Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
StojSha, pa od symbiana sto ima klasicnu tastaturu i sto se moze naci u prodaji je C5-00 5 MP i E52. Tu se vrte jos neki qwerty uredjaji ali to tebi neodgovara kao sto i napisa, a zasto
StojSha, pa jesu sitna ali kada se naviknes i upamtis gde su ti slova vise nekad neces pozeleti telefon sa klasicnom tastaturom ili pipkanje po ekranu.
Ja sam imao i isprobao i klasicnu tastaturu i ekran na dodir ali kada sam u zurbi (a stalno sam) qwerty je pravi spas.
vlajko3200, tu ti i ja mogu pomoci,nije nam potrebna pomoc Dr za navigaciju..
Poslao sam ti PP,tamo skini,i ubaci u telefon i cepaj,ali da znas,da bi radio google maps,moraces da imas net,a najbolje bi bilo da imas MB kao u paketu i tako da koristis,jer ne verujem da ce ti se isplatiti da ti trosi kredit za to,posto ne skida malo..
vlajko3200, nazalost ne mogu google mape da se koriste offline. Tj. moze samo jedan manji dio grada ili grad da se zaokruzi i skine za offline koristenje ali i to mora preko mobilnog interneta jer N73 nema wifi.
Interesuje me u cemu je problem posto ne moze telefon da mi otvori livescore.com I slicne kladionicarske stranice, i pise da nema dovoljno memorije i da zatvorim sve aplikacije. . a pritom imam dosta slobodne memorije i nista nije otvoreno . .Unapred HVALA . . .N73 naravno
kompas91, takav slican problem ima i telefon E72,i ko zna koliko tih starijih telefona jos ima,to je da kazem neka vrsta baga,ako tako moze da se kaze,jedino sto ti mogu reci je da ubacis "Operu mini" i sa tim ces samo smanjiti taj problem,jer kako ja mislim to je nemoguce resiti i potpuno iskoreniti..
Da to je mana symbiana s60v3 i s60v5 i nema resenja to je sigurno. Opera mini zasad radi dobro ali pitanje je dokle ce i ona. Dovoljno je da opera uskrati protok preko njihovih servera i onda je kraj pretrage interneta na starijim symbianima.
Poslednja izmena od Deksi u Pon, 01. Okt 2012. 12:01, izmenjeno 1 put ukupno.
kompas91, to je sasvim normalna pojava jer su te starije generacije jako ograničene sa količinom RAM memorije na raspolaganju a internet stranice sve više resursa traže. S obzirom da tek upaljena N73 ima oko 20MB RAM na raspolaganju to je česta pojava. Zato i ja preporučujem da instaliraš Operu Mini jer že ti biti brži surf, trošiće manje podataka zbog kompresije i uz to će ti manje izbacivati tu grešku sa memorijom.
Imam ovaj telefon već 5 godina i prezadovoljan sam.
Jedino što me je mučilo svih ovih godina je nedostatak srpskih fontova pa me zanima da li to može i kako da se ubaci?
Napominjem da mobilni ima na sebi TIM i UMTS (skinut sa TIM-a).
Takođe, sve sam probao ali nisam uspeo: i hard reset i preko NSS sam menjao kod za Balkans (iako već ima taj kod ja sam probao za Balkans ME) ali sve ostaje isto štagod da uradim.
Inače, legalno je kupljen u radnji.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.