Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Re: Nokia Lumia 920

Post od Dostaje »

Layne_Staley, haha pa note po mojoj logici je i pravljen kao tablet dakle i nije nesto tih 7 sati kada ipad mini izgura bez pardona 12h ;-) ali dobro tih 7 sati je po meni realno za samsung posto se meni katastrofalno svaki samsung sa baterijom pokazao, bukvalno telefone koje nisam nosio na odmor vec dohvatim stari tel i sa njim , sta da se radi kada ovaj ne moze da sastavi npr uspon koji traje 3 dana dok npr n8 istera to i vratim se nakon 5 dana u BG baterija radi. Naravno veci deo puta je bio u offline zbog mreze koja ne postoji tamo, pa da kazemo da je baterija isterala zbog toga a rodjin S3 se npr ugasio nakon 1 dan (i on je fotkao naravno)... pa zar to nije sramno ja sam doneo 900 fotki sa telefona a on 300 ? Ruku na srce prvi dan sam kidao aparat pre uspona a on je fotkao, eto to je stvar koju sam zaboravio, ali zato nisam imao bat u aparatu za uspon :-( tu ga je n8 odmenio.. dakle 3 dana aktivnog fotkanja je izvukao oldtimer od telefona... Anna OS . Mislim da samsung OZBILJNO treba da poradi na baterijama a ne da napisu da imaju npr 2100 mAh a tel jedva izdrzi dan, znaci da ili prodaju boraniju a ne bateriju . Ne znam u cemu je stvar ali mislim da ce i rodja da se resi nejgovog S3 jer mu je bat slaba :-D

A ova 920 gura i vise od 2 dana, prijatelj ga je uzeo, mada ga on po meni mazi... Naravno sledi moje pitanje sta ce ti ovakav tel kada ga ne koristis... Odgovor nije ni bitan ;-)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

LOL

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Bukvalno lol... Jel ti sa ipadom pricas i saljes poruke preko pola dana? Jer ja sa note 2 pricam i saljem poruke preko pola dana .. Jel ti sa ipadom ides dnevno 100 puta tamo gde nemas normalan domet, a h+ ti je ukljuceno ?

Daj molim te... necemo da se glupiramo.. ti sve vreme sudis o telefonima koje si video ili koje je neko imao.. Nisi ni jedan telefon imao kod sebe i koristio tako da...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

7h screen on je impresivno,neka price ko sta hoce.
Ja na gnex izvucem 2,5 h i to je to.
A na nexus 7 wi fi only izvucem 8-9 h,tako da za telefon ako tako note mozemo nazvati je taj rezultat ekstra:-)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Chobby88, o tome pricam... phablet je , nije telefon.. ALi opet primarna funkcija mu je telefon...

Opet previse spamujemo temu sa ovim :(
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Jeste li videli na yt klip kako 920 vibrira a iskljucena je vibracija, malo fali da padne sa stola. Nije valjda takav fus svaki 920 :(

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Layne_Staley, S3 imao sam i ja kao i ipad mini kao i Ip4 kao i n8 kao i S2 kao i mnogo mnogo drugih telefona... Ne znam odakle tebi to da nisam imao ili video od drugih, poredim sa uredjajima koje sam imao ili imam ;-) Dosta mi je rasprave o sljamzungu koji je zaista plastikanac, i koji ima katastrofalne baterije i nisam jedini koji se zali na to ;-) Necu da duzim pricu, ova 920 moze biti fin telefon nadam se da nece biti feler kao 900 ka

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Izvini Legija, nismo te odmah prepoznali :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Dostaje, pricao si kako si uzimao od drugog s3... A to sto se tako izrazavas i sto kazes da je zaista plastikanac i da ima katastrofalne baterija, ja sve tvoje izkaze obaram argumentom jednim (velikim) koji drzim u ruci (a nije ona stvar :D). Plastikanac ? Pa pravili su drugi od polu aluminijuma pa se gulio.. Od stakla pa se lomio k'o nenormalan.. Ali nema potrebe da branim samsung... On brani sam sebe...

A lumia 920.. Jedva cekam da dodje kod nas, da mogu da je procackam.. Tj jedva cekam da je miodrage pazari, ili ovaj moj ortak pa da mogu da je tetosim (u slucaju miodrage, da vidim review).

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

Baraba napisao:Jeste li videli na yt klip kako 920 vibrira a iskljucena je vibracija, malo fali da padne sa stola. Nije valjda takav fus svaki 920 :(
Na ovo sam mislio:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OeNvIh7uQ

http://www.wpcentral.com/your-nokia-lum ... here-s-why

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Za tu vibracio sam cuo.. Tj drugar (koga pominjem da ce mozda kupiti telefon) mi je pricao o tome da je to video na netu... A i da se kod nekih modela cuje neko zujanje dok vibrira (znam da mora da se cuje zujanje jer telefon stvarno vibrira, ali zujanje u fazonu srafovi udaraju u nesto).

p.s. Ako Dostaje ne verujes meni za bateriju kod Sljamsunga kako ti kazes, procitaj ovo

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Layne_Staley, Baraba, kako god ;-) a stenli procitaj bolje sta sam pisao a ne napamet da pises rekao sam IMAO SAM GA dok ga moj rodjak i dalje ima note 2 ne spominjem vec S3 koji sam IMAO a note na zalost nisam...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Layne_Staley, iskuliraj. Gluvom zviždukati, slepom namigivati uzaludan je posao :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dostaje, ae malo interpunkcije, jer ovako ispada da tvoj rodjak ima note2... mislim, samo sam 4 puta procitao tvoj post dok nisam pohvatao sta si hteo da reknes, ovaj kazes :D
Baraba, imas kompletno objasnjenje svega u tvom drugom linku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
:: Lumia 1020

Post od Kopte3 Again »

Zdravo svima! Dugo nisam bio na ovom forumu, ali sam svratio da pogledam sta ima i koliko se kvalitetna diskusija vodi. :)
Zanima me da li neko sa foruma ima 920 i kakvi su utisci? Ukoliko kupujete telefon trebalo bi da znate kakvi feleri su moguci u prvim isporukama i da iste proverite pre kupovine. Ono sto sam ja pronasao je sledece: plasticno kuciste moze da bude lose spojeno sa staklom ekrana tako da se pri dnu, sa strane ili na vrhu (kod slusalice) pri pritisku cuje zvuk krckanja i oseca pomeranje. Druga stvar je problem kod vibracije - telefon ima glasan zvuk zvecanja, sumnja se da sim card slot pravi tu buku. Uglavnom proverite ove stvari pre kupovine kako ne bi ste dobili felerican telefon.

Jos jednu stvar bih voleo da kazem, od ovih dana su zvanicno Nokia mape dostupne za Srbiju na WP8 telefonima, a uskoro ce biti i na sajtu here.com ;)
I'd explain it to you, but your brain would explode.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Posećujem here.com i nadam se da će ono popraviti, slabo, TC Ušće ne postoji, to je park :P a da ne pričam o drugim stvarima ako ne vide ololiki tržni centar:
Slika

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Kopte3 Again »

Park i jeste na mestu gde je park, ne vidim tu nikakav problem. Jedino ako ti zelis da ti ucrtaju pravugaonik na mestu gde je Usce? Mislim da je bitno da su napokon krenuli da kace detaljne mape Srbije kojih nije bilo bukvalno od preuzimanja Navteq-a (sem jednog probnog perioda).

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Kopte3 Again, pa problem je... Jer ako hoces da odes do TC Usca, a ne znasa gde je TC Usce, neces ni stici.. A da ne pricamo o manjim (bitnijim) objektima grada....

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kao što napisa Layne_Staley, meni je velik problem ako objekat takvih gabarita nije na mapi, šta reći za manje sitnice koje život znače :wink:

ps. ovo je mapa za iGO android koju koristim za SRB, ima nokia dosta da unapređuje mape:
Slika

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Kopte3 Again »

Polako, super je sto su se za pocetak pojavile detaljne mape. Naravno da uvek ima prostora za unapredjenje.

Odgovori