Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

sta ako uradim update softvera imacu automacku rotaciju ekrana na n 95 8 gb!? :? jer moja je verzija trenutno v 10.0.021

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

belli_tigric, wow kakav user name, kako ti pade inspiracija za takav user.

dodje mi da se registrujem kao zuti pasic :) :D :lol:
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

belli_tigric : da, odradi update i imaces automatsku rotaciju ekrana koju ce pokrenuti iz podesavanja displeja
A N D R O I D

borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 11:09

Post od borkes »

Ortak ima nokiu n95 8gb i flesovao je na verziju v20 a pre toga je bila na v15 i sad mu sve radi ok ali ima malo pucketanja u slusalici sto mu nije bio slucaj na v15 verziji pa me je zamolio da vas pitam sta da radi i dali je to i kod vas,jos nesto dali moze da ubaci srpski jezik.Pozdrav :) :) :)

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

to sa pucketanjem mi nije poznato a sto se tice srpskog jezika i uputstva kako ga ubaciti imas u temi na :

viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
A N D R O I D

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

E vako :

imam fw v20,i kad se konektujem na wlan pise ovo

wlan: hallsys-net-mxa(01)
duration: bilo je nekih 7 minuta
transfer nesto: od 20 pa nekad i 90 kbps

i kad odem u browser kucam adresu i on tamo gde pise da se ucitava popuni samo malo onu skalu i stane i pise 0kb,i onda malo kasnije pise to long to respond ili no gateway reply (( sta da radim?

signal oko 60%

trebaju li neka posebna podesavanja?

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

Stefan33, to ti ispisuje zato sto mreza nije otvorenog tipa,tacnije nije besplatna kao neke u gradu,recimo neobee ima par pristupnih tacki po gradu i pulitzer-MadNet za njih znam tacno a ostale...treba probati :wink: :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pise da je open network

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

Stefan33, pise ali nije,cak sam hteo da reklamiram moj e61 zbog toga ali kad sam u prolazu ukljucio skeniranje mreze i slucajno nasao drugu mrezu,sve je radilo bez problema :wink:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

na e-buy su se pojavila originalna kucista za n95 8gb i to u boji starog zlata i safirno teget. kazu da su originalna :?
A N D R O I D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dojlimi, a ti im veruješ? Originalna mogu biti samo u onim bojama koje je proizvođač izbacio na tržište...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

stefan_malta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2008. 22:55

Post od stefan_malta »

Moj cale ima nokiu n95 8 gig i kad ju je kupio, standardno formirao je bateriju i odmah je konektovao na komp ( naravno instalirao je software ali smo ga mi imali i pre jer ja imam nokiu n80 wifi, a on je imao n70) i nasao mu je najnowiji software i instalirao ga je.
Telefon radi fantasticno, brz pri otwaranju raznih aplikacija, za kameru mu netreba 6 sekundi (to sam ja proverio ) i slike su zadowoljavajuce :D, mape rade kako treba cak je dobio uz telefon 6 meseci pune besplatne navgacije (koja radi stwarno fantasticno).Wi-fi je brz, i ima software u njemu da sav text prilagodi njegowom velikom ekranu.Bateriju mu traje i do dva dana.Zvuk je jako dobar, i tv-out radi kako treba. Ima tu jos stwari ali me malo mrzi da kuckam samo o hwaljenju. Jedno sto mu zameram je plastika koja ici na neku jeftinu.
pozzz... :D

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

Hmm, updateovan mi je tel na zadnju verziju. Javlja mi se bug prilikom slushanja muzike, prosto se zapuca i dobijem gresku System error, nakon toga nece da pusti ni jednu pesmu dok ga ne ugasim/upalim.

GarminXT mi ima jako slab signal, jednu crticu... da li je to cudno ?!

Pozdrav

Proradilo je, bio je problem u software-u. instalirao sam x.x.x.80, a kada sam promenio verziju u x.x.x.60 radi ok. imam 3-4 zelene crtice... to je ok ?!

Sta ima jos zanimljivo za ovaj telefon ?
Neke preporuke ?

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

hm.. 8) Dobar dan,
Ja imam n95 8 gb i prezadovoljna sam s njim,jest da ga nemam puno imam ga tek par dana ja sam prezadovoljna,platila sam ga pozamasno ali vrijedilo je!!!
odakle da pocnem,do sada sam imal n73 i karticu od gigu,al vala da vam iskreno kazem n95 8gb je puno brzi bolji i efikasniji od n73,n73 je imo puno bugova,naspram n95 koji do sada nije imao niti jedan bug. Zvucnici su jaki,nenormalno jaki,puno jaci od n73,ima jako puno aplikacija za n95 8gb jedna od kojih me je odusevila,jeste ona shake sms gdje trezem telefon ude u poruku kada je dobijem,trznem desno zakljuca tel,meni jako korisna app..sta jos mogu da kazem o ovom tel..jeste ima jednu manu,kada pricam na tel malo tise cujem nego s n73,tu je odjekivalo,al nista nije savrseno..et ako kome mogu preporucit app samo recite,vec danima skidam app za ovaj tel
pozdrav :wink:

Kotoranka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 20:52

Post od Kotoranka »

Kako da update-ujem firmware? Uz telefon nisam dobila CD... pokusala sam da download-ujem aplikaciju za update, i kad sam je otvorila pisalo mi je da ne moze komp. da se poveze sa telefonom...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovde ti je opisano kako se odradjuje sw update: viewtopic.php?t=12410&start=300

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Koliko vam inache traje baterija ?
Meni uz malo muzike, 2h razgovora, 20-tak sms-ova... izdrzi pola dana...

bzvz.

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

promeni bateriju. meni drzi ladno 1.5 dan.

samo kupi proverenu , originalnu.

:roll: :roll: :roll:
A N D R O I D

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Telefon mi je nov, baterija je original 1200 mAh (BL-6F), danas je izdrzala vise...

Sutra cu da ga skinem sa punjaca (tj. danas) pa da vidim koliko ce izdrziti, necu mu dati "struje" dok skroz ne crkne :D

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

qwertyka, baterija mi drzi 2-3 dana...

Postoji li nacin da imam u telefonu slike ,a da ne budu prikazane u gallery? instalirao sam onu aplikaciju piwo,i moram imati 2 slike za taj program,da mogu da ih ucitam za pozadinu,samo me zivcira sto su slike i u galeriji

Izmenio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "Izmeni"!

Odgovori