Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
boolander ima ih u 4audio prodavnici, koja se nalazi u Beogradu, mislim da imaju i svoj sajt gde mozes da dobijes vise informacija o samom proizvodu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
uskoro kupujem ovaj tel, pa posto sam retard za taj simbijan, treba mi neko ko se bas,bas razume u to i u tel da me uputi malo sta sve mogu da radim sa tim i kako da ga koristim. (naravno nista nece da mi pokazuje za dzabe) Ukoliko neko hoce da mi pomogne, pritom i zaradi malo kredita na svom racunu neka mi se javi na ilija91ns@hotmail.com .
Kako se to gleda tv preko 3g i neka mi kaze neko sta posecuje sa internetom na fonu, tj koje stranice najvise???
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
Kako se to gleda tv preko 3g i neka mi kaze neko sta posecuje sa internetom na fonu, tj koje stranice najvise???
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ilijak TV gledas tako sto se moras prvo prikljuciti na 3G servis, posaljes aktivacionu poruku i operater ce ti omoguciti pristup 3G servisima, kad si to uradio, odes preko interneta na telefonu na pocetnu stranicu tog operatera i, u ovom slucaju mt:s, ides na mondo 3G, tu se nalaze razne 3G usluge, u koje spadaju i gledanje TV, da bi gledao tv moras podesiti i u Real Player-u account za streaming, njega ces dobiti od operatera, kao i podesavanja za 3G.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Postovani korisnici foruma, a bogami i nokie 6120 imam par pitanja za vas:
1. svi dobro znamo da jednom kontaktu mozemo dodati xy bojeva telefona. Elem, kada to uradim sa nekim kontaktima gde osobe imaju po nekoliko fiksnih telefona, postoji ikonica na kojoj s jasno vidi telefon, a ne mobilni telefon, pa dobijem propusten poziv za fiksnog telefona, moj telefon mi prikazuje ikonicu mobilnog. To me dovodi u problem da je pretpostavim da je propusten poziv sa mob.-a, pa ustvari pozivam fiksni telefon.
2. Poruke koje dobijamo od operatera o nezauzetosti korisnika, o ponovnoj dostupnosti, ili o propustenim pozivima u se bi sadrze broj telefona. Moze li ovaj telefon da poveze taj broj sa brojem u imeniku. Dakle umesto broja da mi ispisuje kontakt kome je taj broj dodeljen(direktno u poruci).
Nadam se da sam bio dovoljno jasan, i da ce se naci neko ko ce mi odgovoriti na ova pitanja.
1. svi dobro znamo da jednom kontaktu mozemo dodati xy bojeva telefona. Elem, kada to uradim sa nekim kontaktima gde osobe imaju po nekoliko fiksnih telefona, postoji ikonica na kojoj s jasno vidi telefon, a ne mobilni telefon, pa dobijem propusten poziv za fiksnog telefona, moj telefon mi prikazuje ikonicu mobilnog. To me dovodi u problem da je pretpostavim da je propusten poziv sa mob.-a, pa ustvari pozivam fiksni telefon.
2. Poruke koje dobijamo od operatera o nezauzetosti korisnika, o ponovnoj dostupnosti, ili o propustenim pozivima u se bi sadrze broj telefona. Moze li ovaj telefon da poveze taj broj sa brojem u imeniku. Dakle umesto broja da mi ispisuje kontakt kome je taj broj dodeljen(direktno u poruci).
Nadam se da sam bio dovoljno jasan, i da ce se naci neko ko ce mi odgovoriti na ova pitanja.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Dakle ako i jesam nesto zabrljao prilikom prenosa kontakata, koje je resenje za to? Da ga nosim tamo gde sam ga kupio ili da probam sam da ga resetujem? Ovako stalno moram da proveravam da li me je osoba zvala sa fiksnog ili sa mobilnog, a to prilicno nervira, a i usporava koriscenje telefona.
Inace sve ostalo mi se cini da radi ko sat i mogu samo da pohvalim telefon!
Inace sve ostalo mi se cini da radi ko sat i mogu samo da pohvalim telefon!
- HaSh
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
- Kontakt:
e ljudi, meni je ispao ovaj tel
i pao na deo na kome se nalazi dugme za paljenje i gashenje i menjanje profila, e, meni se to dugme uvuklo skroz unutra
i ne mogu da upalim tel.
e sad, nosio sam ga u servis, i popravili su ( samo pitanje je kako
), al' posle 2 dana, tel. nije hteo da upali i o5 mi se uvuklo dugme, o5 sam nosio u servis, a sad mi traze 2800din. za popravku
!!!
Da li neko zna u cemu je problem, i koliko bi kostao servis posto ne bih zeleo da me predju!
Pozdrav

Da li neko zna u cemu je problem, i koliko bi kostao servis posto ne bih zeleo da me predju!
Pozdrav

cuj moje misljenje je da ti je otpalo dugme za paljenje sa ploce,to ne bi trebalo da kosta max 1000 dinara i to je skupo jer to je samo posao zalemiti na plocu.Al mozda se jos nesto zeznulo pri padu.Najbolje da ih pitas u cemu je problem sa telefonom po njihovom misljenju
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47