Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sale_M, ovo sigurno radi na N82 i potvrdjeno je od ljudi sa S.F.,jedino je moguce,posto je bilo vise verzija patcha za rompatcher dok nije izasla konacna,da ona koju si koristio nije odgovarajuca,mada meni pre to mirise na problem sa samim rompatcherom...
Vise o ovoj temi procitaj na forumu S.F.
Ma na S.F. forumu ima neko totalno ne jasno uputstvo,sad upravo gledam a nije do rom patchera probao sam najnoviju verziju.Kad bi imao neki normalan tutorial kako da se ovo odradi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Stvar je u tome sto Change Wsini Tath pach ne ostaje aktivan nakon restarta telefona i nema rotacije uz pomoc rotate me programa.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,Cooomi, izgleda da je problem u verziji patcheva koji se koriste,tako da cu blagovremeno obavestiti 'javnost' kada budem dobio odgovarajuce fileove...
Unzip the archive
C2z4bin install in C: \
Through the USB cable or other possessions wsini.ini copy the file (found in zip file you downloaded) in E: \ System \ Data
Copy the wsini2e.rmp (found in zip file you downloaded) in E: \ C2z4bin.
Open the application of C2z4bin and you will find 3 patches, select for each patch / add to auto "and" patch / apply "
Install Rotateme, or similar software, AutoStart set to "On"
Restart your mobile
Here are the results (obviously based on the location of the mobile phone you can see in either standby mode, Portrait and Landscape)
telep, hvali ti novosadjanine nisam mogao bez tebe ovo da resim... svaka ti cast... e sada ako mozes da mi odas jednu tajnu... koja ti je to tema bas mi se dja
Meni se desilo vec dva puta od kad sam probao ovo da kamera nakon nekog vremena nece da se aktivira,pa cak i nakon restarta telefona,pa sam morao da radim hard reset i odustao sam od ovog moda.
Sale_M napisao:Meni se desilo vec dva puta od kad sam probao ovo da kamera nakon nekog vremena nece da se aktivira,pa cak i nakon restarta telefona,pa sam morao da radim hard reset i odustao sam od ovog moda.
Ni meni nije htela da radi pa sam samo obrisao aplikaciju i fajlove i sada radi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, Sale_M, i meni se to desilo pa sam skontao foru.. mora telefon da ti bude prvo u landscape-u pa tek onda da otvoris kameru...a telep mi mozes reci kako se zove on tema sto imas na fonu...
Cooomi, dobro si to provalio,ima logike ,mogao bi ipak koristiti ovo
Sale_M, hvala.. a jos i kad koristis kameri mozes samo da slikas u lanskape modu a kad prebacis na portret onda se isto nesto zabaguje ali ipak i sa tako zabagovanim mozes da slikas
EDIT:
ustvari ne u landskape modu nego samo mozes telefon da postavis polegnuto pa da slikas a kad stavis uspravno onda ne mozes.. posto landskape mod je mod a ja sam mislio kad polednes i ispravis ma znate i sami sta ocu da kazem...
telep, ne kapiram cemu toliki proces ja koristim rotate me vec god dana i bez problema mi je sve Nista od ovoga sto si nabrojao nisam radio do duse na 6220 ali mnogo manje procesa...
Cooomi, polako bre sta si se zbunio kapiramo situaciju 60sec pa ovaj mod nema veze sa fp2 i 6220,ovo je samo mod za n82.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.