Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Re: Nokia N8
ne znam koja je to tema zato sto to nije slika sa moje n8-ce 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ehey, ne mogu da rijesim jedan problem. Kod cure na N8 gdje god da udje, automatski se pali pretraga Wireless-a i ako je WiFi poznat, onda se kaci na njega... Kako to da se iskljuci ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
zavodnick, znači pretražuje wifi mreže iako je ugašen wifi preko podešavanja? Jesi provjerio kad povučeš notification bar da li je tu upaljen ili ugašen wifi?
janka_88, Mislim da prica o onome zasto se automatski ne poveze na poznatu mrezu nego moras manuelno da je kliknes to nije ni meni jasno i malo smara...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Dostaje, mislim da nije to u pitanju jer traži opciju kako da to isključi. Dešavalo se i meni često to da neće poveže automatski na poznatu wifi mrežu i nije mi baš jasno zašto je to tako.
Dostaje, pa pazi ovako ako je to pitao,odgovor je prost,zato sto ako bi se telefon automatksi povezao na poznati wifi uvek kada je on dostupan,kada cak korisniku wifi nije ni potreban,to bi doprinelo kracem trajanju baterije,jer svi dobro znamo da wifi crpi dosta bateriju,tako da stvarno nebi imalo potrebe da nam telefon bude non-stop povezan na poznatu wifi mrezu,kada nam to nije potrebno.E sada postoji varijanta da telefon ako mu je mreza wifi poznata(npr kucna,ili od nekog kafica u kome stalno boravite,ili jednostavno na mrezu na koju je vec bio nakacen),on se sam konektuje na tu wifi mrezu,da bi obavio neki internet saobracaj( azuriranje vremena,novina,e-maila..itd da ne nabrajam..),i po zavrsenju toga on se diskonektuje sa te mreze,i naravno opet kada bude vreme za neko azuriranje on se opet nakaci i to sve u krug ide...
Iskreno da kazem nisam razumeo pitanje,pa dajem ovakav odgovor kako jeste..
Iskreno da kazem nisam razumeo pitanje,pa dajem ovakav odgovor kako jeste..
- zavodnick
- Expert
E ovako.Vidim da nisam bio dovoljno jasan ali neki su me shvatili.Njoj je WiFi iskljucen,ali recimo cim dodje kod mene u stan (jer ima slobodan wifi 'bez sifre') on se odmah kaci na njega ili ako ode kod sebe kuci,gdje takodje ima wifi bez sifre...opet isto.Naravno,kad smo u gradu i negdje gdje ima wifi sa sifrom,sve je ok.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ako se WiFi mreža nalazi u spisku mreža na kojih se konektovao,konektovace se automatski. Barem tako je bilo kod mene. Ako se mreže izbrišu iz one liste nece se konektovati bez obzira sto su bez šifre...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- zavodnick
- Expert
VeNoM, zanimljivo, ali recimo ovako... Sta opet, ako dodje kod mene, nakaci se, recimo da update-uje vrijeme... Opet ce stalno da se kaci, jer koliko znam, na tu listu idu, poznate mreze ( koje imaju i koje nemaju sifru ) bas iz tog razloga da ne bi morala ponovo da upisuje sifru ( ako postoji )...
Nisam ni rekao, da nema otvoren mail ili tako nesto sto bi zahtjevalo automatsko azuriranje ili tako nesto... Barem ja nisam primjetio. Jedino sto se azurira je AccuWeather, ali on se azurira kad se upali WiFi tako da s tim nema problema,tj. AccuWeather ne trazi automatski da se azurira nego manuelno
Nisam ni rekao, da nema otvoren mail ili tako nesto sto bi zahtjevalo automatsko azuriranje ili tako nesto... Barem ja nisam primjetio. Jedino sto se azurira je AccuWeather, ali on se azurira kad se upali WiFi tako da s tim nema problema,tj. AccuWeather ne trazi automatski da se azurira nego manuelno

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Voli taj accu da se sam konektuje po nekada. Barem tako je bilo na Ani...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- zavodnick
- Expert

zavodnick, ja mislim da gresis kolega,jer kod mene je drugacije,Accu se kod mene sam azurira,tj cim dodjem do pocetnog ekrana na kom se on nalazi(kod mene je to drugi ekran..)on se sam azurira bez ikakvog dodirivanja(a imam belle softver),e sada sledi nadovezivanje na ono sto si i sam napisao,normalno je da telefon ako mu je poznat wifi(tj ako se nalazi u listi prioriteta),a mobilni podaci su ugaseni on ce se povezati na poznat wifi da bi odradio azuriranje za to sto mu je potrebno..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Swipe je postojao na N8 i pre belle refreshe, ja još nisam update-ovao moju n8 i imam tu swipe funkciju i u logu i u muzičkom player-u i u porukama.Dostaje napisao:darkonda, haha setting,log itd svuda se koristi isto tako skajp itd...
http://youtu.be/HANJuUhT7qo
Evo snimio sam kako to izgleda i radi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, rekao sa da ide sa bellom da nije postojalo kod anne. Mozda i gresim ali moja anna nije imala. A belle refresh mi je daleko bolji os od obicne belle.
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Sto se tice WiFi -a ne bi trebao da se konektuje automatski ako je WiFi iskljucen. Kada se upali WiFi on se opet ne konektuje na tu poznatu mrezu vec kada je potreban za koristenje tj. pretrazivac, acc.. (osim ako je postavljen na automatski apdejt tada ce se i spojiti sam WiFi na mrezu i acc. ce uraditi taj apdejt). Za taj problem znam da je bio na prvoj verziji symbiana onaj prije anne tj. i kada je WiFi iskljucen on se ponovno sam pali da bi neka aplikacija uradila apdejt. Nezz sta bi moglo da bude.
Instalirao sam portovanu (sa FP2) verziju Adobe PDF readera koja radi odlicno,mnogo je brza od prethodnih verzija.
Uslov za instalaciju aplikacije je da fw telefona mora biti hackovan.
Uslov za instalaciju aplikacije je da fw telefona mora biti hackovan.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
daj link na pp ili samu aplikaciju
imam pitanje kako vam radi i da li vam radi play too aplikacija sa racunarom?
imam pitanje kako vam radi i da li vam radi play too aplikacija sa racunarom?
Huawei p30 aurora
ssrki,kucni u google 'Adobe Reader 10.1(300) unsigned [ported from Belle FP2]
Symbian^3/^4/^5',i sve ce ti se kaz'ti...
Symbian^3/^4/^5',i sve ce ti se kaz'ti...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
ja koristim Smart Office 1.8.0, do sad nisam koristio bolju aplikaciju za citanje .pdf fajlova, word, exel itd. ima jako dobar pregled stranica, lako zumira i udaljava, moze i da edituje tekstove.
e bas cu i taj Adobe PDF probati pa cu videti koji je bolji. Mada ovaj Smart je u prednosti jer je kompletan program, ne moram da koristim neke druge programe za word,exel itd. vec se sve u njemu nalazi.
e bas cu i taj Adobe PDF probati pa cu videti koji je bolji. Mada ovaj Smart je u prednosti jer je kompletan program, ne moram da koristim neke druge programe za word,exel itd. vec se sve u njemu nalazi.
a kakva je situacija sa aplikacijom play to ili dlna play? Da li radi sa racunarom i kako se podesava.
I ja koristim smart office ali hteo da probam adobe sa fp2
I ja koristim smart office ali hteo da probam adobe sa fp2
Huawei p30 aurora