Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
znemanja,imas varijantu da za neko "dugme" odaberes "light sensor on/off",ili da kao sto sam ja uradio iskoristis opciju da dati "prekidac" ubacis na neku od pozicija "Slide Access" i jednim klikom aktiviras\deaktiviras senzor.
Widget za prognozu ce raditi,ostali widgeti takodje.
Downgrade kod ovog modela je moguc tako da se uvek mozes vratiti na zeljenu verziju fw.
Fox, Hvala ti na pomoći, spasao si me Setovao sam opciju Light sensor on/off kao long press na jedan od tastera i sada radi onako kako sam želeo
Ako transparentnost widgeta neće biti problem onda ću da probam Belle refresh, pošto bih izvršio update softvera preko SW update aplikacije na telefonu predpostavljama da svi podaci ostaju i da update neće ništa izbrisati?
Ljudi, imam jedan problem! Neki dan uzmem od cure telefon, a na C: ima samo 119 MB memorije? Prvo odem da pogledam gdje je sva ostala memorija i tamo mi pise ( kad idem na details ) da ima 120 MB u porukama. Odem u poruke, izbrisem sve poruke i ni da makne. Uradim Hard reset ( ali prije toga uradim backup svega ), sve vratim osim phone memory kad ono opet ostalo 119MB i u porukama 120 MB! Gdje su te poruke ?! Kako da ih se rijesim ?!
Vazno je napomenuti da kad uradim Hard Reset i kad pogledam odmah poslije HR-a sta sam napravio, vidim da je slobodno 241 MB na C: , ali cim uradim restore... vrate se i poruke! Kako da ih skinem jer joj telefon uzasno sporo radi!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pa uradi hard reset telefona, ali pre toga sacuvaj samo kontakte i slike. Nemoj da vracas ceo back up. I onda ti nece ponovo napuniti te poruke. Evo vidi kakvo je stanje na mojoj n8 koja je kod tate sada http://img.tapatalk.com/d/13/06/21/a9ujytuv.jpg
darkonda, ako si citao moj post, vidio bi da sam sve to uradio... Cak, nisam vratio phone memory i opet to imam! Ne znam gdje su sad te poruke. Jedino, da uradim HardReset i onda "pjeske" da vracam te stvari... Odnosno da ih vratim bez Suite-a i backup-a, nego da samo copy/paste...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick, Kontakte pre reseta stavi u folder other ili ostalo i nakon reseta ih vrati u imenik i to je to.
Ali vrati ih pre formatiranja kertice jer ces ih izgubiti.
zavodnick, nisam nista pisao jer i ja ne znam da resim taj problem,mada je moj manji po kolicini MB oko 35 MB mi je u porukama..Ali ja zato imam slobodno oko 40tak MB na C particiji..
Pozdrav svima.Ljudi gde da nadjem ispravnu aplikaciju - adobe reader - za nokiu N8, pošto je nemam na telefonu? Tražio sam i u nokia prodavnici i nema. Unapred PUNO HVALA
Čudi me da nema u prodavnici, znam da je bila... u svakom slučaju preporučujem program Smart Office koji ima komplet paket programa za čitanje office i pdf dokumenata.
I od mene preporuka za Smart office, sjajna aplikacija koja zamenjuje Adobe reader i QuickOffice. Pritom aplikacija radi jako fluidno s' obrirom na, sada vec, slabu snagu hardvera.
Dobro veče SVIMA.Imam par pitanja za nokiju N8.Da li postoji besplatna aplikacija "VIBER" sa opcijom video poziva?U nokia prodavnici sam našao samo sa opcijom slanja poruka kao na "WhatsApp" - u.Unapred VELIKO HVALA
Viber postoji za Symbian samo u toj varijanti što si rekao, za razmjenu tekstualnih poruka. Obični ili video poziv nije omogućen a velika je vjerovatnoća da neće ni biti s obzirom na sudbinu Symbian OS-a. Za video pozive jedino ima Fring.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.