Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Nokia N8
darkonda, jesu li oni transparentni ili neki drugi? Pošto te transparentne navodno ne može...
Evo ovako nakon par dana upotrebe REFRESH-a mogu reci samo reci hvale baterija je napokon povracena u normalnu i nakon 1 dana normalne upotrebe indikator je i dalje na maksimumu, a mogu reci i da ga nisam stedeo... Sto se tice samog rada OS-a odican je za sada nisam pronasao da mi neka stara App ne radi , sve je odlicno odradjeno, i napokon sam zadovoljniji nego sto sam bio sa annom (koja je takodje sjajan OS) 

toda81, Pa imao sam Belle i poludeo sa istom samo zbog baterije, i napokon pre neki dan izadje refresh za moj Code jedva docekah taj update.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N8
Dostaje, bitno je da sve sada funkcionise kako trebe. I na android-u mnigo zavisi od samog rom-a koliko ce baterija da odoli kada se koristi
Note IV N9100 dual
- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
Ubacio i ja Belle sa Balkan product code verzija 111.040.1511 telefon sljaka odlicno,cini mi se da i tac reaguje bolje,sve u svemu zadovoljan sam.Baterija traje mislim isto nisam primetio neku razliku u trajanju.
Jedino sto sam primetio ja da varira indikacija jacine signala,npr kod mene u kuci je pre bio pun signal svuda,a sad pokaze pun signal, pa pola, pa vrati na pun i tako varira.Znaci tel NE ISPADA iz mreze samo signal varira.Sad da li je to normalno ili nije ne znam.
Jedino sto sam primetio ja da varira indikacija jacine signala,npr kod mene u kuci je pre bio pun signal svuda,a sad pokaze pun signal, pa pola, pa vrati na pun i tako varira.Znaci tel NE ISPADA iz mreze samo signal varira.Sad da li je to normalno ili nije ne znam.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
toda81, pa moguće je samo da poboljša odziv sistema i reakciju ali touch kao touch i ne vjerujem jer je to hardverski dio. 

simonen, sasvim normalno za signal,to se i meni desava,samo meni se to desavalo i na prethodnim verzijama.. 

- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
toda81, pa moguće je samo da poboljša odziv sistema i reakciju ali touch kao touch i ne vjerujem jer je to hardverski dio. 
Upravo sam na to i mislio samo se nisam lepo izrazio

Upravo sam na to i mislio samo se nisam lepo izrazio

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam rekao da je Belle Refresh najbolja verzija firmvera koja je izasla za N8 i ostale,a vi ste bili skepticni.. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Ovo je fantazija, tek na refresh-u izvalih Swipe funkciju
to nije bilo na anni, ovo je fantazija koliko dobro surfovanje ide i ne koci vise ni malo u skrolu. Napokon mogu ga uporediti sa ip4 koji mi je nedostajao samo zbog surfa, do duse i jos par nekih sitnica
Mnogo mi se dopada Bella Refresh, sada mogu reci n8 da je kompletan telefon, video je kvaitetniji, zivlje su boje na fotografijama, manje suma kada opali blic na otvorenom itd. U glavnom dopada mi se kompletan OS i rad istog na ovom hardveru koji je star 2 godine, nisam ocekivao da ce ikada ovako raditi n8. 
Edit. Event sto mu zameram jeste Fiksni AF koji fokusira samo centar fotografije.
Ovo kada bih izvlacio sa n8 bilo bi BRUTALNO

Edit. Event sto mu zameram jeste Fiksni AF koji fokusira samo centar fotografije.

Ovo kada bih izvlacio sa n8 bilo bi BRUTALNO

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Dostaje, aj mi molim te objasni sta je swipe funkcija? 
sto se tice pretrazivaca, po meni jos dosta imaju da ga usavrsavaju, daleko je od finoće koju opera nudi pri koriscenju.

sto se tice pretrazivaca, po meni jos dosta imaju da ga usavrsavaju, daleko je od finoće koju opera nudi pri koriscenju.
darkonda, swipe izmedju tabova, vise ne mora da se klikce na tab samo kliznes prstom na stranu koju zelis
inace i ja operu koristim, i primetio sam da i ona bolje radi 

-
- Mobil stručnjak
Dostaje, govoris o swipe-u izmedju tabova u web-u? 
ahaaa evo skontao sam ga u muzickom plejeru
dobra stvar! 

ahaaa evo skontao sam ga u muzickom plejeru

darkonda, haha setting,log itd svuda se koristi isto tako skajp itd... 
http://youtu.be/HANJuUhT7qo
Evo snimio sam kako to izgleda i radi.

http://youtu.be/HANJuUhT7qo
Evo snimio sam kako to izgleda i radi.
-
- Mobil stručnjak
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 7640_n.jpg
izasao je neki SMS update, ja ga nisam dobio i ne znam cemu sluzi
izasao je neki SMS update, ja ga nisam dobio i ne znam cemu sluzi

darkonda, koja je ovo tema? I dal neko ima originalnu singovanu temu sa 808 mice? Ps ni ja nemam ovaj update...