Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Molim vas da li moze neko da mi odgovori da li moze u ovaj telefon kartica od 4 gb? Nalazio sam razne odgovore . Neko kaze da moze neko kaze da ne moze. Inace telefon je vrh( skoro sam ga uzeo polovnog od druga). Zanima me samo to za memorijsku karticu. Valjda moze da cita to od 4 ali nesto telefon onda ne radi dobro. Inace ja imam veziju v4.xx.xxxx.xxx
Hvala puno za odgovor. E sad imam jos jedno pianje vezano za slusalice. Naime nasao sam originalni nokin adapter za 3.55 mm slušalice od telefona (mislim da je 5500 SPORT, ali siguran sam da je ta verzija sport samo ne znam od kog tacno modela). Sad mene zanima da li mogu nekako da se koriste one funkcije na adapteru (promena pesme, pojacavanje, javljanje....) na n73. Inace radi 3.55 mm dzek bez problema, samo me nervira sto ne mogu da koristim one dugmice na adapteru
peaker, imas specijalni adapter za n73 sa kontrolama sto je isao uz Music verziju AD-41,samo ne znam da li ga jos ima u prodaji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
peaker, nisam bas siguran da ti telefon prepoznaje karticu,mozda mu je suvise velika.
Probaj sa formatiranjem kartice,ako ne na telefonu onda na kompu...
imam jedno pitanje ako moze iko da mi pomogne! da li postoji program za n73 koji radi kao Control Freak na n70 da sa njega mogu da kontrolisem komp preko blututa! ono da imas desktop na telefonu i kao pomjeras mis i tako te fore??? pls ako zna neko nek mi kaze!
peaker, N73 ne moze ucitati sve kartice od 4GB, samo od nekih proizvodjaca, a 4GB u N73 je zaista previse. Optimum je 1GB a ako je bas potrebno 2GB je preporuceni max.
Pogresio si sto si kupio micro sd.Znaci ako i radi 4gb na starijim telefonima mora biti mini sd ili mini sdhc )8
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
E jbg. Iskorisicu karticu vec nekako. Inace verzija mi je najnovija n73 obicna nije od ME jer mi se telefon ubagovao kad sam instalirao ME najnoviji software. Iako znam da su hardverski isti obican i me, kavi su softverski ? Ja sam primetio razliku samo u onom dugmetu (precici) i nista vise. Da il da jurim da mi neko instalira music edition?
Da li je neko voljan da mi objasni kako da uradim kompletan softver na ovom telefonu...Imam problem ozbiljan,nznm da li je upitanju harverski ili softverski,ali ae da kazemo da je softverski... .Tacnije telefon nekad radi lepo,a neki put mi okrene se ekran,i ima bag kada ulazi u prog(npr ja pustim muziku)ekran se okrene i gleda se naopacke...Uradio sam mu softver preko NOKIA UPDATER,i dalje se ponavlja,isto.A ja msm da(tacnije ne znam mnogo bash oko toga),ali da taj prog samo uradi update preko starog softa..Sta da radim???Pomagajte
HVALA UNAPRED!!
To sam primetio i kod mog druga na samsungu, i mislim da je softverski, kod njega sam mislio da je zbog slide-a, da je neki kontakt otisao ili slicno, ali posto N73 nema slide prilicno sam siguran da je softverski. Mislim da ne bi trebao sam da se zezas sa takvim stvarima, odneses ga u servis i oni ti kazu sta i kako...
Hvala..sada znam da je softverski,to mi je jako bitno!!Ali ipak,ja sam takva osoba da sto moze da se uradi sam ja cu da odradim,obicno ko se trudi i uspe nesto.Voleo bih kada bih me neko upoznao sa ovim problem malo vise...Da se ja potrudim..POMAGAJTE I VI DRUGI,AKO STE VOLJNI!! ...
HVALA UNAPRED!!
Kupio sam juče polovnu N73me i extra sam zadovoljan kako radi,zanima me da li je neko probao novu verziju softvera 4.0839.42.2.1 i da li ima nekih poboljšanja u odnosnu na moju 4.0750.31.2.1 RM-133?
Fotke ne mogu da se porede sa k800 a dzoistik je solidan,sve zavisi na sta naletis
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.