Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Lomnica_city, moju sestru su tako setali jedno 10dana,kazu imaju servis tu na Zelenom vencu,pa posle kazu nemaju tu nego na Bulevaru pa su je tako setali,i kazem ja sestri evo ti broj trzisne inspekcije i ako nesto budu rekli ti reci da ces zvati,i ona rekla da ce zvati ako joj ne vrate telefon za 2dana,a prodavacica kaze nama je vec bila inspekcija :uhuh: :chytry: i sva sreca vratili su joj telefon.Vidim da sad dosta ljudi ide u tu radnju a evo vidim i koliko je dobra,tako da mislim da niko ne treba da ide u tu radnju vise jer su sad videli i iskustva onih koji su uzeli tu telefon.Em su im svi telefoni sa mreze em prodavci nadrndani,em 6meseci garancije na softver,em popravljaju telefone 15dana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

Post od pollo »

seka je seka a bata je bata...jos ako bata ima ruku kao vrata i 195cm...nece im trebati inspekcija!:}

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Slusajte imam problem od kako sam kupio telefon,otkucam poruku i pritisnem send,i ono kao salje salje i odjedno izadje message not sent onda ja moram da odem u outbox pa odande da pritisnem send i onda tek ode,molim vas pomozite hitno mi je nesto :D :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imas problema sa mrezom mozda!?Mozda imas problema sa SIM message centrom?Ako ti se to dogadja samo kad odgovaras na tudje poruke,mozda ti je podeseno:"Reply via same message centre"na Yes!?
Pozdrav 8)

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Avg 2006. 18:20
Kontakt:

Post od shmizllica »

Cao narode opet ja... Elem,meni se desava da mi telefon koji nikad ne gasim iz cista mira ne prima sms,ali mogu da zovem i mene da zovu i dostupna sam ali poruke ni GPRS nema sanse.A onda ga ugasim i upalim i stigne mi gomila sms-ova sto mi ne stizu poruke i slicno. Ja sam nagluva i telefon koristim iskljucivo zbog sms-a i Gprs i naravno MMS i slikanje. Jednom mi se desilo da budem nedostupna za druge a mob mi je ukljucen svo vreme i opet ga ugasim i upalim i sve normalno radi. Da li se to desava nekome? Telefon sam kupila u Balkanskoj ulici u trznom centru,dobila svu opremu itd. Na maski pise tim i verzija je V 5.03.08 17-08-05 RM-1. Razmisljam da reklamiram telefon i trazim nokiu 6680 ili neki N,koji mi vi preporucujete? Meni je veoma bitno da je ekran veliki kao na ovoj nokiji i da ima dobru rezoluciju da imam lepe slike. Hvala unapred na odgovorima.
Fanatik za telefone a nemam pojma nista o telefonima.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

shmizllice i meni se to desavalo samo na n70 tj. da mi je mob na mrezi i sve je u redu dostupana sam,ja saljem poruke,ali mi ne stizu poruke.I tako nekoliko dana mi nisu stizale poruke i slucajno sam usao u opciju log i tamo video da mi je stiglo desetak poruka i kada sam ugasio-upalio mob sve su stigle.To mi se desilo jos jednom i onda sam podesio ponovo parametre u porukama message-options-settings-text message... i sada je sve u redu :) ,mada bar jednom dnevno proverim opciju log(listing) i vidim da li je neka poruka stigla,a nije u inbox-u.A mozes da reklamiras,samo kazi da nisi dostpna,drug je tako zamenio mob.Preporucujem ti n70 :D ,zato sto sam imao 6680 i to je drasticna razlika u kvalitetu izrade mob-a,kamera je duplo bolja,a cena je priblizna.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mornar30
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 00:36

Post od mornar30 »

Cao narode, zanimam me da li postoji mogucnos da napravim u telefonu folder koji bi bio zakljucan nekim codom u koji bih mogao da cuvam failove (slike,videa,tonske zapise...)koji drugi ne treba da vide kada uzmu sami da mi njuskaju po galeriji :angry: !!!??? HVALA

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

mornar30, resenje za tebe je Smart Guard. Mozes da zakljucas bukvalno sve, slike, audio zapise, pesme, video klipove cak i kontakte i poruke. Znaci, stavis password na poruke i poruke su u telefonu ali se iz inbox-a ne vide, kao da ne postoje. Isto tako i sa svim ostalim fajlovima. A zanimljiva je fora recimo da izaberes neki kontakt iz imenika i telefon ce svaku komunikaciju sa tim kontaktom da krije. Recimo, cujes da ti je stigla poruka, pogledas, na ekranu nema nista. Odes u SmartGuard, ukucas password i poruka je tu. Ili zove te taj kontakt, zavrsis razgovor, pogledas u primljenim pozivima, kontakta nema :wink:
Ako ne uspes da pronadjes program, javi, poslacu ti 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Milane promeni message centar...A vrlo moguce je i ovo shto je Lomnica rekao da ti je ukljuchen Reply via same message centre... 8)

mornar30, to je malo teza stvar...Imash Media Safe i tako te programe al nisu neshto efikasni...A mozesh da napravish folder pa da ga sakrijesh preko FExplorera i samo iz njega mozesh da ga vidish al ono..

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

vlajche, jel mozesh meni da poshaljesh na mail, ili link na pp..?
Potreban mi je neki takav programchic... :roll:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ovaj problem mi se desava i na 062 i na 064 kartici zbog cega je to,da nije sw ili tako nesto.A reply via same message centar mi nije ukljuceno.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jesi proverio onda SIM message centar posto mesas kartice 2 mreze!?Meni je tako znalo ponekad da zezne da kad vratim 064 karticu u telefon,ostanu podesavanja sa 063-jke,i nakon sto sam slao i slao i slao MMS,na primer,bezuspesno,pogledam da vidim sta je problem,a ono jos stoji kao server Mobtel MMS!?Isto mi se desavalo i sa GPRS-om,a mislim da SMS-om i nije,ne secam se!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Lomnica_city napisao:Jesi proverio onda SIM message centar posto mesas kartice 2 mreze!?Meni je tako znalo ponekad da zezne da kad vratim 064 karticu u telefon,ostanu podesavanja sa 063-jke,i nakon sto sam slao i slao i slao MMS,na primer,bezuspesno,pogledam da vidim sta je problem,a ono jos stoji kao server Mobtel MMS!?Isto mi se desavalo i sa GPRS-om,a mislim da SMS-om i nije,ne secam se!
Pozdrav 8)
Probao sam izbrisao sve centre i napravio mobtel i upisao +38163100100 i samo njega stavio i poslao 4poruke bilo sve u redu i da posaljem 5 opet isto jao sto em nervira poludecu. :? ;) 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

please help!!! :cry:
Znachi kad slikam, pishe mi 'memory full, close some aplication and try again...' :shock:
Sve sam pozatvarao, mada, mogao sam pre kad mi je ukljuchen mp3 da slikam bez problema... ista stvar i kad prebacim na phone memory...
Ne znam stvarno shta je problem... imam 7mb interne memorije, 140mb na cartici... :o
ako neko zna... mozda format..? :wacko:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

vlaki, to je bio poznat problem na 6680, ali odnedavno se neki zale i na 6630 .... mislim da za sada niko nije nasao resenje osim restarta telefona (sto ume da smara ako moras cesto to da radis) ..... eventualno pokusaj da ga formatiras ali ne znam da li ce to pomoci...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa pazi vlaki, ...koliko se secam ti imas N6630...ovakav bug postoji na N6680 i kod njega znam da jedino restart u tom slucaju pomaze...Ne znam imas li najnoviju verziju firmware-a, ako nemas, mozda ce flash na nju da ti resi problem.....Restart ti sigurno pomaze ali na kratke staze...znaci kad ti se pojavi ta poruka na ekranu, restart i snimaces bez problema do sledeceg puta...Znam da to iritira i da je bzvz, ali za sada jedini savet koji mogu da ti dam... :roll: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

E i ja da pitam... 6630 ima maximum slobodne radne memorije oko 8.5 MB ali posle koriscenja nekih iole zahtevnijih aplikacija, i posle izlaza, memorija ostaje napunjena (valjda razumete sta hocu da kazem), to se desava i na Windowsu ali postoje programi tipa RAM saver pro, koji resavaju pomenuti problem.........Jel ima neka app koja radi ovo isto na symbianu.....I znam da u FExploreru i Appman-u ima opcija compress memory ali tako se oslobodi max 300-400kb......Pa kad hocu da ukljucim neki zahtevni program eventualno igru, svaki put moram da resetujem fon sto me jako smara :x :disgust:

Jel ovaj problemcic postoji na svim symbian mobilnim telefonima ili je ovo samo bug koji cu da zgazim sa novim softom.....

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

migi, znam za ovaj problem na N6680...a evo sad vidim da ga ima i na 6630...ja na N70 s tim nemam problema uopste...ali treba uzeti u obzir da N70 ima oko 30 MB interne memorije, sto je 3 puta vse nego na ovim navedenim telefonima...Novi firmware na N6680 nije resio taj problem sa Low memory, pa se bojim da ce tako biti i sa N6630... :?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

migi, ne znam, meni Appman uvek oslobodi dovoljno memorije da mogu da pokrenem sta mi treba ..... ali nekada oslobodi vise, nekada menje ..... ne znam koji je razlog, ali za sada mi se aplikacije ne bune da im fali memorije... nadam se da ce tako i ostati...

poz...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mozda ima veze verzija firmware-a...Napisite obojica koje imate verzije u telefonima, pa da uporedite... :roll: ... Mozda mu treba upgrade...a mozda je u novijoj veziji bug... :unsure:

Odgovori