Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
to sa pucketanjem mi nije poznato a sto se tice srpskog jezika i uputstva kako ga ubaciti imas u temi na :
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
A N D R O I D
E vako :
imam fw v20,i kad se konektujem na wlan pise ovo
wlan: hallsys-net-mxa(01)
duration: bilo je nekih 7 minuta
transfer nesto: od 20 pa nekad i 90 kbps
i kad odem u browser kucam adresu i on tamo gde pise da se ucitava popuni samo malo onu skalu i stane i pise 0kb,i onda malo kasnije pise to long to respond ili no gateway reply (( sta da radim?
signal oko 60%
trebaju li neka posebna podesavanja?
imam fw v20,i kad se konektujem na wlan pise ovo
wlan: hallsys-net-mxa(01)
duration: bilo je nekih 7 minuta
transfer nesto: od 20 pa nekad i 90 kbps
i kad odem u browser kucam adresu i on tamo gde pise da se ucitava popuni samo malo onu skalu i stane i pise 0kb,i onda malo kasnije pise to long to respond ili no gateway reply (( sta da radim?
signal oko 60%
trebaju li neka posebna podesavanja?
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2008. 22:55
Moj cale ima nokiu n95 8 gig i kad ju je kupio, standardno formirao je bateriju i odmah je konektovao na komp ( naravno instalirao je software ali smo ga mi imali i pre jer ja imam nokiu n80 wifi, a on je imao n70) i nasao mu je najnowiji software i instalirao ga je.
Telefon radi fantasticno, brz pri otwaranju raznih aplikacija, za kameru mu netreba 6 sekundi (to sam ja proverio ) i slike su zadowoljavajuce
, mape rade kako treba cak je dobio uz telefon 6 meseci pune besplatne navgacije (koja radi stwarno fantasticno).Wi-fi je brz, i ima software u njemu da sav text prilagodi njegowom velikom ekranu.Bateriju mu traje i do dva dana.Zvuk je jako dobar, i tv-out radi kako treba. Ima tu jos stwari ali me malo mrzi da kuckam samo o hwaljenju. Jedno sto mu zameram je plastika koja ici na neku jeftinu.
pozzz...
Telefon radi fantasticno, brz pri otwaranju raznih aplikacija, za kameru mu netreba 6 sekundi (to sam ja proverio ) i slike su zadowoljavajuce

pozzz...

Hmm, updateovan mi je tel na zadnju verziju. Javlja mi se bug prilikom slushanja muzike, prosto se zapuca i dobijem gresku System error, nakon toga nece da pusti ni jednu pesmu dok ga ne ugasim/upalim.
GarminXT mi ima jako slab signal, jednu crticu... da li je to cudno ?!
Pozdrav
Proradilo je, bio je problem u software-u. instalirao sam x.x.x.80, a kada sam promenio verziju u x.x.x.60 radi ok. imam 3-4 zelene crtice... to je ok ?!
Sta ima jos zanimljivo za ovaj telefon ?
Neke preporuke ?
GarminXT mi ima jako slab signal, jednu crticu... da li je to cudno ?!
Pozdrav
Proradilo je, bio je problem u software-u. instalirao sam x.x.x.80, a kada sam promenio verziju u x.x.x.60 radi ok. imam 3-4 zelene crtice... to je ok ?!
Sta ima jos zanimljivo za ovaj telefon ?
Neke preporuke ?
hm..
Dobar dan,
Ja imam n95 8 gb i prezadovoljna sam s njim,jest da ga nemam puno imam ga tek par dana ja sam prezadovoljna,platila sam ga pozamasno ali vrijedilo je!!!
odakle da pocnem,do sada sam imal n73 i karticu od gigu,al vala da vam iskreno kazem n95 8gb je puno brzi bolji i efikasniji od n73,n73 je imo puno bugova,naspram n95 koji do sada nije imao niti jedan bug. Zvucnici su jaki,nenormalno jaki,puno jaci od n73,ima jako puno aplikacija za n95 8gb jedna od kojih me je odusevila,jeste ona shake sms gdje trezem telefon ude u poruku kada je dobijem,trznem desno zakljuca tel,meni jako korisna app..sta jos mogu da kazem o ovom tel..jeste ima jednu manu,kada pricam na tel malo tise cujem nego s n73,tu je odjekivalo,al nista nije savrseno..et ako kome mogu preporucit app samo recite,vec danima skidam app za ovaj tel
pozdrav

Ja imam n95 8 gb i prezadovoljna sam s njim,jest da ga nemam puno imam ga tek par dana ja sam prezadovoljna,platila sam ga pozamasno ali vrijedilo je!!!
odakle da pocnem,do sada sam imal n73 i karticu od gigu,al vala da vam iskreno kazem n95 8gb je puno brzi bolji i efikasniji od n73,n73 je imo puno bugova,naspram n95 koji do sada nije imao niti jedan bug. Zvucnici su jaki,nenormalno jaki,puno jaci od n73,ima jako puno aplikacija za n95 8gb jedna od kojih me je odusevila,jeste ona shake sms gdje trezem telefon ude u poruku kada je dobijem,trznem desno zakljuca tel,meni jako korisna app..sta jos mogu da kazem o ovom tel..jeste ima jednu manu,kada pricam na tel malo tise cujem nego s n73,tu je odjekivalo,al nista nije savrseno..et ako kome mogu preporucit app samo recite,vec danima skidam app za ovaj tel
pozdrav

Ovde ti je opisano kako se odradjuje sw update: viewtopic.php?t=12410&start=300
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
qwertyka, baterija mi drzi 2-3 dana...
Postoji li nacin da imam u telefonu slike ,a da ne budu prikazane u gallery? instalirao sam onu aplikaciju piwo,i moram imati 2 slike za taj program,da mogu da ih ucitam za pozadinu,samo me zivcira sto su slike i u galeriji
Izmenio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "Izmeni"!
Postoji li nacin da imam u telefonu slike ,a da ne budu prikazane u gallery? instalirao sam onu aplikaciju piwo,i moram imati 2 slike za taj program,da mogu da ih ucitam za pozadinu,samo me zivcira sto su slike i u galeriji
Izmenio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "Izmeni"!