Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Obi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 15:04

Post od Obi »

Primetio sam da na n73(bilo kojoj) kada uđeš u neku aplikaciju,a nakon toga pritisneš crwenu slušalicu da bi se wratio u standby,aplikacija(bilo koja) se zatwara umesto da radi u pozadini.Isto tako je i kada šalješ nešto preko ir-a ili bluetootha,ako pritisneš crwenu slušalicu,slanje se prekida.Da li je izašla neka nowa werzija softwera koja omogućawa da programi rade u pozadini,kao na 6630 i 3230 koje ja imam ili postoji neko drugo rešenje?Pitam zato što planiran da uzmem n73,pa me zanima.
w950

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Obi, naravno da mogu raditi programi u pozadini. Samo sto za razliku od starijih symbian telefona sada moras pristisnuti taster za meni da bi program ostao raditi u pozadini.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Imas program koji se zove No Red Close (ako se dobor secam naziva).
On ti ne gasi program kada stisnes crvenu slusalicu.
Ili mozes stisnuti Menu taster, kao sto kaze janka_88 i ostaje ti program aktivan u pozadini.

Obi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 15:04

Post od Obi »

Pa znam,to i uradim,ali jedino što radi je standby i music player.Samo mi nije jasno zašto n73 me je oko 150 ewra polowna,kao nowa.Taj fon mnogo wiše wredi od toga :disgust:
w950

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne moze da vredi vise zbog toga sto su se pojavili novi telefoni kod Nokie koji su u toj srednjoj klasi.

P.S. Da li ti radi tastatura? Ako radi sta ce ti W umesto V!?!?!?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Obi, koliko ja znam poloWni su oko 120 eWra, a noWi oko 180 eWra :wink:
Nokia C6

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Pozz 4all,zanima me dali ima neki program pomocu koga mogu da sakrijem neki folder( u kom bi ubacio neke slike,filmove....) tj ekstremno je ocajno uradjeno da kad ubacis neki film,sliku on posalje u Galeriju (e i ovo,je su smislili nesto sto bi onemogucilo da takve stvari idu u galeriju,vec da stoje tamo gde ih ti stavis u neki folder i da tu stoje) ovako i kurta i murta mogu da vide tvoje slike,filmove,muziku.....
Telefon jednostavno nema privatnost :lol:

Za Administratore
Vec sam prelistao tonu stranica na forumu i nisam nasao nista sto se tice ovoga,jednom recju,oslepoooo sam od trazenja :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ima druze,recimo smart guard ili media safe,sluze bas za sakrivanje fajlova 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Hm... Ja licno koristim nacin koji je jednom Miskoni napisao. Preko FILE MANAGER-a napravio folder pod nazivom TEMP i u njega pravio podfoldere i ubacivao sve fajlove koje ne zelim da se vide u galeriji a puno lakse su dostupni nego da koristim Media Safe dok za taj Smart Guard ne znam jer ga nisam koristio. Najbolja varijanta je da napravis taj folder kao sto sam napisao, a ako imas neke klipove ili slike koje ne zelis da bas iko vidi onda ih zakljucas preko programa Media Safe. :wink: :wink: :wink:

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Hvala na pomoci,inace ovo je pomoglo

"""""Preko FILE MANAGER-a napravio folder pod nazivom TEMP i u njega pravio podfoldere i ubacivao sve fajlove koje ne zelim da se vide u galeriji...""""

Nema,uvek su jednostavne stvari bile i najbolje. 8)

Pozdrav.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sto se mene tice najbolja app od svih symbian app je x-plore koji bukvalno moze sve samo ako covek ima mastu i malo znanja.Takodje ima opciju hidden koju mozes fda iskoristis da sakrijes neki fajl ili celi folder
Note IV N9100 dual

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

non-stop m poshe memory full i restartuje mi se telefon.......cuo sam da ovde negde ima fora kako da se ubaci nov software ilio shta vec preporucujete....

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Прелистај мало странице уназад :wink:
viewtopic.php?t=7010&start=1320
Слобода или смрт

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

iggymydoom,imao sam slicn problem sa E65,ali mi se nije restartovao telefon kao sto je slucaj kod tebe.Trebas da imas hackovan tel pa instaliras x-plore na C i da onda ukljucis hack klikom na capsON i da onda prvo na E obrises foldere Data,Private,Resource,Sys i System.Onda uradis reset telefona sa *#7370# i posle toga ne bi trebalo da imas problema
Note IV N9100 dual

maremas
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Avg 2007. 08:43

Post od maremas »

Kako najlakse prepoznati fake n73, posto citam da umeju i kodove da skinu tipa *#92702689#, *#0000#, *#06#, ocu da uzmem polovan pa da se ne za*ebem, jel kamera losija, nema BT, sta prvo da gledam?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Само искључи и укључи телефон.
Н73 се укључује мин. 50 секунди а кинез за 5 секунди....
Укуцај и ове кодове.

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Слобода или смрт

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

da l' je u pitanju mreza mts ili telefon tek zadnjih nedelju dana sam najcesce nedostupan a kad ja zovem dobijam poruku connection error ili jednostavno nista.Cak mislim da i poruke ne idu tako lako,ponekad ih resendujem iz outboxa.Sta mislite da li me zeza N73 ili mts?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Moguce da n73 malo zeza,desavalo se i meni nesto slicno dok sam ga koristio a i danas ima svakakvih aplikacija,pa mozda je i od njih neki bug.Ja ti preporucujem hard reset i nakon toga update softvera ukoliko nisi dugo radio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

tigara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 08:56

Post od tigara »

Cao ljudi
jel zna neko kako moze da se podesi youtube na N73? Aplikacija ili nekako drugacije

Hvala
POZZ
6500 slide

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Core Playe je super za youtube.Core Player je dobar jer pusta bukvalno sve audio i video formate tako da je najsvestraniji player
Note IV N9100 dual

Odgovori