Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Evo ovaj patch, kod mene provereno radi.
http://rapidshare.com/files/190283692/c ... h.zip.html
Kratko upustvo
1. iskopirajte sve .wav fajlove u e/system/sounds/digital
2. iskopirajte sve.rmp fajlove u e/Patches
3. Preko RomPatcher-a selektujte fajl allin1 sa opcijom Apply.
Dakle, potreban vam je hakovan telefon i RomPatcher, a hvala bogu ova nova metoda hakovanja radi sa najnovijom v3.23
http://rapidshare.com/files/190283692/c ... h.zip.html
Kratko upustvo
1. iskopirajte sve .wav fajlove u e/system/sounds/digital
2. iskopirajte sve.rmp fajlove u e/Patches
3. Preko RomPatcher-a selektujte fajl allin1 sa opcijom Apply.
Dakle, potreban vam je hakovan telefon i RomPatcher, a hvala bogu ova nova metoda hakovanja radi sa najnovijom v3.23

- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
brooka, cena sa garancijom ti je negde oko 270e znaci kompletan tel i ne razmisljas 230 e to su modeli bez garancije i sa kkartocom od 512 mb bez tv out kabla koji je oko 20e kada hoces da ga kupis u radji. a to za 200e su lapani telefoni preko jer je nabavna cena ove nokie preko 200evra tako da nema logike da je ta cifra. (U stvari moguce da je sa mreze) no moj ti je savet da kod nas ne kupujes tel jer se zale na skripanja kod nas dolaze otpad telefoni ako imas neku vezu naruci ga preko plati ga skuplje al imaces pravu stvar od aparata!
Sensei, original nigde za te pare ne moes naci svakako slazem se moze da se napravi i za manje pare ali ja pricam o originalnom kablu:-) Jel znas mozda gde mogu naci folije za 6220 i po kojoj ceni? ja sam nasao ali sam moram seci itd a nisam bas precizan ni sa makazama ni sa Skalperom tako da kada bi ja seckao to bi bio neki romb!:-)
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
I ja pričam o originalnom kablu 
Ali viđao sam i te neoriginal i vjeruj mi da nisu ama baš ništa lošiji od originala!!!
Znam da su folije mogle da se naruče na svezamob.com ali sad je valjda promjenio adresu taj sajt. Imaš u komentarima telefona na ovom sajtu reklamu.

Ali viđao sam i te neoriginal i vjeruj mi da nisu ama baš ništa lošiji od originala!!!
Znam da su folije mogle da se naruče na svezamob.com ali sad je valjda promjenio adresu taj sajt. Imaš u komentarima telefona na ovom sajtu reklamu.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Oprostite moderatori ovo svesno radim jer je post jako star a nema veze ovo sto cu sada da napisem sa prethodnim! Ako treba kopirajte na post iznad!
Ovako danas sam ga gledao u alfa kopiju i telefon je kao KINEZ izgledao kraj moje nokije znaci strasno na sta mu tastatura lici znaci uzas sva je nekako KRIVA ne znam ni sam kako da se izrazim znaci uzasavajuc kvalitet aparata ja se pitam odakle stizu aparati kod nas???!!
Ovako danas sam ga gledao u alfa kopiju i telefon je kao KINEZ izgledao kraj moje nokije znaci strasno na sta mu tastatura lici znaci uzas sva je nekako KRIVA ne znam ni sam kako da se izrazim znaci uzasavajuc kvalitet aparata ja se pitam odakle stizu aparati kod nas???!!
Poslednja izmena od Igor88bg u Sub, 14. Feb 2009. 04:53, izmenjeno 2 puta ukupno.