Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Baraba, extra je snimak sa 808 i zvuk je jako dobar
N8 isto snima extra video,okacicu jedan snimljen iz kola da vidite.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, da to je ta stvar sto nisam znao u cemu je fazon "HAAC",pa mi je kopte objasnio.Kada snimas sa N8 jeste lepa slika,ali zvuk je ocajan,kao da ti je neko tokom snimanja udarao u mikrofon..
Baraba,koliko ti zauzima slika na kartici,kad je uslikas u fulu?I koliko je brz sam proces ulaska u rad s kamerom,i proces prelaska na slikanje sledece fotke?
Pinocio, javiću koliko je u full-u, više od 10MB, zavisi da li je preko dana ili noć.
Sve je veoma brzo, brže od android/ios uređaja, brža je i rotacija slike. Ako te baš zanima mogu da izmerim
Pinocio, u full rezoluciji su slike preko 10mb, najjaca koju sam ja slikao je imala 16mb. Ulazak u kameru je veoma brz, cak i kada je telefon zakljucan. Snimljena fotografija odmah odlece u donji levi ugao u kom se nalazi kao mali album i automatski si spreman za sledecu sliku. Mogu da kazem da se, sto se toga tice, sve odvija brze nego na mom tabletu.
Ako nisam napisao da napišem, 808PV brže pokreće kameru od iP4, nokia 920 (MioVrag testirao), S3 i HOX (ja garantujem), brže otključava displej, otvara poruke, dialer, imenik i brže rotira ekran. Jel to dovoljno brzo? Slike u full 41MP su 10-11MB.
Adams, budi siguran da ovo nećemo skoro videti jer mislim da WP ne može da podrži ovakav hardver kamere. Bila je slična vest i pre predstavljanja Limije 920 ali ipak nismo dobili to. Uzmi ti slobodno 808, ako si se već zagrejao, i ne beri brigu.
Daj Bože da bude, a ako bude neće skoro to stići do nas, i dok mu padne cena u granice u kojima je sad 808 ihaj, ko zna šta će tada biti u najvi tek da izbacuju. I da bude kvalitet kao ova.
Sad bio na Uscu i prvi put nasao u Telenoru izlozenu 808. Znaci ono je... Imao sam rezervu kod sam mislio da je ono samo N8 sa jacom kamerom...ali.... Ono je definitivno najbolja stvar sa kojom ce simbian otici u istoriju. Stvarno sam pozitivno iznenadjen brzinom i ostrinom, definitivno ga uzimam.
Da da, pisao sam sa telefona dok sam jeo gore pa sam ispustio to u guzvi. Razumem da danas ima telefona sa superiornijom rezolucijom ali displej na 808 je stvarno odlicno odradjen. Burazer ima iPhone 4 pa mogu da steknem opsti utisak i stvarno nije bas toliki nedostatak niza rezolucija jer je sve ostalo oko displeja odlicno odradjeno. Jedva cekam da vidim kako izgleda na suncu.
Ja i RandjaPO sve vreme trubimo o odličnom displeju, nikad ne bih rekao da je tako niske rezolucije.
Na suncu je jedan od najboljih ako ne i najbolji. Idi u kafić i pogledaj slike i video snimak.
Da,to za displej i ja potvrdjujem,iako nisam ti pominjao do sad,ali sam ga drzao u telenoru pre dva meseca i odusevio m,e njegov ekran..boje zive,dobre,dobar kontrast,osvetljenje,ma milina...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sta cemo,tako je kako je sad se ceka neka dobra verzija Ubuntu,Sailfish ili mozda Win8
Edit
Kad se setim kad sam nabavio Siemens SX1 nekada davno ..wow. kakav je to bio telefon u to vreme naravno sa nasim dragim Symbianom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.