Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jedino nisi napisao koji je uredjaj u pitanju. Nokia LD-3W radi sigurno sa svim Nokijama k'o zmaj (isprobano sa N73, 6680, E61, 6630)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

ma naso mi drug na internetu pa bi mi kupio u londonu. Mogu postaviti link da vidis koji je. Nije nokia proizvodjac pa zato ne znam jeli radi.

Jel smem da stavim link
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

htz ma ima da radi 99.9%, cim ima ovolku listu podrzanih aparata, za kolko para si ga uzeo, tj. tvoj drug?
ako hoces postavi link, al pazi da time ne prekrsis pravila foruma, bez warez-a, i crack-ova i tako tih stvari...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Ovo je link samo za online kupovinu. Necu stavljati jer samo pise taj text slika recivera i to je to. Kosta 24 funte, posto mi je drug iz londona pa bi mi gore uzeo

super cancel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Feb 2008. 23:42

Post od super cancel »

ovo e stvarno apsolutni best buy kod nas,,
pazario sam ga pre sedam dana i odushevljen sam aparatom.

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Instalirao sam neku temu na telefon i sada ne mogu da je izbrisem. Nema je u App menager=u, a ni kada udjem u teme nema opcija za brisanje. Ne zauzima ona puno, ali me nervira, pa jel zna neko kako da je se resim :unsure:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Posto si je stavio na telefon onda jedino format (*#7370*) Na kartici bi moglo to da se resi i bez formata. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne nikako format, zbog jedne teme. Povezes fon sa kompom u Mass storage modu. Potom nadjes folder 1027474 tako nesto... E tu su ti instalirane sve teme. Nadjes onu koja ti ne treba i delete!. Kraj priche, kakav crni format....

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

miodrage cek cek, zar mass storage ne prikazuje samo podatke na memorijskoj kartici, a htz je snimio temu na memoriju telefona (kolko sam ja video iz teksta), ja mislim da to upustvo koje si napisao vazi samo za teme koje su na memorijskoj ili se mozda varam.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Da na memo telefona sam je snimio, al mogu li preko PC Suite da je izbrisem jer onda pokaze i memoriju telefona

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

htz teme bi trebalo da su u "Private" folderu, sto znaci ako bi mogao da pristupis tom folderu preko racunara ili telefona onda mozes i da ih obrises, probaj preko pc suite-a, al podesi u podesavanjima foldera da ti prikazuje sakrivene i sistemske fajlove, a ako nebude to uspelo onda probaj preko nekog file manager-a na telefonu koji ima pristup sistemskim fajlovima, x-plore...

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

ja sam na straim symbian telefonima te gluposti brisao preko tih programcica
aj sad cu pokusati preko PC suite

Edit:Pokusao i ne moze, sutra cu da ubacim neki program pa cu da cackam. Hvala u svakom slucaju

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

htz, kao sto rekoh, jedino ti format preostaje i dzabe ces se muciti oko toga uzaludno. Da bi usao u private u memoriju telefona potreban ti je modifikovan explorer i plus da hakujes telefon. Ali velike sanse su da ubijes telefon tako da to ne preporucujem. :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

htz, probaj sa Y-browser-om i addons-ima... S njim bi trebalo da mozes da odradis to .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Imas modifikovan X-Plore da skines, pa sa njim odradis sve sto ti treba. Eto zasto se nista ne treba instalirati u fon, nego na karticu. Jedino programi koji strogo zahtevaju da su na memoriji fona, ali oni ovakva sranja ne prave.

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Instalirao sam X-plore 1.05 i na njemu nisam uspeo da nadjem folder u koji je instalirana tema. :smutny:

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Evo ti ovde modifikovani y-browser, ali citao sam po nekim forumima da mora i firmware da se hakuje ;)

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Skinuo sam ovaj y-browser, ali i dalje ne mogu da provalim sta bi od ovoga moglo biti ova tema. Nema tog private foldera, a jedino sto me asocira kao mogucnost da je tema je sledeci folder: C:\Predict\ i u njemu fajl "101F8615_F.dat" ali glupo mi da to brisem da ne zeznem nesto drug. Jedino da instaliram jos par tema pa da vidim u koji folder ce da se ubace pa da onda sve pobrisem :D
Edit:
Nasao sam i sledeci folder Z:\epoc32\data\Z\Private\101F875a\import i u njermu fajl [10281CAB].rsc

Da nije mozda to :blinky:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije. Sve teme se snimaju u private foldere, s tim da ne znam kako mozes da pristupis C particiji. Ako te bas toliko nervira, formatiraj fon, sta da ti kazem. Ako pak mozes da zivis sa time, mani ga...

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Malo cu jos ovako procackati, pa ako ne nadjem ostavicu ga bar neko vreme. Sada bas i nemam vremena da se zezam sa formatiranjem. Hvala u svakom slucaju. Mnogo toga pametnog se ovde nauci :)

Odgovori