Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja sam ubacio taj softver. Moji utisci, kao sto sam vec napisao na jednom drugom forumu su:
Telefon odlicno radi, nema za sada nikakvih bagova da primecujem, photo galerija je malo drugacija, konacno moze da se markira nasumice vise klipova ili slika, a ne jedna po jedna, naravno tu su i widgeti, cini mi se da je touchscreen malo osetljiviji, automatsko rotiranje po meni radi malo brze, kako sam negde procitao kineticki scroll je malo poboljsan, kad je u stand buy modu ukljuci se onaj veliki sat preko celog ekrana, postoji opcija ''slide to unlock'' kao na iphone-u, baterija mi traje isto kao i ranije (posto sam negde video da su se neki zalili da im na ovom softveru traje krace), sve radi kao treba. Flash, web browser, music player je unapredjen tj. kao kod N97 ili C6. Sve aplikacije koje su mi radile ranije, rade i sad, komp ga i dalje prepoznaje kao 5800, sve u svemu ko voli da eksperimentise, preporucujem....Evo napravio sam neke fotke pa sami pogledajte:
http://img534.imageshack.us/gal.php?g=1 ... 000001.jpg
Telefon odlicno radi, nema za sada nikakvih bagova da primecujem, photo galerija je malo drugacija, konacno moze da se markira nasumice vise klipova ili slika, a ne jedna po jedna, naravno tu su i widgeti, cini mi se da je touchscreen malo osetljiviji, automatsko rotiranje po meni radi malo brze, kako sam negde procitao kineticki scroll je malo poboljsan, kad je u stand buy modu ukljuci se onaj veliki sat preko celog ekrana, postoji opcija ''slide to unlock'' kao na iphone-u, baterija mi traje isto kao i ranije (posto sam negde video da su se neki zalili da im na ovom softveru traje krace), sve radi kao treba. Flash, web browser, music player je unapredjen tj. kao kod N97 ili C6. Sve aplikacije koje su mi radile ranije, rade i sad, komp ga i dalje prepoznaje kao 5800, sve u svemu ko voli da eksperimentise, preporucujem....Evo napravio sam neke fotke pa sami pogledajte:
http://img534.imageshack.us/gal.php?g=1 ... 000001.jpg
da.mada to ranije nije moglo na starijem softveru.ubacio sam pre neki dan ovaj poslednji i ne svidja mi se.hoce da pobrljavi povremeno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
presvega, ja planiram da ubacim taj softver...i najvise me je interesovala baterija...sta je sa kamerom,mnogi se zale na kvalitet?
vuchko987, ti sto su ubili fon,nesto nisu uradili kako treba. Ja kada sam prvi pu ubacio h****d software ubio sam fon,i ponovio proces preko Jaf-a i radi super. Samo se moraju jasno pratiti upustva.
vuchko987, ti sto su ubili fon,nesto nisu uradili kako treba. Ja kada sam prvi pu ubacio h****d software ubio sam fon,i ponovio proces preko Jaf-a i radi super. Samo se moraju jasno pratiti upustva.

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
jel moze nekako da se downgraduje na prethodni softver?ovo je katastrofa?saljem sms i ugasi se telefon odjednom.kakav sam zivac malo je falilo da ga zalepim u zid
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Sto se tice kamere, ja nisam zaista primetio nikakvu razliku, sve isto kao sto je i bilo, ni bolje, ni gore, a sto se tice vracanja na originalni firmware, moze koliko ja znam, valjda opet preko JAF-a...Za sada ga sljakam bez problema, kada mi bude dosadio, vraticu na originalni, ili ako nokia u medjuvremenu pusti neki novi zvanicni firmware...
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
Imam jedno pitanje,ako uradim backup sa 5800 na komp,da li cu moci da preko pc suite vratim imenik,poruke i sve ostalo na n97?posto ga sutra najverovatnije uzimam pa da ne moram rucno da prepisujem ceo imenik i ostale gluposti?
Sim kartica je prastara,prima valjda samo 100 kontakata a na telefonu ih imam oko 170..
nista,prepisivanje u tefter pa posle muka tantalove
nista,prepisivanje u tefter pa posle muka tantalove

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Behemoth, svakako da mozes kao i calendar i poruke i podesavanja. takodje mozes da iskoristis opciju switch phone. imaju je sve nokie u zadnjih par godina i tako prebacis sve gore navedeno ja sam preko te opcije preneo podatke sa 5300 i kasnije kada mi je telefon bio na servisu na 6300. sve radi savrseno