Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ja ladno nisam dobio taj kabl,mozda ga samo telenor daje u paketu.Na nasem sajtu nokije ne pise da ide u pakovanju,a ovde pise da ide.U uscu kosta skoro 4 hiljade,sto je mnogo,mnogo je!
Koji je zadnji fw za ovaj tel ? v51 ?
Odavno nisam bio na forumu, i inace oko telefona nisam radio ... He he he
EDIT: Da li je neko pokusao konektovati ovaj tel na comp windows 7 ?
mene nesto zeza , hoce Storage ali PC Suite nece.
Ni PC Suite ni Ovi suite, nijedno . Nadje mi telefon tamo , ali neda mi da kliknem na njega i idem dalje ... U Ovi suite pise mi " This device is not in PC Suite USB mode . Nokia Ovi Suite could not recognise your device.... "
Poslednja izmena od mazzy u Čet, 28. Okt 2010. 21:36, izmenjeno 1 put ukupno.
mazzy, da,V51. Ja imam W7 jos otkako imam i ovaj fon,radi mi lepo i sa Ovi Suite-om,i PC Suite-om. Jesi li probao da skines najnoviju verziju Ovi Suite-a?
E pa meni nece. Updateovao i PC Suite i Ovi suite...
Lijepo mi nadje tamo , pise " Nokia 5800 XpressMusic" ali ne mogu kliknuti na nju i ici dalje ...
cccc
Obi, Neznam kakav je zvuk na n82 ali na 5800 nije los. doduse najbolji koji sam ja cuo je na iphone-u. ja na njima nikad ne bih mogao da slusam muziku. zavrsava poso, ali jedino to.
Obi kada sam poredio zvuk 5800 i n95 8gb jačina je tada išla u korist n95.pesma je bila ista na oba
ali mogu ti reći da se čuje glasno kada se malo više pojača.
imam problem sa update softwera. kad apdejtuje sa telefona izbaci mi ---operation canceled by operator---a kad apdejtujem preku nokia softwere updater na kraju instalacije izbaci da je uredjaj iskljucen i da pratim korake,pise da iskljucim kabl,da resetujem tel tj.da ga iskljucim pa ukljucim i da ga opet prikljucim na pc.sve sam to ponavljao 10 puta ali nista.ljudi pomagajte.sad mi je verzija 50.0.005 a nisam ga nikad apdejtovo.unapred hvala
probaj da update-ujes preko ovi suita. ako i to ne uspe onda reset (hard ili soft svejedno), pa sve od pocetka.ako ni to ne uspe ima samo jos jedna opcija. skines verziju koju zelis preko nss-a i instaliras preko jafa. opcijama 2 i 3 gubis sve podatke sa telefona tako da ne zaboravi da uradis back up.
jakovdragas, jedino sto mi jos pada na pamet, mada nema mnogo logike ali nije tesko probati je promena proruct coda. nije mi jasno kako nisi uspeo preko phonixa (on bi trebao da dize i iz mrtvih). ako imas garanciju nosi ga na servis. a ako ti je za utehu nemas neke razlike izmedju v50 i v51 ili se makar ja ne secam neke velike razlike. ostaje mi da ti kazem jos srecno
ima i ja jedan problem...kad hocu da instaliram temu izbaci mi "certification error contact the application supplier"...probao sam da vratim vreme, ne pomazhe... kao i da odem na symbiansigned, po tu sertifikaciju ali se neshto baguje sajt ili ne radi...trazhio sam po netu al nishta konkretno ne nadjoh...paa ako neko mozhe da mi pomogne, bio bih mu zahvalan
ako moze pomoc, odakle mogu da updateujem softwer, nikad to nisam radio.. a imam ovo lepo govance godinu dana.. pomoc.. i ako moze uz to neki dodatan savet.. hvala..
Mozes i sa samog telefona koristeci wifi i da te nekosta nista,sve gotovo za daset minuta.Ukucaj kod za proveru softvera pa opcije i potrazi azurnu verziju soft.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.