Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 925
Moja Lumia je iz Madjarske fercera ok. Btw stigao Lumia Cyan 

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Takodje Madjarska, mejd in Kina, nema gresku, da kucnem...
1 pitanje, nisam pri kompu, da li 8.1 update "gazi" preview 8.1 ili treba vratiti 8.0 prethodno?
pozz
1 pitanje, nisam pri kompu, da li 8.1 update "gazi" preview 8.1 ili treba vratiti 8.0 prethodno?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Odrađen apdejt na oba uređaja. Gazi preko preview bez greške, ne treba ništa vraćati. Za sada primećujem da se kod ikonice za mrežu i wifi pojavljuju strelice kao indikacija aktivnog data saobraćaja. Nisam primetio nešto dodatno, ali nisam mnogo ni čačkao. Videću ovih dana.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Hvala avima na savetima,nadam se da cu kupiti pravi.Razmisljam da li uzeti nov ne otpakovan iz Madjarske verovatno bez garancije,neki sa nase mreze nov i sa garancijom koju telenor i VIP ne priznaju trecem licu ili star par meseci sa garancijom koju mogu da iskoristim.Juce mi je izmakao dva dana star sa garancijom neke firme po ceni od 225€,jbg nisam trEnutno u Bg i ispustio sam ga.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
BitLocker and Lumia Cyan causing issues for Windows Phones running Preview for Developers
http://www.wpcentral.com/bitlocker-cyan ... ows-phones
http://www.wpcentral.com/bitlocker-cyan ... ows-phones
Baraba, samo si zaboravio da napomeneš da ovo utiče samo na korporativne uređaje, koje imaju BitLocker aktiviran. Ovo nema veze sa običnim korisnicima.
- Baraba
Nisam ja zaboravio, ja sam pekopirao vest.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Nokia Lumia 925
Zasto vise ne priznaju garanciju trecem licu?
Sve vise postajemo banana drzava
Sve vise postajemo banana drzava
Darkonda, nažalost si manje više sam sebi odgovorio.
da li je moguće otključati MTS 925 tako da ga koristim sa Telenor SIM karticom?
i ako je moguće, gde i koliko košta?
i ako je moguće, gde i koliko košta?
Antegra, koliko mi je poznato, još nema otključavanja za Lumia uređaje. Od svih WP, valjda samo Samsung Ativ S može da se otključa. Sve ostalo samo preko operatera i koda. Mada, nisam baš u toku, pa možda ima nekih novosti u međuvremenu.
- yocasylver
- Mobil manijak
Da se pohvalim,danas sam kupio L925.1.Samo proban telefon,covek nije znao da se snadje pa ga prodao.Zadovoljan sam izgledom i radom.Sad mi ostaje da prrelistam temu vezanu za aplikacije i da ovde malo smaram.Hvala svima koji su mi dali savete vezane za kupovinu probao sve,telefon je bez greske.Ili je jos nisam nasao 

- Baraba
Cestitam.
- yocasylver
- Mobil manijak
Čestitam na izboru, i ako nešto zatreba, samo pucaj, a mi ćemo pomoći koliko možemo i koliko zatreba.
- yocasylver
- Mobil manijak
Hvala svima,raduje me sto sam se vratio na WP.Odavno sam imao HTC Mozart i zamenio ga zatosto je tada bilo malo aplikacija.
Interesuje me:koji PC menager da koritim za povezivanje sa telefonom?
-zasto nemam Cortana-u,namesteno mi je USA podrucje
Za sad toliko,seticu se
Interesuje me:koji PC menager da koritim za povezivanje sa telefonom?
-zasto nemam Cortana-u,namesteno mi je USA podrucje
Za sad toliko,seticu se
Mislim da ti nikakav pc manager ne treba. Ja sve što radim, radim jednostavno tako što nakačim preko usb i prevučem šta treba. Jedino na tabletu koristim windows phone app za konekciju i prebacivanje. Što se Cortane tiče, mora i region da bude usa i jezik da bude američki engleski. Ja sam probao i ništa specijalno, kao uostalom i svi ti asistenti.
- yocasylver
- Mobil manijak
U pravu si za povezivanje.Cortana se ne pojavljuje i kad prebacim,americko podrucje i americko engleski jezik.
Imam dva nova pitanja:
1.Ima li besplatnog probrama da nmestim na pocetnom ekranu polje gde cu jednim klikom da ukljucim/iskljucim wifi,podatke,BT...?
2.Trazio sam ali nisam nasao program za prikaz propustenih poziva ili poruka kad je telefon zakljucan tj da pored sata da crnoj pozadini stoji neka ikonicaa za propustene dogadjaje.Nadam se da me razumete.
Imam dva nova pitanja:
1.Ima li besplatnog probrama da nmestim na pocetnom ekranu polje gde cu jednim klikom da ukljucim/iskljucim wifi,podatke,BT...?
2.Trazio sam ali nisam nasao program za prikaz propustenih poziva ili poruka kad je telefon zakljucan tj da pored sata da crnoj pozadini stoji neka ikonicaa za propustene dogadjaje.Nadam se da me razumete.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Yocasilver: za Cortanu namestis sve kako je receno i mora restart uredjaja.
Aplikacije za ove precice imas koliko hoces u Store-u, poskidaj nekoliko pa vidi. Licno, nista pd toga mi ne treba jer nikad nista ne gasim, BT ako upalim 1 u 6 meseci to je to. Imas notification center, kad povuces nadole prstom, tu imas 4 precice da stavis
Za ovo drugo tvoje pitanje, ukljuci Glance i u njemu da prikazuje Lockscreen notifikacije. A onda udjes u iste i tu podesis za pozive, poruke i ostalo.
Aplikacije za ove precice imas koliko hoces u Store-u, poskidaj nekoliko pa vidi. Licno, nista pd toga mi ne treba jer nikad nista ne gasim, BT ako upalim 1 u 6 meseci to je to. Imas notification center, kad povuces nadole prstom, tu imas 4 precice da stavis
Za ovo drugo tvoje pitanje, ukljuci Glance i u njemu da prikazuje Lockscreen notifikacije. A onda udjes u iste i tu podesis za pozive, poruke i ostalo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Vidiš, meni je Cortana radila.
Ako nisi odradio update na 8.1, onda moraš da instaliraš neki app tipa Connectivity Tiles, koji ti omogućuje da na početni ekran izbaciš pločice za paljenje/gašenje wifi, bluetooth itd. Ako si odradio update, onda imaš te prečice u notification centru, kad povučeš prstom odozgo, kao na androidu. Svakako savetujem da update odradiš.
Što se tiče ovog drugog, imaš opciju da ti čak i na zaključanom telefonu, dok se prikazuje samo sat, izlaze notifikacije....jedna detaljna za aplikaciju koju odabereš, i još valjda 5 u ikonicama sa indikatiorima tipa 1 propušten poziv i slično. Ovo podešavaš u opcijama, pod lock screen. Kod mene je sve na srpskom, pa se to zove "prikaz detaljnog statusa" odnosno "prikaz brzog statusa. Dakle settings/ lock screen, i tu se nalaze sve te opcije.
Ako nisi odradio update na 8.1, onda moraš da instaliraš neki app tipa Connectivity Tiles, koji ti omogućuje da na početni ekran izbaciš pločice za paljenje/gašenje wifi, bluetooth itd. Ako si odradio update, onda imaš te prečice u notification centru, kad povučeš prstom odozgo, kao na androidu. Svakako savetujem da update odradiš.
Što se tiče ovog drugog, imaš opciju da ti čak i na zaključanom telefonu, dok se prikazuje samo sat, izlaze notifikacije....jedna detaljna za aplikaciju koju odabereš, i još valjda 5 u ikonicama sa indikatiorima tipa 1 propušten poziv i slično. Ovo podešavaš u opcijama, pod lock screen. Kod mene je sve na srpskom, pa se to zove "prikaz detaljnog statusa" odnosno "prikaz brzog statusa. Dakle settings/ lock screen, i tu se nalaze sve te opcije.