Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Re: Nokia N8

Post od gdrazen »

gdrazen napisao:Jedno pitanje...mozda glupo....ali trebam ici pogledati neke dvije n8....sa dosta povoljnim cijenama.....nisam se susretao sa tim telefonima...kako razlikovati original od nekih kineskih kopija???

I niko ne zna kako razlikovati kopiju od originala??? :smutny:

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

imas u temi dosta se pricalo... Koliko treze za te n8 mice ?

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

gdrazen, ako si ikad koristio neku nokiu odma ces prepoznati razliku. ako ne budes spolja mogao, cim udjes u meni mora da se vidi. znaci ne znam kako to moze da se ne razlikuje.

ako nisi koristio onda uzmes kompletan test od n8 i vidis kako izgleda telefon, uporedis i vidis. ukucas *#0000# proveris softver i vidis da li radi lifetimer *#92702689#

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da ti telefoni su splolja isti ali softverski skroz razliciti, u kineze se ugradjuje vga kamera. Pa eto i slikanjem mozes proveriti.

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Post od gdrazen »

Cijene su oko 110-120e...

Hvala na odgovorima...snacu se..

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Kad stavim telefon na punjač on uopšte nema nameru da se zakljuca i ugasi osvetljenje. A kad ga zakljucanog stavim na punjač, on se upali i prikaze punjenje i ugasi se normalno.
Ajde neko sa refreshom nek proba pa da mi kaze kako se njemu ponasa.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Nemam taj problem radio sam to x puta do sada :-D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

znači to je još jedan bug dobijem update-om softvera. Ja sam mamac za te stvari :D ali ne pada mi na pamet da ista radim zbog ovoga.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ima li tapatalk ili neki alternativni program za symbian ili bele koji radi na n8?

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

mislim da nema ali nisam siguran.

jel hack moze da imam problem sa instaliranjem unsigned aplikacija? radio sam update na novi softver feniksom, i posle tog update-a mi je ostalo dosta aplikacija u funkciji, a one koje su obrisane sam opste instalirao.
kao na primer best taskman i extra buttons. za njih treba hack, i posto ih je tel instalirao bez problema pomislio sam da mi je hack ostao aktivan i posle update-a belle refresa preko feniksa. medjutim nece da mi instalira unsigned aplikacije poput swipe unlock 1,6 i WP8 emulatora.

da napomenem da sam pre update-a preko feniksa takodje imao belle refres ali ubacen preko telefona posle kog sam uradio hack. tek posle mesec dana i nekih problema opet sam uradio ali feniksom.

ne znam dal je hack ostao ili nije.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

interesuje me striming na apple ip4 pustao sam bez problema striminge npr Tdi radija ana n8mogu da se oprostim od toga... Postoji li mogucnost pustanja istih?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

darkonda, pa odradi novi hack sa Nortonom,i resices stvar,imas upustvo na netu,samo kucaj Belle Fresfesh Hack,imas na dailymobile forumu upustvo i fajlove.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Sale_M, za hack bi moram resetujem telefon, to mi se ne radi posto imam sve aplikacije. samo ne znam kako moze neke da instalira, a neke ne :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia N8

Post od toda81 »

Fox je pisao da preko safe managera moze da se ubaci installserver.exe u c:/sys/bin tako da onda nije potreban hard reset i ostaju ti sve aplikacije koje imas instalirane
Note IV N9100 dual

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

darkonda, izgleda dam sam bio u pravu kada sam ti rekao da hack se da kazem brise posle flesovanja u fenixu,e sada stvarno mi nije jasno kako neke aplikacije nepotpisane hoce da instalira a neke nece.Da li mozda nece da instalira one koje nece da rade na belle Refresh-u,jer ako budes i odradio opet hack to ti nece pomoci oko instalacije njihove..Kao sto je rekao toda81, mislim da nema potrebe vise da se cimas oko toga,lepo ubaci safe manager,i preko njega ubaci potreban fajl u sys/bin i to ti je to..

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

napisao sam tamo u drugoj temi, ne mogu da instaliram safe manager zato sto mi izbacuje gresku sertifikata. ili ja nisam dobru verziju nasao ili nesto nije u redu :) a ne mogu da nadjem signed verziju nigde.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia N8

Post od toda81 »

Darkonda, daj mi mail da ti poslajem ovaj sto ja imam
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

kada sam u operi i otvorim neki youtube link recimo dok citam mondo, kvalitet snimka koji mi tel pusti je dno dna, nista se ne vidi, i ne mogu da biram kvalitet snimka.

Kada to isto uradim na web pretrazivacu pusti mi se odlican snimak uz opciju da mogu da izaberem HQ ili da ga iskljucim.

Primecujem da mi se to pusta preko razlicitih plejera. Jel moze to nekako da se namesti da i opera pusti dobar kvalitet?

DOBRO, sam sam skontao da je to zbog opere MINI, dok je kod opere MOBILE ponudjen izbor kvaliteta snimka.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

darkonda cak i opera mobile je katastrofalan kvalitet imas izbor HQ LQ HQ je u rez 2xx * 1xx zalosno :-D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Evo posle 2 godine ja se rastadoh od moje voljene Nokie N8 , kupih HTC One S i posle par dana korišćenja mogu vam reći da je ovo u odnosu na N8 telefon iz druge galaksije , ljudi moji na N8 me je izluđivalo kako net/browser loše radi i zaista bedna fejsbuk aplikacija (Nokijo stidi se) , jednostavno vreme je da se pođe dalje , Nokijo hvala za divne godine druženja.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori