Nokia Lumia 930
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Nokia Lumia 930
Gledao sam slike koje pravi 930 i bas su mi se svidele,jos je tu podrska za RAW format.
Posle 808 i 1020 najbolja kamera.
Posle 808 i 1020 najbolja kamera.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Niko nije iskomentarisao onaj Gigatronov popust na L930 od pre 20-tak dana? Davali su je za 40k dinara na nekoj dvodnevnoj akciji.. 

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Evindzer, U bg vec imas da je kupis za nesto malo ispod 40.000 po redovnoj ceni.
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Je li?
Nisam znao.
Ovde pise da joj je trenutna cena 416e, sto je oko 50 hiljada. A pritom ne vidim nijednu prodavnicu od poverenja - kod njih su cene svakako vece, ali bar smem da se usudim da im dam 400+ eura, a da ne razmisljam 'oce li me zavrnuti za garanciju i sl.

Nisam znao.

Ovde pise da joj je trenutna cena 416e, sto je oko 50 hiljada. A pritom ne vidim nijednu prodavnicu od poverenja - kod njih su cene svakako vece, ali bar smem da se usudim da im dam 400+ eura, a da ne razmisljam 'oce li me zavrnuti za garanciju i sl.
- Apolo
- Expert
Te cene nisu bas tacne, odes lepo na sajt te prodavnice i proveris. Trenutno je najjeftiniji u Top Zoni 330e. Ja sam kupio ranije kod njih i svaka preporuka. Dobijes pecatiranu garanciju od dve godine, uostalom ne moze neko da te zavrne kad postoji trzisna inspekcija a sad su jos poostrili kriterijume, odnosno zakon je vise na strani potrosaca, tako da.... 

Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma znam, brate, ali zakon se moze zaobici, iskriviti ili zaboraviti, ako ti tako odgovara i imas koga da te podrzi, znas to i sam.
A i nije samo do garancije, tu je i pitanje porekla telefona - i razne druge stvari, o svemu tome se dosta pisalo po raznim drugim temama ovog foruma, da ne ponavljamo.
Sekundarni telefon ponekad uzmem i polovan, za neke male pare, ako bas hocu da probam nesto sto je nekad bilo dobro, a tada ga nisam priustio, ali glavni telefon obavezno uzimam u prodavnici za koju znam da ce me ispostovati kao kupca, pa makar i platio vise. U BGD-u ima dosta tih "divljih" radnji u kojima ne bih smeo da uzmem nesto skuplje od 100e, jer nisam siguran da li ce (i kad) posle toga da me boli glava.
Mozda gresim i samo bacam pare, umesto da ih ustedim, ali nekako, ovako se osecam mirnije.
A i nije samo do garancije, tu je i pitanje porekla telefona - i razne druge stvari, o svemu tome se dosta pisalo po raznim drugim temama ovog foruma, da ne ponavljamo.
Sekundarni telefon ponekad uzmem i polovan, za neke male pare, ako bas hocu da probam nesto sto je nekad bilo dobro, a tada ga nisam priustio, ali glavni telefon obavezno uzimam u prodavnici za koju znam da ce me ispostovati kao kupca, pa makar i platio vise. U BGD-u ima dosta tih "divljih" radnji u kojima ne bih smeo da uzmem nesto skuplje od 100e, jer nisam siguran da li ce (i kad) posle toga da me boli glava.
Mozda gresim i samo bacam pare, umesto da ih ustedim, ali nekako, ovako se osecam mirnije.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Bacas pare. Kupovao sam u par takvih radnji, neke daju i garanciju 24 meseca na hardver i softver. Što se tiče gore pomenute radnje, kupovao, sve ok. Kad donese nov neotpakovan telefon u foliji, kakav još dokaz da je nov? Tražiš samo radnju gde dobijaš 2 god. I softver i hardver.
Tek sad vidim da se ljudi zale da mu se ekran odlepljuje ;s ne gine meni Z2 na kraju ,a taman sam se zalepio...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja sam čitao da je pojedinim primercima ekran loše fabrički uklopljen, tj. da mu jedna ili dve strane malo vire iz kućišta (pola mm ili tako nešto), ali ne i da se odlepljuje tokom upotrebe, ako je fabrički lepo uklopljen.
- banet64
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Mar 2015. 12:32
- :: Blackberry Passport
- :: Lumia 640 DS
Očito se namerno piše i u komentarima na mobilnom svetu toliko loše o ovom telefonu da je već diskutabilno da li se neki nisu udružili u blaćenju,pa ako nekom ovaj telefon nije dobar,zaboravite ga ali nije fer pisati o nečemu što nema veze sa životom...
- Apolo
- Expert
Ja sam prosle nedelje procitao nesto za ekran, krstio sam se levom rukom. Neki lik napisao cak i kako sve lumije imaju problem kojekakvi sa ekranom.banet64 napisao:Očito se namerno piše i u komentarima na mobilnom svetu toliko loše o ovom telefonu da je već diskutabilno da li se neki nisu udružili u blaćenju,pa ako nekom ovaj telefon nije dobar,zaboravite ga ali nije fer pisati o nečemu što nema veze sa životom...
Festina lente.
Ja bih prvi voleo da nisam procitao te stvari jer sve vreme zelim da ga uzmem ,procitao sam to u komentarima na ovom sajtu i takodje na stranim forumima se moze ista stvar procitati ,samo guglaj taj problem. Ima i ovakvih snimaka
https://www.youtube.com/watch?v=eTdp2ghMHgc
Pa se sad nadam da se jave ljudi ovde i kazu kako je to sve laz
jel bi neka garancija od 2 godine na hardver i softver pokrila ovaj problem sta mislite?
Pa se sad nadam da se jave ljudi ovde i kazu kako je to sve laz

- banet64
- Redovni učesnik
Naziv ovog klipa govori o čemu je klip,jedini problem koji sam imao tiče se zakrivljenosti ekrana,kada u određenoj tački pokušavam da daunlodujem neku sliku sa interneta i tu traži malu preciznost,naime lakše je to obaviti levom rukom u desnom uglu i obrnuto,ali sve je to od slučaja do slučaja,dešava se samo ponekada kada komanda zavisi od položaja zakrivljenosti,drugih problema zaista nisam imao,čak sam i ekran gnječio u jednom uglu jer silikon futrola nije nalegala kako treba i ništa se nije desili-zamenio sam futroluTyrael napisao:Ja bih prvi voleo da nisam procitao te stvari jer sve vreme zelim da ga uzmem ,procitao sam to u komentarima na ovom sajtu i takodje na stranim forumima se moze ista stvar procitati ,samo guglaj taj problem. Ima i ovakvih snimaka
Pa se sad nadam da se jave ljudi ovde i kazu kako je to sve lazjel bi neka garancija od 2 godine na hardver i softver pokrila ovaj problem sta mislite?

- banet64
- Redovni učesnik
Zlonamernih imaš i na drugima sajtovima poput GSMarene i sličnih,konkretno,posle nošenja Sony Z2 kome svako poštovanje dajem,nije mi odgovarao zbog veličine,"odmaram" se Lumiom 930,a o kvalitetu fotografija da ne govorim,Z2 pored nje nema šta da traži,a koliko vidim ni Z4...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Glupost. Lumia 930 ima po meni par manjih problema o kojima sam vec pisao, a ekran sigurno nije medju njima. Ne kazem da se ne moze zalomiti los primerak, ali geralizovati stvar, je u najmanju ruku suludo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- banet64
- Redovni učesnik
Ne vredi im objašnjavati...u komentarima su prosto zapenilimiodrage napisao:Glupost. Lumia 930 ima po meni par manjih problema o kojima sam vec pisao, a ekran sigurno nije medju njima. Ne kazem da se ne moze zalomiti los primerak, ali geralizovati stvar, je u najmanju ruku suludo.

- Apolo
- Expert
Desava se da neko pazari uredjaj sa greskom i krene da pljuje sve lumije. Eto iPhone koji kosta boga oca izbaci telefon koji se savio u dzepu, a vidim ti moralisti cute i ne pominju, ili im je ego toliko veliki da priznaju da su dobili telefon sa greskom.
Festina lente.
Bilo kako bilo,uspeli su da me uplase.
Vaša poruka sadrži 38 karaktera. M
Vaša poruka sadrži 38 karaktera. M