Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ja bih tu futrolu kupio cisto estetike radi, i malo da mi sacuva tel od grebanja... Inace imam i koznu futrolu, ali ovu bih koristio za voznju bajsa, rolera, uz slusanje muzike...
Imam ja foliju, kupio sam je dan posle kupovine telefona, svakako savetujem da se uzme, posto stiti ekran. Imas i one folije sto su kao ogledalo ako je ekran iskljucen...
Imam ja foliju, kupio sam je dan posle kupovine telefona, svakako savetujem da se uzme, posto stiti ekran. Imas i one folije sto su kao ogledalo ako je ekran iskljucen...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
mezzano, ja koristim zastitnu foliju od prvog dana zato sto sam sklon guranju svega i svacega u dzepove i mislim da stilos grebe ekran. ove koje sam ja koristio mi traju nekih 2-3 meseca pa zamenim jer izgrebem. jedina razlika je sto je na suncu nesto malo manja vidljivost ekrana.
u svakom slucaju preporucujem.
u svakom slucaju preporucujem.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 15. Mar 2010. 14:11
- Kontakt:
Istu pricu sam imao i ja i imam je i dalje. Legalno kupljen telefon(Pakom), 2x vracan u servis, radi mesec dana i pocelo ponovo to da se desava. Meni se desava posle slanja sms-a.Sam se restartuje i normalno radi. Sve se to ponavlja i posle hard reseta. Sve ostale funkcije su u redu.spaxyz napisao:Kupio sam danas telefon,i par puta su mi se pojavile neke crte na desnoj strani ekrana celom duzinom i restartovao se... A bio mi je upaljen sat vremena pre nego sto se baterija ispraznila!!! Inace verzija softvera mi je 40.Da li postoji neko resenje ili da ga vracam?
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ljudi,relativno skoro sam kupio ovaj fon(polovan) i do sad sam mu ubacio par programa koji su se bez problema instalirali,npr smarthmovie,opera mini,garmin... Ali kod nekih programa mi samo izbaci "Expired certificate" i nece da instalira?Sta treba uraditi da bi mogao to da instaliram?
hvala!!! :flower:
hvala!!! :flower:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
vostezmaj
Па хак треба да одрадиш...
Када добијеш ту грешку врати време на телефону нпр. годину уназад па пробај да инсталираш.
Тражи сертификат у одговарјућој теми у кафићу.
После подпишеш hello, инсталираш и радиш шта хоћеш са телефоном.
Можеш и да убациш модован фирмвер, погледај и ту тему овде на форуму.
Па хак треба да одрадиш...

Када добијеш ту грешку врати време на телефону нпр. годину уназад па пробај да инсталираш.
Тражи сертификат у одговарјућој теми у кафићу.

После подпишеш hello, инсталираш и радиш шта хоћеш са телефоном.

Можеш и да убациш модован фирмвер, погледај и ту тему овде на форуму.
Слобода или смрт
nokia 5800 v50.0.005 ;D
* Music player with mini albumart view in all songs and album sections now like Nokia N97 music player
* Menu has kinetic scrolling
* Quick office integrated
* Hide option in music player in place of exit
* MusicPlayer refreshing very fast
* One touch dialling and call settings options in dialler
* Camera Quality is improved
* there is an option to uninstall quick office from phone too
* OviSync application added
* Option to enable history list in web browser
* Option to send webpage via message blutooth in webbrowser
Kinetic scrolling in the menu
sada cu da probam update, pa javljam utiske iz prve ruke
Valjda su i optimizovali bateriju.
EDIT: Jos uvek nemoze preko NSU da se uradi, nego samo da se flashuje. Valjda ce biti uskoro.
* Music player with mini albumart view in all songs and album sections now like Nokia N97 music player
* Menu has kinetic scrolling
* Quick office integrated
* Hide option in music player in place of exit
* MusicPlayer refreshing very fast
* One touch dialling and call settings options in dialler
* Camera Quality is improved
* there is an option to uninstall quick office from phone too
* OviSync application added
* Option to enable history list in web browser
* Option to send webpage via message blutooth in webbrowser
Kinetic scrolling in the menu
sada cu da probam update, pa javljam utiske iz prve ruke

EDIT: Jos uvek nemoze preko NSU da se uradi, nego samo da se flashuje. Valjda ce biti uskoro.
proverio sam preko ovi-a tu pise da jos nema update mda sam na nekim site-ovima nasao da ima za moj PC
no ostaje nam da sacekamo par dana
edit
eve ovde ima video lik ladno ima V50
http://www.tube5800.com/nokia-5800-firm ... #more-3536
no ostaje nam da sacekamo par dana

edit
eve ovde ima video lik ladno ima V50
http://www.tube5800.com/nokia-5800-firm ... #more-3536
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Ljudi jedno veoma bitno pitanje a i brz odgovor za to.
Malopre sam proveravao preko *#0000# za update i dobio mogucnost da predjem na v50.Pitanje vec naslucujete,da li da predjm sa v40 na nju?
Ja vec ima instaliran quickoffice,pa me zanima jos da li ce doci do sukoba programa ako predjem na v50 a da pre toga na izbrisem taj program.Naravno ne treba da spominjem da je program "legalan"
Malopre sam proveravao preko *#0000# za update i dobio mogucnost da predjem na v50.Pitanje vec naslucujete,da li da predjm sa v40 na nju?
Ja vec ima instaliran quickoffice,pa me zanima jos da li ce doci do sukoba programa ako predjem na v50 a da pre toga na izbrisem taj program.Naravno ne treba da spominjem da je program "legalan"