Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ново уписивање система.Ради се преко бокса...
Ово друго што си поменуо је ресетовање. :wink:
Слобода или смрт

Patos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jan 2010. 05:19

Post od Patos »

OK.Al kako se radi?Ja se izvinjavam ako sam dosadan al stvarno mi ide na zivce da cekam dva dana da se smiluje da mi otvori poruku i slicno.Hah,i otpalo mi je multimedijalno dugme.Kakva glupost samo je nalepljeno na tastaturu.Malo ga zakacis pri stavljanju u dzep i otpadne.Prvi put sam ga zalepio super lepkom,a sinic na bajaginom koncertu slikam vratim u dzep i posle vidim nema dugmeta.Ko zna gde je ispalo.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

to se radi odnesesu servis kazes oces da ti se telefon isfleshuje i oni ti odrade za 15min,iskesiras 1000din i tel opet radi kod doksa
a inace laicki to ti je isto kao i kad cepnes win na kompu

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

ubacio sam novi softver preko wifi-ja ali nemogu vise uci u menadzer aplikacija i vidim sta je instalirano,pise ono poznato memorija puna zatvorite neke aplikacije i pokusajte ponovo,a sve je apl.su ugasene i ram je oko 55 mb.jedino je mozda problem jer imam mnogo instaliranih aplikacija i nemoze da ih ocita. ako je neko imao iskustva sa ovi nek napise,hvala. :blinky: :blinky:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Deksi, mozda neka od instaliranih aolikacija ili tema pravi problem,mada konkretno i nemas potreba ulaziti u app. menadzer jer sve aplikacije mozes obrisati klikom tastera c na neku od njih a ako ti je hakovan tel teme mozes izbristati takodje,mada je procedura drugacija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Eh da pitam i ja za iskustvo. Procitao sam sve prethodne stranice ove teme. Ovaj telefon mi se fizicki svideo, jako je mali, a obuhvatio je sve segmente: I dobru kameru i FP2, lep ekran, 3.5mm....

Eh ono sto bih vas hteo pitati vise je vezano za estetiku i ergonomiju. Evo dugo sam razmisljao o telefonu i obicno se baziram na multimediji i onda sam se odlucio za Nokiju N96, medjutim poceo sam da razmisljam o gabaritima telefona i njegovom nosenju. Obicno telefon nosim u dzepu i ne znam zasto uvek mi telefon strci u dzepu tj. toliko su debeli da se bas lako mogu uociti i to je jako ruzno ( Nokia N81, N95 i sl. koje sam imao), a ne da mi se da nosim i vucem sa sobom stalno neku torbicu ili sl.
Sta vi mislite o ovome i sta je vas povuklo da se opredelite za ovaj telefon?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sale M za programe znam ali teme bez menadzera aplikacije nemogu brisati a telefon mi nije hakovan. Felix 55 po dimenzijama n79 mislim da je najmanji neracunam slajdere jer oni su deblji a kraci ali ti upuredi to je barem lako,mene je privukla kamera,symbian,ekran,wifi,gps eto otprilike to poz... :) :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Pa hakuj telefon sa Hello OX 2.03 verzijom programa,prosto je i primeni open to all patch iz rompatchera.
A teme su ti u folderu private/10207114 na C ako su instalirane na memoriju fona ili na E ako su na mmc.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Kupio sam danas i ja N79, i prvi utisvi su odlicni, ali telefon nema srpski jezik(treba mi zbog t9) pa mi treba code sa kojim dobijam srpski a NE GUBIM fm transmiter(posto sam cuo da sa nekim kodovima ova opcija nestaje).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Sensei, cestitam na kupovini,verujem da ces biti zadovoljan fonom.Ne znam tacno kod ali kucaj u google n79 balkan product code fm transmitter i naci ces brzo.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Sensei,kada pogledam Product code-ove za sw v.32.1 to bi izgledalo ovako:

Balkans Pewter and Canvas White/Light Sea Blue 0565712

Balkans Pewter and Seal Grey/Espresso Brown 0565729

Balkans Puma and Petrol Black/Dark Grey 0576432

U istim ovim varijantama boja postoje P.C. ispred kojh stoji prefix No FMT,pa sam gotovo siguran da bi izborom jednog od gore navedenih P.C. dobio zeljeni srpski jezik i FM transmiter... ;) 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Sensei

Честитам. Добар избор. 8)
Слобода или смрт

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Sale_M, bestboy, hvala vam momci! Za sad sam VEOMA zadovoljan telefonom, mislim da sam konacno nasao model koji ce "malo" duze da se zadrzi kod mene, jer ne mogu mu naci manu! :)
Fox, tebi posebno hvala, nisam imao vremena ovih dana ali uskoro cu odraditi update sa nekim od ovih kodova...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sensei nisi pogresio sigurno ja ga imam godinu i cetri meseca sve radi kako trba. Imas na ovi store puno besplatnih korisnih programa,da se vise ovi sa androida ne hvale koko za njih ima mnogo programa sada i Nokia na tome puno radi. Dali na ovom forumu postoji tema za ovi store ja trazio i nisam naso ako neko zna da je ima nek ostavo link. Pozdrav. :wink: :wink:

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

Zanima me jel' neko uspeo da resi ono nestajanje trake sa satom i datumom na screensaver-u(iliti power save-ru),ako jeste javite,ja update-ovao,resetovao i nista,4-5 sec. i nestane :(
Mesto za Vasu reklamu

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

vlajko69 taj problem ni ja nisam resio ni posle godinu ipo a od skrin sejvera jedino radi jedan ovskinov i ni jedan drugi. Probao sam neke i sa ovi ali nece. Tu su ga nesto zeznuli i to je to. :dry: :?

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

Znaci pomoci nema sto se toga tice :( ,nema veze teramo dalje,mozda ce neka nova verzija softvera da popravi tu(bar za mene)glupost sa Nokiine strane!
Mesto za Vasu reklamu

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pokušajte sa cClock v1.18, programom za screensaver :) na nekim modelima je uspeo da zadrži sat na ekranu :) samo bi trebalo u opcijama da isključite power saver opciju :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Ljudi, da li ovom telefonu malo krcka maska ili tastatura?
Posto imam priliku da menjam za n82 ali covek kaze da malo krcka...
Da li je to istina? :wink:
Nokia 6220 Classic

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ako on kaže da krcka onda krcka, mada ja se ne sećam kada sam uzeo neki telefon a da je nokia a da ne krcka (osim E serije).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori