Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
veljdza, Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Active Memory -> Memory Card. Samo sto ces i SMS i MMS prouke onda primati na memorijsku karticu i nista nece biti od toga sto budes primio na memoriji telefona. Ako hoces podesi na memorijsku da primas samo dok ne prebacis muziku ili sta vec hoces, a onda vratis na memoriju telefona.
- severnjaca
- Banned
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40
- severnjaca
- Banned
- severnjaca
- Banned
na n73 nova nepoznata ikona
pored raznoraznih katanaca, pojavila se meni nepoznata nova ikona koja podseca na ikonu da su ti svi dolazni pozivi preusmereni, tj.da niko ne moze da te dobije,(a da ti to nisi aktivirao, a da jesi, ikona je drugcijeg izgleda), dakle drugari moji, nema sumnje, zivimo u velikom svinjcu,..rade sta hoce, opste bez zakonje.
http://www.sk.co.yu/forum/attachment.ph ... 1233955173
http://www.sk.co.yu/forum/attachment.ph ... 1233955173
Koliko se meni cini to je ikonica koja ti pokazuje da imas propusten poziv, a za preusmeravanje poziva je drugacija!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, tako je,to je ikonica za propusten poziv,i meni se cesto desi da na osnovnom ekranu ne pise info o propustenom pozivu vec kad stisnem menu taster onda se pojavi,i jednostavno vratim se na osnovni ekran,stisnem zelenu slusalicu i dzojstikom dvaput nalijevo,na listu propustenih poziva i onda naravno ta ikonica nestane...Sasvim prosto 
Jos da dodam,ikonica za preusmjerenje poziva stoji nize,ispod datuma,odmah pored kljuca kad je tastatura zakljucana
Jos da dodam,ikonica za preusmjerenje poziva stoji nize,ispod datuma,odmah pored kljuca kad je tastatura zakljucana
Nokia N95 8GB
Ljudi,imam PROBLEM sa n73 ME. Kupio sam ga polovnog pre 8 meseci i u zadnje vreme je poceo iz cista mira da se gasi.U dzepu,na stolu...Jednostavno se iskljuci. Posle ga ukljucim i neko vreme radi normalno i opet isto. Jel imao neko slican problem i ako neko zna sta bi mogao biti problem neka mi napise.Hvala unapred! Pozz
Format telefona: *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)
ili
ugasis telefon pa onda drzis istovremeno: Zelena slusalica + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci, zatim mozes da pustis on/off ali ostala tri ostaju pritisnuta dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Kada radis format telefona gubis sve informacije koje su u njemu; imenik, sms, podsetnik...
Nakon formata formatiraaj i memorijsku karticu. Desi se da telefon pokusa instalirati zaostale apliakcije, uglavnom bezuspesno pa odradi i format kartice.
Pre foramtiranja mozes uraditi back up podataka pa da ih posle vratis u telefon.
ili
ugasis telefon pa onda drzis istovremeno: Zelena slusalica + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci, zatim mozes da pustis on/off ali ostala tri ostaju pritisnuta dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Kada radis format telefona gubis sve informacije koje su u njemu; imenik, sms, podsetnik...
Nakon formata formatiraaj i memorijsku karticu. Desi se da telefon pokusa instalirati zaostale apliakcije, uglavnom bezuspesno pa odradi i format kartice.
Pre foramtiranja mozes uraditi back up podataka pa da ih posle vratis u telefon.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●