Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
deksicom, ovo sa drzanjem tastera radis kada ti je iskljucen telefon i tim drzanjem tastera ce se telefon ukljuciti i trebalo da sve bude pobrisano na memoriji telefona. Ovaj postupak je isti kao i *#7370# tj. dobije se isti rezultat, a to je obrisana kompletna memorija telefona.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Hvala vam na savete ovo sa tasterima cu pokusati da uradim ako nemogu drugacije da oslobodim memoriju,imao bih jos uvek dovoljno memorije ali instalirao sam Quickoffice i on mi je zauzeo 5 mb.memorije telefona sto je jos gore postavio se na mestu fabrice ikonice i nemoze se obrisati,obrisao bih ga jer nedonsi nista novo jer i ofis suitite uglavnom zavrsi poso a pomenuti program ide na karticu a Quickoffice ode sam na memoriju.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Boysi, pogledaj u alpha copy ili mobis,mozda cak i imaju zadnje poklopce pojedinacno,ako ne onda ti preostaje da uzmes komplet masku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Gile91, srecom imas materijala za citanje koliko hoces. Evo ti tema sa programima koje clanovi foruma koriste i koje preporucuju. U toj temi pitaj i pisi sve sto te interesuje oko programa.
Nemoj traziti linkove za programe, jer je na forumu zabranjena piraterija. Koristi Google za trazenje programa.
Tema: viewtopic.php?t=8377
Nemoj traziti linkove za programe, jer je na forumu zabranjena piraterija. Koristi Google za trazenje programa.
Tema: viewtopic.php?t=8377
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Uspeo sam da vratim telefon na fabricki nivo i obrisem sve iz njega i vratim mem.tel.na 66 mb.i kartice na 3.8 gb.Sve je obrisao cak i one njihove slike i muziku mislim na pesme ne na tonove.Ali nikakvi kodovi nisu pomogli nego ono drzanje tri tastera i paljeje,sad dali je to soft,hard ili master reset ko bi ga znao ali zavrsi poso,hak ponovo radi.Kako sad ovo cudo radi brzo,koliko su ga kocile neke predhodne stvari. IDzO ti si mi predlozio ovaj postupak i hvala ti.
Dakle radi se o tel. Nokia N79.
Koliko god se trudio da namestim sve za slanje i primanje e-mail-ova,ne ide.
Nekako sam namestio da prima,ali da salje nikako.
Evo sta treba urediti:
E-mail podesavanja
Dolazna posta:
-korisnicko ime
-lozinka (pokusao sam 100x da je promenim,ona vratina staro)
-server za prijem
-aktivna pristupna tacka
-ime postanskog sanduceta
-tip postanskog sanduceta
-zastita
-port
Odlazna posta:
-moja e-mail adresa
-korisnicko ime
-lozinka
-server za slanje
-aktivna pristupna tacka
-zastita
-port
Korisnicka podesavanja:
-moje ime
-posalji poruku
-posalji kopiju sebi
-sa potpisom
-obavestenje o novom e-mail-u
-brisanje e-mail poruka
-adresa za odgovor
Podesavanje preuzimanja:
-preuzimanje e-maila
-obim preuzimanja
-putanja IMAP4 foldera
-pretplate foldera
Automatsko preuzimanje:
-obavestenje o e-mail-u
-preuzimanje e-maila
Mozda se generalno moja e-mail adresa i lozinka namestaju (na nekom drugom mestu),pa zato nece da mi prihvati promenu pozinke.Neke tacke,naravno,umem da namestim,ali sam stavio ovako da bude kompletno.
Inace sam prepaid kod MTS-a.Imam cesto priliku (kod kuce,pa i dalje)da koristim WiFi,ali eto,postu da saljem ne mogu.
Hvala na pomoci.
S.
Koliko god se trudio da namestim sve za slanje i primanje e-mail-ova,ne ide.
Nekako sam namestio da prima,ali da salje nikako.
Evo sta treba urediti:
E-mail podesavanja
Dolazna posta:
-korisnicko ime
-lozinka (pokusao sam 100x da je promenim,ona vratina staro)
-server za prijem
-aktivna pristupna tacka
-ime postanskog sanduceta
-tip postanskog sanduceta
-zastita
-port
Odlazna posta:
-moja e-mail adresa
-korisnicko ime
-lozinka
-server za slanje
-aktivna pristupna tacka
-zastita
-port
Korisnicka podesavanja:
-moje ime
-posalji poruku
-posalji kopiju sebi
-sa potpisom
-obavestenje o novom e-mail-u
-brisanje e-mail poruka
-adresa za odgovor
Podesavanje preuzimanja:
-preuzimanje e-maila
-obim preuzimanja
-putanja IMAP4 foldera
-pretplate foldera
Automatsko preuzimanje:
-obavestenje o e-mail-u
-preuzimanje e-maila
Mozda se generalno moja e-mail adresa i lozinka namestaju (na nekom drugom mestu),pa zato nece da mi prihvati promenu pozinke.Neke tacke,naravno,umem da namestim,ali sam stavio ovako da bude kompletno.
Inace sam prepaid kod MTS-a.Imam cesto priliku (kod kuce,pa i dalje)da koristim WiFi,ali eto,postu da saljem ne mogu.
Hvala na pomoci.
S.
U ovi aplikaciji nisam nasao nista sto bi moglo da se veze za e-mail.Ima za sms,muziku,foto...Pride,nisam uspeo ni da se registrujem na nokiju ovi (pokusavao 20x),stalno mi izbaacuje kako je neko sranje sa serverom.
Vise sam nego laik (ako to moze).Kako to preko gmaila?
Server?Ne znam.
Internet mi je preko Ikoma (ako o mislis),ali to nema veze.
Vise sam nego laik (ako to moze).Kako to preko gmaila?
Server?Ne znam.
Internet mi je preko Ikoma (ako o mislis),ali to nema veze.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
I ja naism uspeo da se registrujem kroz aplikaciu ovi.nju sam obrisao i uspeo sam se registrovati telefonom,odes normalno na stranicu ovi i tu pocnes registraciju i uspelo je.Nemogu da se setim detalja jer je to bilo pre godinu dana.
Gmail sto rece antec, valjda imas na komp. ako nemas onda napravi svoju gmail adresu a za telefon imas gmail aplikaciju,ali prvo moras na komp.pa onda na tel.
Gmail sto rece antec, valjda imas na komp. ako nemas onda napravi svoju gmail adresu a za telefon imas gmail aplikaciju,ali prvo moras na komp.pa onda na tel.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Neznam ali taj mts stvarno komplikuje,telenor cim ubacis karticu u telefon istog sekunda ti stignu podesavanja za mms i gprs i sve radi ko sat samo da koristis i oni da zaradjuju. Isto i telenorova mail posta brzo se podesi i sve lepo radi.Ma zapad ti je to sve ti omoguce da radi a oni normalno i da zarade.
ska, a tebi to neradi mtsova meli adresa.
ska, a tebi to neradi mtsova meli adresa.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dali ste videli ovo,kako li je ovo uspeo da uradi.
http://www.youtube.com/watch?v=hoju_L5E ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=hoju_L5E ... re=related
Pozdrav,danas sam uzeo jednu polovnu N79 nokijicu,ne izgleda lose,ima 60 sati rada,valjda joj to ne mogu stelovati
...zanima me kako da joj postavim da joj prioritet bude gps,na e52 sam se snasao ali na ovome ne mogu...kada pokrenem google maps odmah mi se kaci na net,ne koristi gps,steta da mi skida kredu ako ne mora...?