Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
htz ma ima da radi 99.9%, cim ima ovolku listu podrzanih aparata, za kolko para si ga uzeo, tj. tvoj drug?
ako hoces postavi link, al pazi da time ne prekrsis pravila foruma, bez warez-a, i crack-ova i tako tih stvari...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ovo je link samo za online kupovinu. Necu stavljati jer samo pise taj text slika recivera i to je to. Kosta 24 funte, posto mi je drug iz londona pa bi mi gore uzeo
Instalirao sam neku temu na telefon i sada ne mogu da je izbrisem. Nema je u App menager=u, a ni kada udjem u teme nema opcija za brisanje. Ne zauzima ona puno, ali me nervira, pa jel zna neko kako da je se resim
Ne nikako format, zbog jedne teme. Povezes fon sa kompom u Mass storage modu. Potom nadjes folder 1027474 tako nesto... E tu su ti instalirane sve teme. Nadjes onu koja ti ne treba i delete!. Kraj priche, kakav crni format....
miodrage cek cek, zar mass storage ne prikazuje samo podatke na memorijskoj kartici, a htz je snimio temu na memoriju telefona (kolko sam ja video iz teksta), ja mislim da to upustvo koje si napisao vazi samo za teme koje su na memorijskoj ili se mozda varam.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
htz teme bi trebalo da su u "Private" folderu, sto znaci ako bi mogao da pristupis tom folderu preko racunara ili telefona onda mozes i da ih obrises, probaj preko pc suite-a, al podesi u podesavanjima foldera da ti prikazuje sakrivene i sistemske fajlove, a ako nebude to uspelo onda probaj preko nekog file manager-a na telefonu koji ima pristup sistemskim fajlovima, x-plore...
htz, kao sto rekoh, jedino ti format preostaje i dzabe ces se muciti oko toga uzaludno. Da bi usao u private u memoriju telefona potreban ti je modifikovan explorer i plus da hakujes telefon. Ali velike sanse su da ubijes telefon tako da to ne preporucujem.
Imas modifikovan X-Plore da skines, pa sa njim odradis sve sto ti treba. Eto zasto se nista ne treba instalirati u fon, nego na karticu. Jedino programi koji strogo zahtevaju da su na memoriji fona, ali oni ovakva sranja ne prave.
Skinuo sam ovaj y-browser, ali i dalje ne mogu da provalim sta bi od ovoga moglo biti ova tema. Nema tog private foldera, a jedino sto me asocira kao mogucnost da je tema je sledeci folder: C:\Predict\ i u njemu fajl "101F8615_F.dat" ali glupo mi da to brisem da ne zeznem nesto drug. Jedino da instaliram jos par tema pa da vidim u koji folder ce da se ubace pa da onda sve pobrisem
Edit:
Nasao sam i sledeci folder Z:\epoc32\data\Z\Private\101F875a\import i u njermu fajl [10281CAB].rsc
Nije. Sve teme se snimaju u private foldere, s tim da ne znam kako mozes da pristupis C particiji. Ako te bas toliko nervira, formatiraj fon, sta da ti kazem. Ako pak mozes da zivis sa time, mani ga...
Malo cu jos ovako procackati, pa ako ne nadjem ostavicu ga bar neko vreme. Sada bas i nemam vremena da se zezam sa formatiranjem. Hvala u svakom slucaju. Mnogo toga pametnog se ovde nauci
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.