Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Moze li se e61 kod nas naci u nekoj drugoj boji sem u klasicnoj srebrnoj?Da li ima srebrne sa sivim delovima(deo iznad ekrana i gornji deo tastature)?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Zvanicno ne, ali sam ja gledao takve modinge ovog telefona da mi je prosto stao dah. Ukucaj u googlu E61 modding i zapanji se sta su ljudi sve smislili.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

chief
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jul 2005. 21:16
Kontakt:

Post od chief »

Gde si kupili E61? Ja hocu da ga kupim i ovih dana sam zvao radnje ali niko nema original, svi su skidan sa mreze i to mi ne zvuci pouzdano... sada razmisljam da uzmem kineza Anycool k88 ali nema Wi-Fi...
xe,xe,xe..! :-D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

chief, chief, imam oba telefona koja si pomenuo. Svaka Nokia je original, nema veze da li je sa mreze ili nije, to jednom prostim flashom reshavash. Mislim da E61 u svojoj kategoriji nema premca medju telefonima (QWERTY, veliki ekran, WiFi, razumna cena). Sto se AnyCool-a tiche, imas moj i prezlin review u delu foruma o ostalim telefonima, ako ce da ti sluzi za prichu i SMS, telefon je savrsen, uz 2 kartice... sta ce ti vishe. Ako od telefona ocekujes mnostvo dodatnih funkcija zaobidji ga.
Ustvari, kako i mozes da razmisljas E61 ili K88? Ovi aparati se ne daju uporediti ni po jednom osnovu. E61 je smartphone, a K88 nije.

chief
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od chief »

Pa u principu ja volim smarthphone i jok kad sam cuo da e61 ima wi-fi odmah sam hteo da ga kupim, ali onda kada sam video da su svi skidani sa mreze malo sam postao skeptican. Imam losih iskustava sa tim telefonima koji su skidani sa mreze jer su se kocili, bagovali itd. i plus sam cuo da ako su skidani sa mreze ne moze da radi gprs i wi-fi sto nisam siguran da je tacno...
K88 me je zainteresovao sto ima jako velik ekran sto mi se mnogo svidja i plus ima touch screen! a isto ja imam dve kartice koje koristim pa je to jos jedan razlog zasto bi uzeo taj...

sada cu da potrazim tvoj review pa cu bas da procitam, ali ja bi najradje uzeo e61 zbog wi-fi -a ali nisam siguran bas zbog toga "skidanja sa mreze"

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Mali off... Boze,sta oni ljudi rade ovoj nokiji... Kako dobro izgleda... boze... kad sam video neke modele bio sam :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Svaka im cast... kad uzmem N82,kupicu neku fush masku da probam,pa ako uspe radicu i moju tako :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

chief
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od chief »

miodrage, jos jedno pitanje... kako se radi flash na e61? jel to podrazumeva da reinstaliram ceo softver na telefonu ili kako?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

chief upustvo za promenu sw-a i product coda mozes naci ovde:
viewtopic.php?p=72714#72714
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

chief
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od chief »

kljun, hvala na pomoci, mislim da cu definitvno uzeti e61 pa cu onda da je flashujem ako bude trebalo... inace probao sam da skinem one programe za flashovanje ali nesto ne rade linkovi - probacu kasnije ponovo...

chief
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od chief »

kupio sam e61 i prezadovoljan sam ! extra je telefon, uradio sam mu flash i za sada nemam nikakvih primedbi! jel imate neke zanimljive programe da preporucite? :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

chief, pogledaj pod najbolji programi za Symbian 9.1

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Ja sam od kad sam nadogardio software tj. ubacio Balkan product code, telefon mi je znatno usporio i ko god ga uzme da vidi kaze da je prespor telefon. Ja sam i navikao al vidim da radi jako sporo :unsure:
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Ja sam danas ubacio novi software i telefon se znatno ubrzao i bas sam zadovoljan,nego imam jedno pitanje:posto ovaj telefon nema olovcicu kako ide copy-paste varijanta?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Copy/paste je najjacha fora na ovom fonu. Isto kao na kompu, drzis shift i ides joystickom da oznachish text, onda CTRL+C pa CTRL +V.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Hvala,tesko da bi to sam provalio :oops: ,upravo sam primetio da se promenom softwere-a promenio i font u porukama :) .

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Da li postoji mogucnost da se screen saver izgasi. Ja sam u opcijama nasao samo da se moze menjati interval od 1-30 min. Postoji li neki program ili slicna stvarcica koja moze da ga ugasi :?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

htz, mislis da ti bude potpuno prazan displej? :? Koji ce ti to? Imas gomile razlicitih screen saver-a od kojih mora neki da ti odgovara... A da ga ugasis to nece da moze, barem nije do sada moglo...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

A screensaver inache sluzi da stedi bateriju. Sto je manji prikaz na ekranu, to je veca stednja baterije. Jedino ako zelis da nemas nista na ekranu. E u tom slucaju, moraces da napravis sopstveni Screensaver.

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Hertzog »

Imam ja OKi screensaver, nije to problem, ali sam skontao da kad koristim navigaciju na telefonu, ako se upali SS blokira Garmin, to mi se desilo jednom tokom testiranja navigacije, pa zato trazim nacin da to ugasim za tu priliku, u tom slucaju telefon ce biti na auto punjacu pa mi stednja baterije nece ni trebati. Ne bih zeleo da me negde u zemljama evrope zeza navigacija.

Edit: Ako nista, jel onda postoji neki screensaver koji se moze namestiti da se pali nakon npr. 10 sati

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa cek, zar nebi trebalo da ti bude aktivna sama navigacija i da se ne pali SS ?! :? Procackaj u opcijama od garmina, mora negde da postoji da on ostane aktivan a samim tim se i SS gasi tj. nece paliti

Odgovori