Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
chief, chief, imam oba telefona koja si pomenuo. Svaka Nokia je original, nema veze da li je sa mreze ili nije, to jednom prostim flashom reshavash. Mislim da E61 u svojoj kategoriji nema premca medju telefonima (QWERTY, veliki ekran, WiFi, razumna cena). Sto se AnyCool-a tiche, imas moj i prezlin review u delu foruma o ostalim telefonima, ako ce da ti sluzi za prichu i SMS, telefon je savrsen, uz 2 kartice... sta ce ti vishe. Ako od telefona ocekujes mnostvo dodatnih funkcija zaobidji ga.
Ustvari, kako i mozes da razmisljas E61 ili K88? Ovi aparati se ne daju uporediti ni po jednom osnovu. E61 je smartphone, a K88 nije.
Ustvari, kako i mozes da razmisljas E61 ili K88? Ovi aparati se ne daju uporediti ni po jednom osnovu. E61 je smartphone, a K88 nije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa u principu ja volim smarthphone i jok kad sam cuo da e61 ima wi-fi odmah sam hteo da ga kupim, ali onda kada sam video da su svi skidani sa mreze malo sam postao skeptican. Imam losih iskustava sa tim telefonima koji su skidani sa mreze jer su se kocili, bagovali itd. i plus sam cuo da ako su skidani sa mreze ne moze da radi gprs i wi-fi sto nisam siguran da je tacno...
K88 me je zainteresovao sto ima jako velik ekran sto mi se mnogo svidja i plus ima touch screen! a isto ja imam dve kartice koje koristim pa je to jos jedan razlog zasto bi uzeo taj...
sada cu da potrazim tvoj review pa cu bas da procitam, ali ja bi najradje uzeo e61 zbog wi-fi -a ali nisam siguran bas zbog toga "skidanja sa mreze"
K88 me je zainteresovao sto ima jako velik ekran sto mi se mnogo svidja i plus ima touch screen! a isto ja imam dve kartice koje koristim pa je to jos jedan razlog zasto bi uzeo taj...
sada cu da potrazim tvoj review pa cu bas da procitam, ali ja bi najradje uzeo e61 zbog wi-fi -a ali nisam siguran bas zbog toga "skidanja sa mreze"
xe,xe,xe..! 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
chief upustvo za promenu sw-a i product coda mozes naci ovde:
viewtopic.php?p=72714#72714
viewtopic.php?p=72714#72714
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam ja OKi screensaver, nije to problem, ali sam skontao da kad koristim navigaciju na telefonu, ako se upali SS blokira Garmin, to mi se desilo jednom tokom testiranja navigacije, pa zato trazim nacin da to ugasim za tu priliku, u tom slucaju telefon ce biti na auto punjacu pa mi stednja baterije nece ni trebati. Ne bih zeleo da me negde u zemljama evrope zeza navigacija.
Edit: Ako nista, jel onda postoji neki screensaver koji se moze namestiti da se pali nakon npr. 10 sati
Edit: Ako nista, jel onda postoji neki screensaver koji se moze namestiti da se pali nakon npr. 10 sati
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB