Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kod mene je bio sivi model nekoliko dana(drugarov telefon) i tad mi se bas mnogo vise svideo nego crni ali sto kaze Milance jeftinije bi prosao da prodam i uzmem drugi nego da dajem 6000.
bestboy,imao sam ja tu kopiju ranije i stvarno je dobro odradjena ali sam vidjao te kopije samo u crnoj boji a meni i Milancetu treba siva
markolaza,desavalo se to nekoliko puta i meni,nije nista strasno,samo posle rotiras sliku i tako je sacuvas.
bestboy,imao sam ja tu kopiju ranije i stvarno je dobro odradjena ali sam vidjao te kopije samo u crnoj boji a meni i Milancetu treba siva

markolaza,desavalo se to nekoliko puta i meni,nije nista strasno,samo posle rotiras sliku i tako je sacuvas.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
upravo sam zavrssio jedan eksperiment... naime zanimalo me koliko moze ram memorija od n82 da podnese... sve programe na mom telefonu sam otvorio, sve ali bas sve ikonice, i sa jos extra programa koji nisu dosli uz telefon (garmin, panoman(koji najvise rama koristi), python, alert me, rotate me... eksperiment je bio uspesan... nije mi se ugasio nije se zabotovao nista... evo mozete i da vidite slike... PS ona dole crtica na svakoj slici je skala po kojoj vidim koliko je rama zauzeto a koliko slobodno...

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Cooomi,kako se zove ta aplikacija koja pokazuje stanje ram-a? mislim da je to veoma korisna aplikacija? ja ima preko 30-tak aplikacija,12-tak igrica,sacu ija da ga testiram,probacu sve da otvorim.
Edit: ljudi,otvorio sam oko 40-tak aplikacija,sto fabrickih,sto mojih,mrzelo me vise da ih otvaram,slusao muziku,igrao igricu,zahtevniju malo... i fon je radio kao sat,bez kocenja i bilo kakve greske,a ram mu je bio slobodan oko 30-tak mb-a. ne mogu da verujem,uzas koliko je dobar. kupujte ga ljudi

Edit: ljudi,otvorio sam oko 40-tak aplikacija,sto fabrickih,sto mojih,mrzelo me vise da ih otvaram,slusao muziku,igrao igricu,zahtevniju malo... i fon je radio kao sat,bez kocenja i bilo kakve greske,a ram mu je bio slobodan oko 30-tak mb-a. ne mogu da verujem,uzas koliko je dobar. kupujte ga ljudi

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Esseker, nemoj pisati postove jedan za drugim idi na opciju izmeni
Aplikacija se zove FREE RAM i radi preko pythona...
IZMENA:
imam jedan problem sa telefonom.. kada hocu da se prikacim na neki wifi nece da mi se poveze pise veza nije uspostavljena dok drug pored mene ladnjaka udje sa n82.... u cemu je problem??

Aplikacija se zove FREE RAM i radi preko pythona...
IZMENA:
imam jedan problem sa telefonom.. kada hocu da se prikacim na neki wifi nece da mi se poveze pise veza nije uspostavljena dok drug pored mene ladnjaka udje sa n82.... u cemu je problem??
Jos jedan koristan patch za Rompatcher,siguran sam da ce pobrati simpatije kod ljudi kojima je zvono alarma u duzini od 1 min. bilo nedovoljno dugo da bi se probudili... 
Valjda ce im sada biti dovoljno 10 min "muziciranja" da se rasane...
http://kongshare.com/DownloadExtra.aspx ... rmTime.zip

Valjda ce im sada biti dovoljno 10 min "muziciranja" da se rasane...

http://kongshare.com/DownloadExtra.aspx ... rmTime.zip
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Molim vas imam jedan problem pa ako neko moze da mi pomogne. Naime, ugasio mi se telefon (N82) i prebacila sam karticu u drugi aparat. Kada sam vratila nije mi pokazivao nista sto sam imala slike, snimke ... Uzela sam i povezala sa laptopom i tu je video u racunaru i life blogu, a ne vidi se podaci galeriji telefona. Vratila sam na fabricka podesavanja ... i dalje se ne vide u galeriji slike, ostali podaci su tu. Kako povratiti to? Hvala
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Sanja77, kako prednja kamera? Nisi se bas najasnije izrazila. da li mislis na glavnu kameru koja se nalazi na zadnjoj strani telefona, ili na prednju koja sluzi za 3G.
Moraces verovatno da prebacis sve na racunar pa onda format i posle copy/paste. Ti si i dobro prosla ja sam skroz poludeo kada mi je crkla memorijska i nisam mogao nista da prebacim.
Sto se tice imenika, poruka, kalendara .... odradi back up preko Pc Suit-a.
Moraces verovatno da prebacis sve na racunar pa onda format i posle copy/paste. Ti si i dobro prosla ja sam skroz poludeo kada mi je crkla memorijska i nisam mogao nista da prebacim.
Sto se tice imenika, poruka, kalendara .... odradi back up preko Pc Suit-a.
Na to sam mislila prednja camera tj glavna. Bojim se da je za rashod mobilni, mislim nije nesto koriscen besomucno ipak sam ja zensko. Godinu dana ga imam, malo mozda jace... Neki novi momenti, ne znam da li su vezani za to sve. A samo mi se iskljucio mobilni i nista drugo i stavila sam karticu u drugi aparat ... 

Poslednja izmena od Sanja77 u Sub, 10. Okt 2009. 00:49, izmenjeno 1 put ukupno.