Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E jucer formatirao comp . Danas prikljucim nokiu , ono mass storage, sve uredu. Ali kada ukljucim PC suite nikako da se poveze . Sve drivere install ali nece
mazzy, imao sam slicnih problema. uninsall svega sto ima veze sa nokiom i drivrima. pa onda skini najnovije drivere sa nokiinog sajta i instalraj ih. tek onda ponovo povezi telefon i komp ali da ti bude ukljucen pc suite kada povezujes telefon.
ja sam ovako resio problem
ma skinuo sam zadnji Pc suite , pretpostavljam da s njim driveri zadnji dodju ... Al eto pokusat cu ovako kao sto si rekao pa cemo vidjeti . I prije sam formatirao comp i prikljucivao sve uredu bilo ... A u zadnje vrijeme mi se prikazuje "found new hardware" Mtp Device ... I ne moze da nadje drivere... Svaki put kad prikljucim mob na comp to se pojavljuje...mozda ima veze jedno s drugim
Evo rijesio sam , a tako sto sam u device manageru disable ovo Mtp Device...sta god bilo ... E sad , promjenim ja product code, i preko OVi suite mi prikazuje da ima fw novi, a kada preko mobitela pokusavam ( *#0000# ) , pise da nema...cudno?
batat, zato sto kada pokrenes Mass storage fon ti je prakticno adapter za MMC,i kada ga otkacis on prepoznaje karticu i pita to za Garmin. Neznam dali si primetio,ali kada posle udjes u poruke,najverovatnije ce ti promeniti lokaciju za snimalnje sa Memory card na phone memory!
BracaCakic, nazalost radi samo sa engleskom tastaturom
da li je neko probao portovani c6 firmware na 5800? odnosno da se neko igrao sa c6 i da li njegov firmware ima neke prednosti u odnosu na originalni firmware 5800?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.