Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Fox, konacno covece
,koliko sam shhvatio treba samo ubaciti i primeniti jedan patch.
Imas li link za njega?
P.S. nije mi jasno kako je na N82 namestio stand by ekran u donjem delu ekrana

Imas li link za njega?
P.S. nije mi jasno kako je na N82 namestio stand by ekran u donjem delu ekrana

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,uf,nije samo jedan patch u pitanju...Ima dosta toga...Napisacu uputstvo sa sve fileovima ovih dana.
A ikonice je dobio instaliranjem aplikacije smartworkspace.Kod sebe koristim dve takve aplikacije,pa nekih vec 6 meseci...
deksicom,N79 ima podrsku fabricki za efekte,kod Symbian 9.2 telefona (izuzev N81),tako nesto do sad nije bilo moguce.
A ikonice je dobio instaliranjem aplikacije smartworkspace.Kod sebe koristim dve takve aplikacije,pa nekih vec 6 meseci...
deksicom,N79 ima podrsku fabricki za efekte,kod Symbian 9.2 telefona (izuzev N81),tako nesto do sad nije bilo moguce.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
Fox, aj vazi,nego uglavnom bitno mi je da je to isprobano i da dobro radi,zar ne?
deksicom, bezbedno je 100 posto.Imas program animenu koji sadrzi razne efekte koje mozes da primenis ili da manuelno ubacis efekte u odredjeni folder.Potrazi linkove za fajlove i upustvo na netu,samo kucas theme effects for symbian 9.3
deksicom, bezbedno je 100 posto.Imas program animenu koji sadrzi razne efekte koje mozes da primenis ili da manuelno ubacis efekte u odredjeni folder.Potrazi linkove za fajlove i upustvo na netu,samo kucas theme effects for symbian 9.3

-
boyka, original masku mozes kupiti kod nekog od nokijinih distributera,ali je skupa ko djavo.Alpha Copy ne radi vise sa maskama za n82 a na jednom drugom mestu gde sam proveravao,dal u Hendiju,ne secamse tacno,pomenuli su da je komplet oko 10000 rsd,zamislite. 

hvala Sale_M i bestboy...narucio sam masq crnu za mob preko nekog celtovog kolege.one mi je narucio(kaze original preko nekog njegovog dobavljaca)i kosta 20e(mada mislim da je to ta a klasa kineska)i trazi za ruke 5e jer je rizicna zamena jer moze displej da pukne.videcu masku kad je dobije pa cu vam javiti kakva je...samo cu morati pre toga jos nekoga da nadjem ko ima original masq od n82 da bih mogao da uporedim uzivo po dodiru jer po slikama svako moze da je napravi 
hvala jos jednom

hvala jos jednom

- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
boyka, Ja sam sebi narucio masku preko ebay-a. Platio sam je cijelih 5 ili 6 dolara, sa postarinom. Jest da sam cekao mjesec dana da stigne...ali evo danas stize i zamijenio sam ovo prednje staklo, uklopi savrseno. Boja je za maaaaaaallu nijansu drugacija od originalne, ali bolje i tako nego da mi je izgrebana smirgl papirom. 
A info i za ostale, poprilican broj dijelova se moze kupiti preko ebay-a, jedini uslov je da imate karticu za placanje (vrsiti ga preko PayPal-a naravno) i to je to...ja evo upravo narucujem auto punjac za N82, za 2,5$ (Free shipping).
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories

A info i za ostale, poprilican broj dijelova se moze kupiti preko ebay-a, jedini uslov je da imate karticu za placanje (vrsiti ga preko PayPal-a naravno) i to je to...ja evo upravo narucujem auto punjac za N82, za 2,5$ (Free shipping).

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com
-
Ja mislim da je najbolja v31,a najnovija je v35,mada mislim da je 31 stabilnija i da na 35ici ne rade modovane ngage igre.