Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Nokia N8

Post od zoreli »

darkonda evo i ja sam probao da stavim na 20 sekundi , samo se smanji svetlo posle 20 sekundi a isključi kad se tel zaključa.
OOOOOOOOJ NOKIJOOOO :wacko: :wacko: :wacko: na Belle Refresh ne radi ni sinhronizacija imenika sa Gmailon a na Belle je radila :wacko: krene sinhronizacija i izbaci "sistemska greška"
16 godina na forumu MOBILNISVET

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

o boze! nisam primetio ovo da je ranije bilo, verovatno mi je promaklo. i kontam ajde namesticu da se zakljuca na 30 sekundi kad malo morgen, minimum je 1 min. bas se pitam sta bi radio da mu iskljucim automatsko zakljucavanje, sijao bi 2 dana. ali ne moze da se iskljuci :D

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Dostaje, ajde ako ti nije problem molim te reci mi kako da povezem laptop(tablet,mobilni) sa joikuspot aplikacijom,znaci najnormalnije je upalim i povezem,ali problem postji sto ni jedan uredjaj ne moze da vidi moj signal,kao da i ne postoji..
darkonda, da to je fora ne mozes da stavis,da telefon se zakljuca manje od 1min..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

acamatic, kod mene samo android uređaji nisu vidjeli signal koji sam pravio preko joikuspot dok npr. laptop nije imao nikakvih problema. Jel ti zadnja verzija Belle Refresh pošto sam čitao da korisnici imaju problema sa tom aplikacijom na zadnjoj verziji sistema?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

janka_88, ne nije koristim onu prvu verziju belle,hmm pomenuo si mi da android uredjaji ti nisu videli signal,pa ja sam bas i na njih isprobavao,na mobu sa OS android i na tabletu koji ima takodje android OS,mozda se desi da zbog toga i nije ni htelo,da nadje signal,jer ga sve normalno ukljucim i normalno otpocne slanje signala,kad ono ne vide ga ovi,probacu na nekom laptopu i kompjuteru,pa cu javiti da li radi.. Mada je stvarno bzvz sto ne mogu android uredjaji da se nakace,to je diskriminacija... :disgust:
P.S. zoreli ja lepo kazem znaci nema sanse da ubacim refresh belle,ako ga ne srede,jer na ovoj prvoj verziji sve perfektno radi..
Edit:evo i ja sam proverio sa kompom i sa drugim telefonima(sem onima koji imaju android,jer oni signal ne pronalaze..) i sve ok radi.. :)
Poslednja izmena od acamatic u Čet, 20. Sep 2012. 13:39, izmenjeno 1 put ukupno.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

acamatic, samo sa androidom mi ne radi danas sam probao sa badom, symbianom, winxp, win7 sve radi bez problema samo android ne prodnalazi signal ... Inace ja nisam zadovoljan bellom samo zbog trajanja baterije. sa 3 dana spalo mi je na nesto malo vise od 12 sati kada ga koristim normalno, kada ga malo manje koristim izgura 24h ... :-D Mizerija...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Izvinjavam se što idem u off, zanima me samo ta aplikacija joikuspot, jel' aplikacija omogućava da se preko wifi povežem sa laptopa na mobilni i koristim MB koje imam u pretplati preko laptopa?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

znemanja, da kreiras i sa telefonom saljes WIFI signal na drugi uredjaj bilo telefon bilo racunar... dakle konektujes se na wifi telefona i koristis MB koje imas na telefonskoj kartici sa drugim nekim uredjajem koji npr nema izlaz na internet osim preko wifi :-)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Danas je moj kolega apdejtovao preko wi-fi (u kafiću ja sedeo sa njim) N8 na Belle Refresh i sve mu je ostalo netaknuto i Srpski jezik , imenik i aplikacije , ... i sve radi , eto informacije iz prve ruke .

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

zoreli, ja ne znam zasto moj telefon nikako da se probudi i izbaci da postoji update ?

Slika Slika

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Dostaje kad ukucam tvoj produkt kod na Guglu izbaci mi Vodafone E7 -00 059F3 :? , našao sam način da se promeni produkt kod na N8 , menja se uz pomoć Nokia Care Suite 5.0 evo ovako http://www.youtube.com/watch?v=EFDkrr3FY-o

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

zoreli, 059f3D1 fali. D1. A kada bih ga flesovao SWom za drugo trziste, dal bi dobio i fm trasmiter?

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Dostaje sa ovom verzijom softvera 0599774 RM-596 balkans_dg dobijaš Srpski jezik i Fm transmiter

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Dostaje, evo upravo sam pogledao preko navifirma,tvoj product code je za srpsko trziste,a posto kod nas sve kasni godinama,u najboljem slucaju mesecima,tako da ti mogu reci samo da jos update nije pusten za nase trziste,a kada bi to trebalo nadaj se uskoro..Naravno ovo sto ti je napisao zoreli za balkanski code,sa njim dobijas srpski(mada ga ti vec imas) i + fm trasnimter(kojeg nemas zato sto ti je telefon za nase trziste,u kome je zabranjen taj fm trasnimter...)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

janka_88 napisao: Ja sam bez problema podešavao više tih rasporeda i normalno vratim na stari pregled u svako doba. :)
da te priupitam nesto, koju instalaciju da izaberem tj koji folder? Belle ili Belle fp1? i koja je tu razlika? :|

ko ne konta sta sam pitao, radi se o pregledu menija kao na N9

uspeo sam ali me i dalje zanima sta predstavlja fp1 fp2 i ta čuda

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

darkonda, vjerovatno ako imaš FP1 ili FP2 (a nemaš na N8) da instaliraš taj drugi koji ti ponudi, a pretpostavljam da je u pitanju neka kompatibilnost jer nisu identični to sistemi. :)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

dobro jeste to, jedan je za FP1, a drugi folder za FP2. nego mene zanima sta znace te oznake? u koju spada n8?

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

darkonda, to su ti oznake za Feature Pack 1 ili 2 koje ima Belle. E sad pošto N8 nema Feature Pack ni 1 ni 2 ja bi odabrao oznaku FP1 pošto je malo "starija".

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Dostaje napisao:znemanja, da kreiras i sa telefonom saljes WIFI signal na drugi uredjaj bilo telefon bilo racunar... dakle konektujes se na wifi telefona i koristis MB koje imas na telefonskoj kartici sa drugim nekim uredjajem koji npr nema izlaz na internet osim preko wifi :-)
Predpostavio sam da je to u pitanju.Isto veče kada sam postovao ovo pitanje download-ovao sam aplikaciju i probao, sjajno radi, ne znam ni sam zašto sam se ranije mučio sa kablom i povezivao n8 sa laptopom :lol:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

zanima me kako je pravilnije koristiti li-on bateriju. Da li je bolje pustati da se ispazni skroz pa puniti, ili puniti kad mi padne na pamet i kad vidim da je na pola. Posto ja ne volim krenuti negde, a da mi je naterija na pola. A bojim se da je takvim korisćenjem ne unistim.

Pronasao sam neke informacije ali za laptop baterije. Kazu da je steznije pustati da se isprazni do kraja nego puniti stalno. E sad da li vazi i za telefone to ne znam.

Odgovori