Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Па што не купите копију маске?
15ак јура а одличног квалитета.Ја нисам веровао да је добро одрађена,сама реч "копија" ми је била довољна да глатко одбијем тако нешто али кад сам видео маску-остао сам без аргумената.
Слобода или смрт

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kod mene je bio sivi model nekoliko dana(drugarov telefon) i tad mi se bas mnogo vise svideo nego crni ali sto kaze Milance jeftinije bi prosao da prodam i uzmem drugi nego da dajem 6000.
bestboy,imao sam ja tu kopiju ranije i stvarno je dobro odradjena ali sam vidjao te kopije samo u crnoj boji a meni i Milancetu treba siva :wink:
markolaza,desavalo se to nekoliko puta i meni,nije nista strasno,samo posle rotiras sliku i tako je sacuvas.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Ма има и сива,потражите мало. :)
Слобода или смрт

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

Sale_M, ja sam nabavio crnu A klase od jednog coveka,jer mi se drugar popismanio i nije hteo da proda.Onda sam narucio,stigla mi je i zadovoljan sam kako izgleda.Taj covek kaze da ima i sive maske za prodaju,ako hoces mogu da ti pustim njegov mail,pa ga pitaj.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

upravo sam zavrssio jedan eksperiment... naime zanimalo me koliko moze ram memorija od n82 da podnese... sve programe na mom telefonu sam otvorio, sve ali bas sve ikonice, i sa jos extra programa koji nisu dosli uz telefon (garmin, panoman(koji najvise rama koristi), python, alert me, rotate me... eksperiment je bio uspesan... nije mi se ugasio nije se zabotovao nista... evo mozete i da vidite slike... PS ona dole crtica na svakoj slici je skala po kojoj vidim koliko je rama zauzeto a koliko slobodno...

Slika Slika
SlikaSlika

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Cooomi,kako se zove ta aplikacija koja pokazuje stanje ram-a? mislim da je to veoma korisna aplikacija? ja ima preko 30-tak aplikacija,12-tak igrica,sacu ija da ga testiram,probacu sve da otvorim.

Edit: ljudi,otvorio sam oko 40-tak aplikacija,sto fabrickih,sto mojih,mrzelo me vise da ih otvaram,slusao muziku,igrao igricu,zahtevniju malo... i fon je radio kao sat,bez kocenja i bilo kakve greske,a ram mu je bio slobodan oko 30-tak mb-a. ne mogu da verujem,uzas koliko je dobar. kupujte ga ljudi :D :D :D

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Esseker
Handy Taskman.
Иначе пробај Coreplayer да оставиш активног у позадини па покрени нешто захтевније.
Рррррр... :dry:
Слобода или смрт

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Esseker, nemoj pisati postove jedan za drugim idi na opciju izmeni :uhuh:
Aplikacija se zove FREE RAM i radi preko pythona...

IZMENA:
imam jedan problem sa telefonom.. kada hocu da se prikacim na neki wifi nece da mi se poveze pise veza nije uspostavljena dok drug pored mene ladnjaka udje sa n82.... u cemu je problem??

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Jos jedan koristan patch za Rompatcher,siguran sam da ce pobrati simpatije kod ljudi kojima je zvono alarma u duzini od 1 min. bilo nedovoljno dugo da bi se probudili... 8)
Valjda ce im sada biti dovoljno 10 min "muziciranja" da se rasane... :D

http://kongshare.com/DownloadExtra.aspx ... rmTime.zip
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Okt 2009. 23:45

Post od Sanja77 »

Molim vas imam jedan problem pa ako neko moze da mi pomogne. Naime, ugasio mi se telefon (N82) i prebacila sam karticu u drugi aparat. Kada sam vratila nije mi pokazivao nista sto sam imala slike, snimke ... Uzela sam i povezala sa laptopom i tu je video u racunaru i life blogu, a ne vidi se podaci galeriji telefona. Vratila sam na fabricka podesavanja ... i dalje se ne vide u galeriji slike, ostali podaci su tu. Kako povratiti to? Hvala

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Пробај преко неког фајл менаџера(X-plore) да приступиш фолдерима на картици.Ако неће,ископирај фолдере који су ти битни на комп,одради формат картице,врати копиране фолдере и то је то.Наравно знаш да формат брише буквално све са картице?:roll: :wink:
Слобода или смрт

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sanja77 »

Jel postoji neki drugi nacin? Jel' moram bukvalno sve sa memorijske kartice da prekopiram, i kontakte i sve i galeriju ili samo to sto mi fali tj ta galerija koja se ne vidi u mobilnom?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Sanja77
Инсталирај прво Nokia Image Exchange и види да ли препознаје слике.Па ћемо видети...
Слобода или смрт

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sanja77 »

Imam i novi momenat sada, prednja camera ne radi vise, samo ova za 3G jel to crkao telefon ili mi se cini ?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Sanja77, kako prednja kamera? Nisi se bas najasnije izrazila. da li mislis na glavnu kameru koja se nalazi na zadnjoj strani telefona, ili na prednju koja sluzi za 3G.
Moraces verovatno da prebacis sve na racunar pa onda format i posle copy/paste. Ti si i dobro prosla ja sam skroz poludeo kada mi je crkla memorijska i nisam mogao nista da prebacim.
Sto se tice imenika, poruka, kalendara .... odradi back up preko Pc Suit-a.

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sanja77 »

Na to sam mislila prednja camera tj glavna. Bojim se da je za rashod mobilni, mislim nije nesto koriscen besomucno ipak sam ja zensko. Godinu dana ga imam, malo mozda jace... Neki novi momenti, ne znam da li su vezani za to sve. A samo mi se iskljucio mobilni i nista drugo i stavila sam karticu u drugi aparat ... :(
Poslednja izmena od Sanja77 u Sub, 10. Okt 2009. 00:49, izmenjeno 1 put ukupno.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Sanja77, pa nije ona glavna. Glavna je valjda ova bolja od 5Mpx, nego to i nema veze sad vazno je da smo se razumeli. Probaj da odradis soft reset (*#7370#, sifra je 12345), pa ako nece ni tad u servis ili na prodaju takav kakav je.

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sanja77 »

Na tu od 5Mpx i mislim :) A taj soft reset sta podrazumeva? Dosadna sam ali moram da resim problem :(

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Sanja77, o konacno smo se razumeli. Nisi dosadna taman posla. Podrazumeva da ti sve obrise sa C tj. memorije telefona i vrati na fabricka podesavanja. Znaci ako imas nesto sacuvano na C prebaci na komp i onda odradi. Mozes da pokusas i da updateujes softver preo PC Suit-a.

Sanja77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sanja77 »

Mozemo na private? Pitala bih jos neke detalje ... Ako moze naravno. Nisam bas u ovome vicna. Mada cu to sutra sve natenane da odradim po tvojim uputstvima

Odgovori