Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
boolander
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Feb 2008. 08:29

Post od boolander »

u, baš su super takve sluške... ja sam takve viđao samo za SE telefone... gde mogu da ih nađem...
boolander was here

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

boolander ima ih u 4audio prodavnici, koja se nalazi u Beogradu, mislim da imaju i svoj sajt gde mozes da dobijes vise informacija o samom proizvodu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Naravno da imaju sajt. jedino sto ne smemo da reklamiramo :D :D :D Al imas iste takve KOSS za manje pare a dobri su :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

19G70
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 26. Nov 2007. 04:38

Post od 19G70 »

ja sam kupio neki adapter 2.5 to 3.5 kosta 50 din i nevalja ni za k...slusalice ispadaju iz njega,jel ima neki bolji,skuplji ali da valja??

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

:lol: Pa nije ni cudo da ne valja kad si ga toliko platio.Imas vise tipova npr. AD-46,AD-49,AD-41 koji ima tastere za premotavanje pesama,stop i play.Potrazi u nekoj radnji dodatne opreme za telefone ili u nekom tehnoshopu. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

19G70 , Imaš taj adapter u Balkanskoj ulici u par radnji 100-200 dinara košta(SS-Electronic - valjda) :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

dejina81
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 01. Jan 2008. 17:36

Post od dejina81 »

sta god da instaliram preko pc suite-a ( temu, program, igru ) izadje mi file corupted... moze neko da mi objasni zasto?

ilijak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 04:37

Post od ilijak »

uskoro kupujem ovaj tel, pa posto sam retard za taj simbijan, treba mi neko ko se bas,bas razume u to i u tel da me uputi malo sta sve mogu da radim sa tim i kako da ga koristim. (naravno nista nece da mi pokazuje za dzabe) Ukoliko neko hoce da mi pomogne, pritom i zaradi malo kredita na svom racunu neka mi se javi na ilija91ns@hotmail.com .

Kako se to gleda tv preko 3g i neka mi kaze neko sta posecuje sa internetom na fonu, tj koje stranice najvise???

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ilijak TV gledas tako sto se moras prvo prikljuciti na 3G servis, posaljes aktivacionu poruku i operater ce ti omoguciti pristup 3G servisima, kad si to uradio, odes preko interneta na telefonu na pocetnu stranicu tog operatera i, u ovom slucaju mt:s, ides na mondo 3G, tu se nalaze razne 3G usluge, u koje spadaju i gledanje TV, da bi gledao tv moras podesiti i u Real Player-u account za streaming, njega ces dobiti od operatera, kao i podesavanja za 3G.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Дали је неко убацио нову верзију софтвера и каква су побољшања у односу на стару

banom81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Mar 2008. 07:25
:: S2 GT-I9105p
:: Nokia E71

Post od banom81 »

ilijak
A zasto uopste kupujes bas 6120?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

samo-partizan, da li se pise odvojeno

ako mislis na verziju 4.xx nema nesto mnogo poboljsanja stim sto su slova deblja kao i brojevi i lakse se citaju. takodje neke aplikacije koje nisu radile na staroj verziji tipa garmin rade na novoj

suhoj78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 14. Mar 2008. 17:15

Post od suhoj78 »

Postovani korisnici foruma, a bogami i nokie 6120 imam par pitanja za vas:

1. svi dobro znamo da jednom kontaktu mozemo dodati xy bojeva telefona. Elem, kada to uradim sa nekim kontaktima gde osobe imaju po nekoliko fiksnih telefona, postoji ikonica na kojoj s jasno vidi telefon, a ne mobilni telefon, pa dobijem propusten poziv za fiksnog telefona, moj telefon mi prikazuje ikonicu mobilnog. To me dovodi u problem da je pretpostavim da je propusten poziv sa mob.-a, pa ustvari pozivam fiksni telefon.

2. Poruke koje dobijamo od operatera o nezauzetosti korisnika, o ponovnoj dostupnosti, ili o propustenim pozivima u se bi sadrze broj telefona. Moze li ovaj telefon da poveze taj broj sa brojem u imeniku. Dakle umesto broja da mi ispisuje kontakt kome je taj broj dodeljen(direktno u poruci).

Nadam se da sam bio dovoljno jasan, i da ce se naci neko ko ce mi odgovoriti na ova pitanja.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

1.Hoces da kazes da ti je u kontaktu telefon namesten kao fixni,tj ima ikonicu fixnog pored sebe,a kada imas propusten poziv pojavi se ikonica mobilnog,jesam li dobro shvatio? Jesi li radio sinhronizaciju sa outlook-om? To ponekad pomrsi konce kontaktima sa vise brojeva
2.Ne moze,nazalost

suhoj78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od suhoj78 »

1.Da upravo tako. Ubacivao sam brojeve iz nekog programa koji koristi mack, stvarno ne znam koji ali ne verjem da je to u pitanju. Sta je resenje?
2.Bas steta1

Hvala na brzom odgovoru!

suhoj78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od suhoj78 »

Dakle ako i jesam nesto zabrljao prilikom prenosa kontakata, koje je resenje za to? Da ga nosim tamo gde sam ga kupio ili da probam sam da ga resetujem? Ovako stalno moram da proveravam da li me je osoba zvala sa fiksnog ili sa mobilnog, a to prilicno nervira, a i usporava koriscenje telefona.
Inace sve ostalo mi se cini da radi ko sat i mogu samo da pohvalim telefon!

IvanKG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Jul 2005. 22:26

Post od IvanKG »

Posto bi uskoro trebalo da kupim ovaj telefon, moze li mi neko reci koja verzija softvera se najbolje pokazala?

HaSh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
Kontakt:

Post od HaSh »

e ljudi, meni je ispao ovaj tel :angry: i pao na deo na kome se nalazi dugme za paljenje i gashenje i menjanje profila, e, meni se to dugme uvuklo skroz unutra :uhuh: i ne mogu da upalim tel. :uhuh: e sad, nosio sam ga u servis, i popravili su ( samo pitanje je kako :disgust: ), al' posle 2 dana, tel. nije hteo da upali i o5 mi se uvuklo dugme, o5 sam nosio u servis, a sad mi traze 2800din. za popravku :uhuh: :shock: :blinky: !!!
Da li neko zna u cemu je problem, i koliko bi kostao servis posto ne bih zeleo da me predju!
Pozdrav :?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

cuj moje misljenje je da ti je otpalo dugme za paljenje sa ploce,to ne bi trebalo da kosta max 1000 dinara i to je skupo jer to je samo posao zalemiti na plocu.Al mozda se jos nesto zeznulo pri padu.Najbolje da ih pitas u cemu je problem sa telefonom po njihovom misljenju
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ne znam koliko se razumes ali ja bi na tvome mestu sam otvorio telefon (kada je vec otvaran9 i pogledao u cemu je proble. Onda fino odneses i ti kazes sta treba da urade a ne da ti oni privremeno naprave i da te svaki put prave budalom.

Tako mogu beskonacno da ze zezaju.

Odgovori