Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
To treba da je u kunama, a ne u dinarima. Pogledaj sajt kada ga ucitas da je sve hrv dijalekt i kada stisnes kontakt daje kontakt u Zagrebu.
Nesto se tu sajt pogubio pa prebacuje na hrv verziju.
Sto se cene tice,ona jeste stvarno pala i telefon moze da se kupi za 220 evra nov u prodavnici.Garancija 1 godina.Sve legalno ali necu da ih reklamiram ovde,ko hoce da zna neka mi posalje pp.
Mislim da ce ovaj telefon vremenom postajati sve aktuelniji (kako mu bude padala cena), pa samo da ga pohvalim. Imam ga 2 nedelje i radi savrseno...u pocetku sam se dvoumio da uzmem symbian, zbog brzine rada, ali mogu da kazem da ovaj radi (skoro) potpuno istom brzinom kao i 6230i koji sam imao pre njega. Sto se tice maske, za sada je savrseno cvrsta i nista ne skripi (iako je telefon MADE IN HUNGARY dobio sam ga toliko jeftino, da bih ga uzeo sve i da je made in Serbia Sve u svemu, za sada bez i jedne zamerke
tehno maniac, 6230i tesko iskreno imao sam ga bio je kao trabant pored 6230 poludeo sam i toliko sam se kajao sto sam menjao 6230 za 6230i kupio sam ga kao i svaki cim je izasao 2005 februar restartovao mi se dnevno jedno 25x a bio je toliko spor da sam ga jedno 2 puta olupao o pod u kuci... a da ne govori da mi je nakon 12 meseci i jedan jedini dan nakon istka CRKAO iz cista mira ja sam poludeo sa tim telefonom imao je ekran zasita extra ali brate toliko bugova da poludis cini mi se da sam imao 3.23 software u njemu tj 100% sam siguran ludeo sam!
Edit Ne znam koliko vas zna ali svaki tel ima macro mode video Do duse na seljacki nacin ali moze da se snimi video u macrno modu bez ikakvih programa itd
Imao sam taj telefon 3 godine... za 3 godine mi se NI JEDNOM nije zapucao, a radio je toliko brzo da je bukvalno odradjivao pre nego sto mu zadam naredbu ;p za mene je taj telefon savrsen (u poredjenu sa ostalim koji su slicnog datuma proizvodnje)... odosmo u off :-/
Golas, ja sam brate realan,ja smem da se kladim da ti se restartovao npr upalis mu ir slucajno kada i bt on paf cao... Ili npr pustim muziku i kucam poruku(ne svaki put),a sto se brzine tice,brate molim te... Ne govori to,6230ga je jeo za dorucak... Sto se 6220 tice savrsen tel skup jeste al nudi svasta to sto ga ima na crno za 230e,pa i n95 ima za 230,n82 za 250,al to je nebitno nikada nikom nebi savetovao takvu kupovinu! Ja sam prezadovoljan,sto se kvaliteta maske tice ispadao mi je x puta,i nije pukao kao sto su neki tvrdili... inace ulubljen mi je sav:-) pa bi mu menjao onaj delic kod dzeka za usb,punjac,i sluske:-)
Igor88bg, sigurno nije bio legalan,tojest bio je skinut sa neke mreze i lose dekodiran.Sve to sto ti pominjes su simptomi lose dekodiranog telefona.Moj brat je taj telefon imao preko godinu dana,pada je u bare,ispadao,svasta mu se desavalo,i radio je kao svajcarac,bez ijednog problema.
E,a hteo sam da te pitam ustvari koja ti je to tema na telefonu?Jel mozes da mi kazes gde si je skinuo?
ma de bre,., 6230i i pored MAKSIMALNE torture ne poklekne... moj je radio pfr i radio bi, da prijatelju (koji ga je otkupio od mene) nije upao u blato.. od tad... jbg :/
Ma,original sto se najgore taj tel je kupljen legalno.i nov... U madjarskoj znaci potpuno nov tel koja crna mreza... Inace ja sam ga korirtio nisam ga cuvao trenutno najbolji tel jeste 6233 ni n95 mu nije ravan,e za njega mogu reci da je NEUNISTIV! A,6220,za ovih 8mes sljaka extra samo zvuk zvucnika nije ravan 6233... da ne bude off
Da li je moguce da je na ovom telefonu nemoguce iskljuciti zvuk kamere i namestiti da u prikazu kontakata prikazuje odmah i ime i broj (znaci mi kada saljem poruku, pa imam vise kontakata sa istim imenom...)
Pa, problem je u tome sto sam probavao sve moguce opcije... u podesavanjima kamere nema ta opcija, kada stavim na silent rezim, opet se cuje, kada iskljucim tonove upozorenje (to je doduse u silentu po defaultu), opet se cuje... zato mi treba misljenje nekog ko ima ovaj telefon (ti nemas?!)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.