a sto se tice, WP telefona, 1520 je, svakako, moj prvi izbor, bez obzira na cenu.
jeste da sam dugo cekao da mu padne cena (a i parice su se trosile na druge stvari

), ali, od kad sam poceo da koristim WP platformu, bukvalno sam se zaljubio, i odlucio da za glavni telefon uvek koristim WP.
trenutno koristim Dell Venue Pro (WP 7,5) i kad sam ga uzeo, bio je jedan od nejvecih i najtezih telefona na trzistu - iPhone je tada, cini mi se, jos uvek uzlazio sa ekranom od 3,5 inca - i, mada je debelo prevazidjen, ne zelim da ga menjam za npr. Samsung Ativ ili neku manju Lumiju, a 1320 nisam ni uzeo u obzir, jer, iako je pristupacne cene, specifikacije mu nisu bas najsjajnije.

cackao am je letos jednom prilikom, i samo potvrdio ranije svoje misljenje da mi se ne isplati dati pare za njega.
tako da ispade: ili 1520, ili da jos rabim svoj stari telefon i cekam da Majkrosoft-Nokia izbaci nesto bolje.
EDIT I:
a ako je "mrsav", mozda je to jos i bolje, jer ce mi fino stajati u saci, ionako nemam dugacke prste.
EDIT II:
to sto se tice baterije je odlicna vest.
a za Note 3 znam, letos sam ga punio svakog dana, ponekad i dva puta na dan.

istina, maltretirao sam ga mnogo.
nego, kako te sluzi Vajber?
pisao si, cini mi se, da si imao nekih problema sa njim u pocetku.
na mom Dellu jedva da radi, ali sam racunao, to je do WP-a 7,5.
nadao sam se da je na 8-mici to prevazidjeno i popravljeno - naravno, od strane "vajberovaca", da su se potrudili da aplikaciju optimizuju za rad na 8-mici.