi dan, znaci da ili prodaju boraniju a ne bateriju . Ne znam u cemu je stvar ali mislim da ce i rodja da se resi nejgovog S3 jer mu je bat slaba
A ova 920 gura i vise od 2 dana, prijatelj ga je uzeo, mada ga on po meni mazi... Naravno sledi moje pitanje sta ce ti ovakav tel kada ga ne koristis... Odgovor nije ni bitan