Nokia Lumia 930

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Nokia Lumia 930

Post od Sale_M »

Gledao sam slike koje pravi 930 i bas su mi se svidele,jos je tu podrska za RAW format.
Posle 808 i 1020 najbolja kamera.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Niko nije iskomentarisao onaj Gigatronov popust na L930 od pre 20-tak dana? Davali su je za 40k dinara na nekoj dvodnevnoj akciji.. :wink:

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Evindzer, U bg vec imas da je kupis za nesto malo ispod 40.000 po redovnoj ceni.
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Je li? :blinky:
Nisam znao. :o
Ovde pise da joj je trenutna cena 416e, sto je oko 50 hiljada. A pritom ne vidim nijednu prodavnicu od poverenja - kod njih su cene svakako vece, ali bar smem da se usudim da im dam 400+ eura, a da ne razmisljam 'oce li me zavrnuti za garanciju i sl.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Te cene nisu bas tacne, odes lepo na sajt te prodavnice i proveris. Trenutno je najjeftiniji u Top Zoni 330e. Ja sam kupio ranije kod njih i svaka preporuka. Dobijes pecatiranu garanciju od dve godine, uostalom ne moze neko da te zavrne kad postoji trzisna inspekcija a sad su jos poostrili kriterijume, odnosno zakon je vise na strani potrosaca, tako da.... ;)
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Ma znam, brate, ali zakon se moze zaobici, iskriviti ili zaboraviti, ako ti tako odgovara i imas koga da te podrzi, znas to i sam.
A i nije samo do garancije, tu je i pitanje porekla telefona - i razne druge stvari, o svemu tome se dosta pisalo po raznim drugim temama ovog foruma, da ne ponavljamo.
Sekundarni telefon ponekad uzmem i polovan, za neke male pare, ako bas hocu da probam nesto sto je nekad bilo dobro, a tada ga nisam priustio, ali glavni telefon obavezno uzimam u prodavnici za koju znam da ce me ispostovati kao kupca, pa makar i platio vise. U BGD-u ima dosta tih "divljih" radnji u kojima ne bih smeo da uzmem nesto skuplje od 100e, jer nisam siguran da li ce (i kad) posle toga da me boli glava.
Mozda gresim i samo bacam pare, umesto da ih ustedim, ali nekako, ovako se osecam mirnije.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Bacas pare. Kupovao sam u par takvih radnji, neke daju i garanciju 24 meseca na hardver i softver. Što se tiče gore pomenute radnje, kupovao, sve ok. Kad donese nov neotpakovan telefon u foliji, kakav još dokaz da je nov? Tražiš samo radnju gde dobijaš 2 god. I softver i hardver.

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

Tek sad vidim da se ljudi zale da mu se ekran odlepljuje ;s ne gine meni Z2 na kraju ,a taman sam se zalepio...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Ja sam čitao da je pojedinim primercima ekran loše fabrički uklopljen, tj. da mu jedna ili dve strane malo vire iz kućišta (pola mm ili tako nešto), ali ne i da se odlepljuje tokom upotrebe, ako je fabrički lepo uklopljen.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Juuuuu, sta je to, kakvo odlepljivanje ekranaaaa...?..........
Festina lente.

banet64
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Mar 2015. 12:32
:: Blackberry Passport
:: Lumia 640 DS

Post od banet64 »

Očito se namerno piše i u komentarima na mobilnom svetu toliko loše o ovom telefonu da je već diskutabilno da li se neki nisu udružili u blaćenju,pa ako nekom ovaj telefon nije dobar,zaboravite ga ali nije fer pisati o nečemu što nema veze sa životom...

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

banet64 napisao:Očito se namerno piše i u komentarima na mobilnom svetu toliko loše o ovom telefonu da je već diskutabilno da li se neki nisu udružili u blaćenju,pa ako nekom ovaj telefon nije dobar,zaboravite ga ali nije fer pisati o nečemu što nema veze sa životom...
Ja sam prosle nedelje procitao nesto za ekran, krstio sam se levom rukom. Neki lik napisao cak i kako sve lumije imaju problem kojekakvi sa ekranom.
Festina lente.

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

Ja bih prvi voleo da nisam procitao te stvari jer sve vreme zelim da ga uzmem ,procitao sam to u komentarima na ovom sajtu i takodje na stranim forumima se moze ista stvar procitati ,samo guglaj taj problem. Ima i ovakvih snimaka

https://www.youtube.com/watch?v=eTdp2ghMHgc

Pa se sad nadam da se jave ljudi ovde i kazu kako je to sve laz :D jel bi neka garancija od 2 godine na hardver i softver pokrila ovaj problem sta mislite?

banet64
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banet64 »

Tyrael napisao:Ja bih prvi voleo da nisam procitao te stvari jer sve vreme zelim da ga uzmem ,procitao sam to u komentarima na ovom sajtu i takodje na stranim forumima se moze ista stvar procitati ,samo guglaj taj problem. Ima i ovakvih snimaka

https://www.youtube.com/watch?v=eTdp2ghMHgc

Pa se sad nadam da se jave ljudi ovde i kazu kako je to sve laz :D jel bi neka garancija od 2 godine na hardver i softver pokrila ovaj problem sta mislite?
Naziv ovog klipa govori o čemu je klip,jedini problem koji sam imao tiče se zakrivljenosti ekrana,kada u određenoj tački pokušavam da daunlodujem neku sliku sa interneta i tu traži malu preciznost,naime lakše je to obaviti levom rukom u desnom uglu i obrnuto,ali sve je to od slučaja do slučaja,dešava se samo ponekada kada komanda zavisi od položaja zakrivljenosti,drugih problema zaista nisam imao,čak sam i ekran gnječio u jednom uglu jer silikon futrola nije nalegala kako treba i ništa se nije desili-zamenio sam futrolu :)

banet64
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banet64 »

Zlonamernih imaš i na drugima sajtovima poput GSMarene i sličnih,konkretno,posle nošenja Sony Z2 kome svako poštovanje dajem,nije mi odgovarao zbog veličine,"odmaram" se Lumiom 930,a o kvalitetu fotografija da ne govorim,Z2 pored nje nema šta da traži,a koliko vidim ni Z4...

banet64
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banet64 »

O ekranu nešto:

https://www.youtube.com/watch?v=pAOscG28zT4

pa ko voli 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Glupost. Lumia 930 ima po meni par manjih problema o kojima sam vec pisao, a ekran sigurno nije medju njima. Ne kazem da se ne moze zalomiti los primerak, ali geralizovati stvar, je u najmanju ruku suludo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

banet64
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banet64 »

miodrage napisao:Glupost. Lumia 930 ima po meni par manjih problema o kojima sam vec pisao, a ekran sigurno nije medju njima. Ne kazem da se ne moze zalomiti los primerak, ali geralizovati stvar, je u najmanju ruku suludo.
Ne vredi im objašnjavati...u komentarima su prosto zapenili :lol:

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Desava se da neko pazari uredjaj sa greskom i krene da pljuje sve lumije. Eto iPhone koji kosta boga oca izbaci telefon koji se savio u dzepu, a vidim ti moralisti cute i ne pominju, ili im je ego toliko veliki da priznaju da su dobili telefon sa greskom.
Festina lente.

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

Bilo kako bilo,uspeli su da me uplase.

Vaša poruka sadrži 38 karaktera. M

Odgovori