Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
OK.Al kako se radi?Ja se izvinjavam ako sam dosadan al stvarno mi ide na zivce da cekam dva dana da se smiluje da mi otvori poruku i slicno.Hah,i otpalo mi je multimedijalno dugme.Kakva glupost samo je nalepljeno na tastaturu.Malo ga zakacis pri stavljanju u dzep i otpadne.Prvi put sam ga zalepio super lepkom,a sinic na bajaginom koncertu slikam vratim u dzep i posle vidim nema dugmeta.Ko zna gde je ispalo.
to se radi odnesesu servis kazes oces da ti se telefon isfleshuje i oni ti odrade za 15min,iskesiras 1000din i tel opet radi kod doksa
a inace laicki to ti je isto kao i kad cepnes win na kompu
ubacio sam novi softver preko wifi-ja ali nemogu vise uci u menadzer aplikacija i vidim sta je instalirano,pise ono poznato memorija puna zatvorite neke aplikacije i pokusajte ponovo,a sve je apl.su ugasene i ram je oko 55 mb.jedino je mozda problem jer imam mnogo instaliranih aplikacija i nemoze da ih ocita. ako je neko imao iskustva sa ovi nek napise,hvala.
Deksi, mozda neka od instaliranih aolikacija ili tema pravi problem,mada konkretno i nemas potreba ulaziti u app. menadzer jer sve aplikacije mozes obrisati klikom tastera c na neku od njih a ako ti je hakovan tel teme mozes izbristati takodje,mada je procedura drugacija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Eh da pitam i ja za iskustvo. Procitao sam sve prethodne stranice ove teme. Ovaj telefon mi se fizicki svideo, jako je mali, a obuhvatio je sve segmente: I dobru kameru i FP2, lep ekran, 3.5mm....
Eh ono sto bih vas hteo pitati vise je vezano za estetiku i ergonomiju. Evo dugo sam razmisljao o telefonu i obicno se baziram na multimediji i onda sam se odlucio za Nokiju N96, medjutim poceo sam da razmisljam o gabaritima telefona i njegovom nosenju. Obicno telefon nosim u dzepu i ne znam zasto uvek mi telefon strci u dzepu tj. toliko su debeli da se bas lako mogu uociti i to je jako ruzno ( Nokia N81, N95 i sl. koje sam imao), a ne da mi se da nosim i vucem sa sobom stalno neku torbicu ili sl.
Sta vi mislite o ovome i sta je vas povuklo da se opredelite za ovaj telefon?
Sale M za programe znam ali teme bez menadzera aplikacije nemogu brisati a telefon mi nije hakovan. Felix 55 po dimenzijama n79 mislim da je najmanji neracunam slajdere jer oni su deblji a kraci ali ti upuredi to je barem lako,mene je privukla kamera,symbian,ekran,wifi,gps eto otprilike to poz...
Pa hakuj telefon sa Hello OX 2.03 verzijom programa,prosto je i primeni open to all patch iz rompatchera.
A teme su ti u folderu private/10207114 na C ako su instalirane na memoriju fona ili na E ako su na mmc.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kupio sam danas i ja N79, i prvi utisvi su odlicni, ali telefon nema srpski jezik(treba mi zbog t9) pa mi treba code sa kojim dobijam srpski a NE GUBIM fm transmiter(posto sam cuo da sa nekim kodovima ova opcija nestaje).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, cestitam na kupovini,verujem da ces biti zadovoljan fonom.Ne znam tacno kod ali kucaj u google n79 balkan product code fm transmitter i naci ces brzo.
Sensei,kada pogledam Product code-ove za sw v.32.1 to bi izgledalo ovako:
Balkans Pewter and Canvas White/Light Sea Blue 0565712
Balkans Pewter and Seal Grey/Espresso Brown 0565729
Balkans Puma and Petrol Black/Dark Grey 0576432
U istim ovim varijantama boja postoje P.C. ispred kojh stoji prefix No FMT,pa sam gotovo siguran da bi izborom jednog od gore navedenih P.C. dobio zeljeni srpski jezik i FM transmiter...
Sale_M, bestboy, hvala vam momci! Za sad sam VEOMA zadovoljan telefonom, mislim da sam konacno nasao model koji ce "malo" duze da se zadrzi kod mene, jer ne mogu mu naci manu! Fox, tebi posebno hvala, nisam imao vremena ovih dana ali uskoro cu odraditi update sa nekim od ovih kodova...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei nisi pogresio sigurno ja ga imam godinu i cetri meseca sve radi kako trba. Imas na ovi store puno besplatnih korisnih programa,da se vise ovi sa androida ne hvale koko za njih ima mnogo programa sada i Nokia na tome puno radi. Dali na ovom forumu postoji tema za ovi store ja trazio i nisam naso ako neko zna da je ima nek ostavo link. Pozdrav.
Zanima me jel' neko uspeo da resi ono nestajanje trake sa satom i datumom na screensaver-u(iliti power save-ru),ako jeste javite,ja update-ovao,resetovao i nista,4-5 sec. i nestane
vlajko69 taj problem ni ja nisam resio ni posle godinu ipo a od skrin sejvera jedino radi jedan ovskinov i ni jedan drugi. Probao sam neke i sa ovi ali nece. Tu su ga nesto zeznuli i to je to.
Pokušajte sa cClock v1.18, programom za screensaver na nekim modelima je uspeo da zadrži sat na ekranu samo bi trebalo u opcijama da isključite power saver opciju
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.