Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Re: Nokia N8

Post od darkonda »

ne prepoznaje mi tu komandu cmd. zanimljiv problem posto na telefonu otvara sajt lako :)

nije mi jasno kako ali proradio je

jel uspeo neko da instalira swipeunlock? meni ne moze zbog sertifikata.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

darkonda,si,koristim swipeunlock od prve verzije.
Imas potpisanu v1.3 na netu,potrazi.
Trenutna verzija je 1.5,ima nekih bugova,1.6 ce kroz par dana.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

acamatic nije brate tastateri su mi bili full do dole na anni....

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Dostaje, eee to je bilo na anni,a sada je belle,tako da samo opusteno.. :wink:
P.S. fox ili darkonda,kako radi swipe unlock,da li se uopste isplati da se to ubacuje sto se tice stabilnosti rada,i da li je kao kod npr androida onako glatko odradjeno,da nista ne koci niti baguje??
Hvala unapred!!

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

^ hahah pa kralju ne kapiram zasto bi skupili tastere i ostavili praznog mesta na pretek, drugo calc app nema veze sa bellom ali ajde, nije mi od zivotnog znacaja. :-D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

acamatic, ne znam ova verzija 1.5 nije htela da mi se instalira zbog sertifikata tako da nisam hteo da ubacujem 1.3. a cujem da ce izaci 1.6 pa reko da sacekam :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

acamatic,swipeunlock?
Skines,instaliras i probas,ako ti ne odgovara - deinstaliras i gotovo.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Post od gdrazen »

Jedno pitanje...mozda glupo....ali trebam ici pogledati neke dvije n8....sa dosta povoljnim cijenama.....nisam se susretao sa tim telefonima...kako razlikovati original od nekih kineskih kopija???

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

uradio sam belle refresh pre mesec dana preko update-a u telefonu, i udjem sad u galeriju da editujem neku sliku i skontam da mi uopste nisu ponudjenje opcije za bilo kakvo editovanje. Takodje nemam ni ono use image for... Ne znam jel mi se taj bug pojavio u medjuvremenu ili je od tog update-a. Sta da radim?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

darkonda, meni se to jednom desilo i morao sam uraditi hard reset i ponovu instalaciju softvera... :dry: Takođe sam prije toga izvršio update bez ikakvog reseta i to preko phoenixa. Tačnije sa Anna na Belle kad sam prelazio. Probaj još jednom reinstalirati softver a ako ne pomogne moraćeš reset uradit.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

reinstalirao sam i nista. i dalje nema tih opcija. e sad bih ga rokno od zid kad se setim samo posla koji me ceka :x

kako da ga vratim u normalnu? da ga flesujem tasterima ili kodovima *#7780# i *#7370#? i posle reseta, kako da ubacim softver, preko feniksa ili normalnim putem preko suita?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Jaoo pa neko se na to zalio mozda ima mesec dana i jace,nemoj me drzati za rec,a ne znam bese ko je to bio i kako je sredio..Ma samo preko fenixa,zaobidji taj Nokia Suite u sirokom luku..Ja bih odradio prvo preko fenixa softver,e pa kada to zavrsis,onda lepo odradis hard resset tasterima *#7370# i to je to,i onda posle samo ubacujes aplikacije,ali pre ubacivanja bilo kakve aplikacije naravno prvo ide hackovanje,pa onda ubacuj sta hoces.Da se ne bi zeznuo ko neki sto prvo instaliraju svasta i kada dodju do neke aplikacije koja nije potpisana da ne mogu da je instaliraju,oni pokusaju hack,kad malo sutra nece da se odradi,pa moraju opet sve ispocetka da rade..

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

pa meni se to desilo pre mesec ipo dana samo sto sam tad imao jos neke probleme sa onim kodovima pa sam radio preko feniksa :D sad mi se evo opet to desilo. taj suite je obicno *****!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

darkonda napisao:
kako da ga vratim u normalnu? da ga flesujem tasterima ili kodovima *#7780# i *#7370#? i posle reseta, kako da ubacim softver, preko feniksa ili normalnim putem preko suita?
Zasto bi radio i reset kodovima i fles preko finiksa,jedno je sasvim dovoljno,jer ces imati istu verziju softvera.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Sale_M, možda i ne bude jer je odradio prije update i stalno mu se vuku neke stvari koje prave problem očigledno sa novom verzijom softvera, a prilikom ponovne instalacije softvera ne uspijeva se očigledno instalirati ta eto opcija u slikama pa je najbolje formatirati i instalirati na novo softver. :)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

odradio sam samo feniksom update. sve je doslo u normalnu, vratio sam srpski jezik i sto mi je najvaznije hack mi je ostao kao i vecina aplijacija.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Ehey, imam par pitanja... Koji je Divx Player, najbolji po vama i mozda nekakav muzicki player, jer me player od NOKIA-e bas i nije impresionirao... :D
Eh da, pokusao sam da skinem TTpod player i onako, dobar je, ali uvijek nadjem neke mutirane kineske verzije, pa ako neko ima, neka mi posalje link ili nesto od toga na mail :D Hvala :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

zavodnick, idi na 4shared i u pretrazi upisi sta ti treba, onda skidaj i isprobaj i vidi koji ti je najbolji.
Da ti treba za s60v3 imam proveren i pach i ttpod pleyer al ti oces osmicu epa onda trazi brale :P .

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ti mora da imas problem sa telefonom kad ti ne odgovara fabricki mp3 plejer :) ,salim se malo,osim TTpoda ne bi ti preporucio nijedan drugi.A filmove sa prevodom pusta samo fabricki plejer,ne znam sta ce ti drugi.
Ja sam na 701 juce odgledao jedan HD film,tezak je bio 1,6 gbi odusevio se,a N8 vec sa malo slabijim hardverom tesko da bi to pogurao :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Sale_M, vjeruj mi da N8 nema nikakvih problema sa reprodukcijom HD sadržaja, sad je jedino problem što recimo neke .mkv fajlove čita bez problema a neke ne. Zašto je to tako za mene je misterija bila... možda je u pitanju bitrate filma ili neki drugačiji kodek od podržanog ali takva je situacija bila.

Odgovori