Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

Evo i ja predjoh na v50 :) Nesrecnim okolnostima ipak. Kod nekoga sam nesto prebacivao sa kompa na fon, i nesto me pitao komp, ja samo kliknuo na yes nisam ni citao... I posle da pogledam to na telefonu, ono na memoriskoj (kad udjem u file manager) svi folderi dobili sufix .exe :? Kao da su postali nesto drugo :D Ja probam da izbrisem to .exe u rename, ono nemoze i sve u galeriji se pokarabasilo, udjem u images ono neke note, u music sve ostalo normalno, ali u images nestale mi slike, a dosle te note :lol: ... Onda prikljucim kod mene na komp, avast kaze pronadjen je crv u autorunu, i jos nista ne mogu da uradim sa njim... I jos milion nekoh trojana i malware-a :dry: I onda ja lepo formatiram karticu i uradim update na v50 i sve normalno... Samo sto nista vise nemam sto sam imao -.- Ponovo treba da se mucim sa Garminom :o :cry:
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ako neko vidi mod za integraciju finda u player opet nek javlja :D
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

E,ako bi neko mogao da mi pomogne preko kog kog sajta,programa da konvertujem video sa youtuba u audio,tj da ga prebacim na tel i da radi regulare :)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

koristi jdownloader .

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

rkeu, ja koristim http://www.video2mp3.net/ :) Skroz je ok.
A zna li neko kako da ubacim sliku u Album Art, a da mi ne bude u galeriji (u Images & videos), mucim se oko toga ceo dan :disgust:
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

ja ubacujem preko aimpa, playera koji koristim na kompu. ides samo u file info, izaberes sliku i stavis embed to file.

vlada_lesje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Apr 2010. 22:40

Post od vlada_lesje »

Kupio sam 5800 XpressMusic pre par dana, ima verziju softwera V 30.0.011, 29.06.2009, e sad, dole gde su mu 3 tastera u donjem delu pise "movistar", i pozadi na poklopcu u donjem delu takodje pise "movistar", jel zna neko sta to znaci, jel je to neka verzija telefona ili je sa neke mreze?? Ono glavno zasto postavljam pitanje je to, hteo bih da uradim Update sofwera, ali me strah da ne zakljucam telefon, jer ne znam sta mu znaci ovo movistar, a imam i srpski jezik u telefonu, telefon mi radi extra, mada hteo bih da ubacim noviju verziju softwera

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ta oznaka je ime Španskog operatera Movistar, ako imaš srpski verovatno je neko promenio produkt kod tako da ne bi trebao da imaš problema sa update-om.
Poslednja izmena od telep u Sub, 24. Apr 2010. 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

vlada_lesje, Vec je diskutovano o tome, ali ajde da ti ponovim da ne moras traziti... :wink:
To "Movistar" znaci da je skinut sa spanske mreze... znaci nije nikakva verzija telefona nego se tako zove taj njihov operater... E sad za ovo drugo necu da tvrdim, ali ne verujem da ce ti se zakljucati ponovo telefon ako ubacis noviji softver, jer se meni to nije desilo a takodje je skinut sa mreze... 8)
Ali ako ti telefon radi extra kako ti kazes, onda ti je moj savet da ga ne cackas dok ti ne pocne nesto da baguje...
LG G2 black

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlada_lesje, telefon ti jeste sa te mreže, čim ti to piše.. Verovatno su tamo gde si ga kupio flashovali i ubacili srpski jezik.. To ne znači da su i promenili product code i može se desiti da ubacivanjem novog firmwarea ostaneš bez srpskog u telefonu.. Nećeš ga zaključati, ali se ovo sa jezikom može desiti..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ninolina, neka pre update odradi i promenu prod.code i neće se to desiti
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

gameforce, Ninolina, oboje ste u pravu. promena product coda na balkans ce resiti pitanje jezika ali veliko je pitanje da li ce se time zakljucati telefon.

vlada_lesje, posto ti je telefon nov (imas kakvu takvu garanciju, makar 6 meseci) ja bi uradio update pa ako se fon zakljuca nosi ga gde si ka kupio ili sigurnija varijanta odi kod njih i trazi da ti updateuju firmware.

vlada_lesje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlada_lesje »

Kako se menja product code? Citao sam malo, i vidim da posle update nije lose uraditi hard rest, ja hard reset nisam uradio ni jednom, jer mi je nov telefon... E jedina stvar koja mi se desava, je, kada ukljucim opciju da mi se ekran rotira okretanjem telefona, desi se neki put da mi telefon kako da se izrazim "brljavi" recimo okrenem telefon, i moram malo duze da sacekam da bi mi zarotirao ekran, ili recimo drzim telefon normalno, kliknem dugme za ulazak u meni, on mi otvori zarotiran meni, ali ja sam iskljucio opciju rotiranja, tako da me to posle vise nije nerviralo

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

snenad napisao:gameforce, Ninolina, oboje ste u pravu. promena product coda na balkans ce resiti pitanje jezika ali veliko je pitanje da li ce se time zakljucati telefon.
zakljuca telefon? prvi put cujem za tako nesto, menjao sam product code na vise telefona i nijedan se nije zakljucao.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

darkado, nisam mislio da ce zakljucati telefon promenom product coda vec updateom jer ko zna kako su mu ovi nasi otkljucali telefon. ja sam ga na svom telefonu menjao vec dva puta da bi updatovao na v40 pa sad na v50 jer za telenor product code je jos uvek v31

vlada_lesje, product code menjas uz pomoc jaf-a. googlaj lako ces naci. radi se u par koraka i za 3 minuta

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Danas sam imao prilike malo da se igram sa Nokiom X6, i mogu reci da je jedini pomak u odnosu na 5800 kapacitivni ekran i 5MP kamera. Apsolutno nista vise. Odziv ekrana, je naravno, trenutan, nije kao kod rezistivnog da mora da se pritiska, ali se zato ne moze koristiti olovcica (sto je meni veliki minus za surfvanje internetom)
Sve u svemu, Nokia za 2 godine nije uspela da napravi nikakav hardverski pomak na polju s60v5 telefona... :uhuh:
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jel postoji neka maska,ili sta vec da se promeni za ovaj telefon?Ispade mi malopre na beton i odrao se kao da ga je pregazio tenk,ali bukvalno,a uopste nije pao sa neke velike visine.Ova plastika je izgleda jako osetljiva
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Novi sw v50 ubačen i jedino što sam stvarno primetio kao razliku je da pri surf sa orig browserom sada počinje odmah sa full screen a ne kao do sada sa menu sa strane.
Neznatno ubrzanje prilikom otvaranja galerije i isto tako malo ubrzanje pri rotaciji ekrana.
Toliko sam za sada mogao da vidim.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

vlada_lesje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlada_lesje »

odradio sam Update preko Nokia Software Updater, skinuo se neki file od 155mb, i nisam dobio tu verziju 50, vec 31.10.111, a imao sam 30.0.011!?

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

verovatno jer ti je ostao movistar product code .

Odgovori