Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

ninolina napisao:Novi firmware na N6680 nije resio taj problem sa Low memory, pa se bojim da ce tako biti i sa N6630... :?
Meni nije resio novi firmware problem zauzetosti memoriji, ali definitivno je stabilniji telefon, i stvarno se retko desava da ne moze da pokrene neku aplikaciju i da se restartuje,u principu koju ne moze da pokrene , ne moze ni posle restarta... (na n6630)

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

E a jel normalno (5.03.08 ) dok koristim na kartici snimljenu temu, kad otvorim vratanca od slota, da mi se resetuje telefon..ali to se ne desava svaki put.....

E da i dok sam u menageru za teme telefon se ubaguje samo tako...Npr promenim temu odem exit......I tel stoji ubagovan tako 15ak sec.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

migi, trebalo bi da ti fleshovanje na 6icu resi to sa temama, a sto se tice vratanca i meni se desava da se nekada restartuje, ali mislim da je za to razlog to sto ja odmah krenem da vadim karticu umesto da sacekam da on sve pozatvara ...... ako nije to u pitanju vec se resetuje dok otvoris vratanca, probaj opet preko appmana da zatvoris sve aktivne aplikacije .... jeste da smara, ali vise smara restart ...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa najpametnije bi vam bilo da kad vadite karticu iz telefona...ipak prvo ugasite telefon... 8) Tada nece biti problema sa ovakvim restartima... :wink: .... To bi vas posavetovali i veci poznavaoci od mene... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, pa cemu onda hot-swap? :D ....... iskreno mene mrzi da gasim tel svaki put zbog kartice ...... a on vec sam vidi da li mu "preti opasnost" pa se restaruje po potrebi ;)

poz...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, e pazi...znam ja za hot-swap...ali ako pravi probleme...zasto silovati telefon...i ja na N70 prvo gasim fon pa vadim karticu...to vam je samo moj savet...nadam se da cete ga i poslusati... :D 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Meni se nikada nije desilo da se restartuje kada menjam karticu :uhuh: , a sto se tice tema, i meni radi sporo ,valjda mu treba neko vreme da ucita teme...
6630

Filipo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 18:01

Post od Filipo »

Prvo, pozdrav svima, drugo telefon necu hvaliti, i sami veroratno znate kakav je i sta sve moze.
E, trenutno sam u maloj nedoumici, pa reko aj da postavim pitanje koje imam.Telefon imam skoro osam meseci, i sasvim se lepo ponasa.Problem je nastao prilikom formatranja kartice, i brisanja office stvari (word,excel,pp)koje su bile instalirane na memorijskoj kartici. :x
Stvar je u tome sto ih ja dosta koristim, i trebaju mi.Koristio sam QuickOffice Ver.2.2.6.0, ali mi se non stop bagovao (program) .Jer ima neko neki predlog?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Filipo, ima noviji program...Office Suite...mnogo brze otvara Word i Excell dokumenta...brzi je i prakticniji... :D :lol: ...jedino ne podrzava Power Point...ne znam jel ti to vazno... 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

vlaki napisao:please help!!! :cry:
Znachi kad slikam, pishe mi 'memory full, close some aplication and try again...' :shock:
Sve sam pozatvarao, mada, mogao sam pre kad mi je ukljuchen mp3 da slikam bez problema... ista stvar i kad prebacim na phone memory...
Ne znam stvarno shta je problem... imam 7mb interne memorije, 140mb na cartici... :o
ako neko zna... mozda format..? :wacko:

Pozz! 8)

To se deshavai kad hocesh da otvorish browser ili tako neshto,samo uradi erstart fona..

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

U vezi tema, zasto teme ne instalirate na memoriju telefona? Tako i sprecite restart prilikom vadjenja kartice. Mislim instaliras temu koju hoces da korisis i samo ta ti bude instalirana a ove ostale drzis na kartici ali ne instalirane, nego samo kao .sis fajlove u nekom folderu. Pa kad hoces da promenis, samo instaliras tu koju hoces, ovu staru maknes i to je to. Ne menjate valjda teme non stop :) Meni se isto tako bagovao fon i lepo mi pripadne muka kad treba da promenim temu, brze ide da je instaliram nego da ga sacekam dok se "osvesti" :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

e sta mi se desilo: uzmem da dokazem da hot-swap radi bez problema i otvorim vratanca i cekam da sve pozatvara ..... on se nesto muci i ipak se restartuje ...... ja ponovim to ali prethodno ugasim BestDesk koji je bio aktivan (koliko se secam pre nisam morao to da radim) ..... on opet nesto drlja i restartuje se ...... kada sam pozatvarao sve appman-om sve je bilo ok ...... medjutim posle nekog vremena sam primetio da mi je sve ikonice u meniju izbacio iz foldera ...... ja uzmem i vratim ih na mesto kad sledeci put kada sam usao u meni, one opet napolju?! ..... opet sam ih vratio i sada su jos u folderima ... u svakom slucaju ocigledno je da se fon restartuje ako ne stigne da pozatvara sve i resetuje temu koju vuce sa MMC-a ...... ili koristite appman za zatvaranje svih aplikacija (ili neki slican program) ili poslusajte ninolinin savet pa gasite fon kad vadite karticu (mene iskreno mrzi to da radim...) ;)

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa cekaj, bre, b_udder, zar je lakse otvarati Appman, i da se ipak restartuje telefon...i uopste smaranje sa programima, ako ce se inace restartovati...Ovako ga bar ne mucis i samo kliknes na dugme OFF... :D :wink: ... Pozdrav... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, nenene .... ako appmanom sve zatvorim onda se ne restartuje... moguce je da nisam to dovoljno jasno naglasio...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa b_udder, zar to nije smaranje da ides od procesa do procesa i zatvaras ih rucno...ja ioak mislim da je ovo i bolje i prakticnije resenje...a ja sam ovo i naucila od onih koji znaju vise o symbianu nego svi mi zajedno... :D :wink: ... I opet kazem, ovo je samo moj savet... :) ...mozda ga malo vise i zescije branim...ali tako je... :wink:

POzzz veliki...za tebe...b_udder... :) :wink: :roll: :D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Cek malo.....zasto kod vas ne radi dobro hot swap? Ja na n-gage ne mogu da zamislim zivot bez toga, cesto menjam s drugarom mmc kartice, a i za prenos podataka koristim card reader, zamislite da svaki put gasim fon kad izvodim nesto od ovoga.....neizvodljivo. 8)
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Masterokrata, ma kod mene radi to... :D ...meni se ne restartuje mobilni kad vadim karticu `na zivo`...ali ja cuvam i mob i karticu tako da mu to ne radim...ali kome se restartuje fon, on svakako treba da koristi ON/OFF dugme pri vadjenju kartice ... 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

vlajche napisao:U vezi tema, zasto teme ne instalirate na memoriju telefona? Tako i sprecite restart prilikom vadjenja kartice. Mislim instaliras temu koju hoces da korisis i samo ta ti bude instalirana a ove ostale drzis na kartici ali ne instalirane, nego samo kao .sis fajlove u nekom folderu. Pa kad hoces da promenis, samo instaliras tu koju hoces, ovu staru maknes i to je to. Ne menjate valjda teme non stop :) Meni se isto tako bagovao fon i lepo mi pripadne muka kad treba da promenim temu, brze ide da je instaliram nego da ga sacekam dok se "osvesti" :wink:
Ja znam ponekad po 5 puta na dan da promenim temu a nekad po mesec dana da je ne diram tako da... :roll: ž

Ja nemam ti problema kao shto vi imate... ;)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, mozda sam sad malo dosadan, ali samo odem na "close all apps" ..... ne ubijam nista pojedinacno u appmanu ...... 2 sekunde posla...

pozdrav :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, pa mozda sam sad i ja dosadna, ali i ono je 1 sekunda posla...ma, ustvari, neka svako izabere kako misli da treba ... :wink: :D

Odgovori