Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

deksicom, ovo sa drzanjem tastera radis kada ti je iskljucen telefon i tim drzanjem tastera ce se telefon ukljuciti i trebalo da sve bude pobrisano na memoriji telefona. Ovaj postupak je isti kao i *#7370# tj. dobije se isti rezultat, a to je obrisana kompletna memorija telefona.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hvala vam na savete ovo sa tasterima cu pokusati da uradim ako nemogu drugacije da oslobodim memoriju,imao bih jos uvek dovoljno memorije ali instalirao sam Quickoffice i on mi je zauzeo 5 mb.memorije telefona sto je jos gore postavio se na mestu fabrice ikonice i nemoze se obrisati,obrisao bih ga jer nedonsi nista novo jer i ofis suitite uglavnom zavrsi poso a pomenuti program ide na karticu a Quickoffice ode sam na memoriju.

Boysi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Jul 2009. 20:11

Post od Boysi »

Pozdrav. Da li neko mozda zna gde mogu da se kupe ovi poklopci za bateriju? Malo bih da promenim boju. :)
Mozemo i da se trampimo. Imam crveni ne koriscen. Hteo bi zeleni ili plavi. :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ja mislim da zasebno nema poklopaca,ja sam trazio beli pa sam porucio belu org masku,staavio je i sad je belcan:D

Boysi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Jul 2009. 20:11

Post od Boysi »

Ih da si ranije rekao mogao sam ja beli da ti dam. Koliko si platio masku i gde si uzeo? Mogao bi i ja tako nesto. :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Boysi, pogledaj u alpha copy ili mobis,mozda cak i imaju zadnje poklopce pojedinacno,ako ne onda ti preostaje da uzmes komplet masku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Gile91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 18:03

Post od Gile91 »

uzeo sam telefon prekjuce, zadovoljan sam, prethodni je bio 6700, ali je poceo da pokazuje znake slabosti pa sam uradio zamenu 8)
e sad bi mi trebale neke zgodne aplikacije, ali nemam bas puno iskustava sa symbian os, tako je svaka preporuka dobrodosla :)
hvala unapred :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Gile91, srecom imas materijala za citanje koliko hoces. Evo ti tema sa programima koje clanovi foruma koriste i koje preporucuju. U toj temi pitaj i pisi sve sto te interesuje oko programa.
Nemoj traziti linkove za programe, jer je na forumu zabranjena piraterija. Koristi Google za trazenje programa.
Tema: viewtopic.php?t=8377

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Uspeo sam da vratim telefon na fabricki nivo i obrisem sve iz njega i vratim mem.tel.na 66 mb.i kartice na 3.8 gb.Sve je obrisao cak i one njihove slike i muziku mislim na pesme ne na tonove.Ali nikakvi kodovi nisu pomogli nego ono drzanje tri tastera i paljeje,sad dali je to soft,hard ili master reset ko bi ga znao ali zavrsi poso,hak ponovo radi.Kako sad ovo cudo radi brzo,koliko su ga kocile neke predhodne stvari. IDzO ti si mi predlozio ovaj postupak i hvala ti.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

@ Boysi
covece boziji,ja sam tu maskicu trazio ko nenormalan....
ako hoces trampu moze bez problema ja imam smedji i plavi...ali je plavi koristen,narano bez znakova koristenja..meni nista ne znaci jer imam sad ono sto sam hteo...
koplet maskicu sam uzeo u 3g-u negde oko 10e :D

ska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Jul 2009. 00:56

Post od ska »

Dakle radi se o tel. Nokia N79.
Koliko god se trudio da namestim sve za slanje i primanje e-mail-ova,ne ide.
Nekako sam namestio da prima,ali da salje nikako.
Evo sta treba urediti:

E-mail podesavanja
Dolazna posta:
-korisnicko ime
-lozinka (pokusao sam 100x da je promenim,ona vratina staro)
-server za prijem
-aktivna pristupna tacka
-ime postanskog sanduceta
-tip postanskog sanduceta
-zastita
-port

Odlazna posta:
-moja e-mail adresa
-korisnicko ime
-lozinka
-server za slanje
-aktivna pristupna tacka
-zastita
-port

Korisnicka podesavanja:
-moje ime
-posalji poruku
-posalji kopiju sebi
-sa potpisom
-obavestenje o novom e-mail-u
-brisanje e-mail poruka
-adresa za odgovor

Podesavanje preuzimanja:
-preuzimanje e-maila
-obim preuzimanja
-putanja IMAP4 foldera
-pretplate foldera

Automatsko preuzimanje:
-obavestenje o e-mail-u
-preuzimanje e-maila

Mozda se generalno moja e-mail adresa i lozinka namestaju (na nekom drugom mestu),pa zato nece da mi prihvati promenu pozinke.Neke tacke,naravno,umem da namestim,ali sam stavio ovako da bude kompletno.
Inace sam prepaid kod MTS-a.Imam cesto priliku (kod kuce,pa i dalje)da koristim WiFi,ali eto,postu da saljem ne mogu.
Hvala na pomoci.
S.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

A sto neprobas sa ovi aplikacijom za meil,jednostavno je sve za podesavanje ili preko gmail,i to isto radi super.Nisi napisao ciji server koristis za meil postu.

ska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ska »

U ovi aplikaciji nisam nasao nista sto bi moglo da se veze za e-mail.Ima za sms,muziku,foto...Pride,nisam uspeo ni da se registrujem na nokiju ovi (pokusavao 20x),stalno mi izbaacuje kako je neko sranje sa serverom.
Vise sam nego laik (ako to moze).Kako to preko gmaila?
Server?Ne znam.
Internet mi je preko Ikoma (ako o mislis),ali to nema veze.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

ska, proveri da li si preko kompa u Gmail-u pod opcijom podesavanja (settings) omogucio POP preuzimanje i IMAP pristup. Ako nisi onda uradi to.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

I ja naism uspeo da se registrujem kroz aplikaciu ovi.nju sam obrisao i uspeo sam se registrovati telefonom,odes normalno na stranicu ovi i tu pocnes registraciju i uspelo je.Nemogu da se setim detalja jer je to bilo pre godinu dana.
Gmail sto rece antec, valjda imas na komp. ako nemas onda napravi svoju gmail adresu a za telefon imas gmail aplikaciju,ali prvo moras na komp.pa onda na tel.

ska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ska »

Ukljucio POP (bio ukljucen) i IMAP(nije bio ukljucen.Opet nista.Imam adresu na g-mailu vec2 god.Kad sam video da ne ide opetnista,vratio sam podesavanja koja sam dobiood mts-a.Sad ne mogu ni u OVI da udjem.
U svakom slucaju hvala.
S.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Neznam ali taj mts stvarno komplikuje,telenor cim ubacis karticu u telefon istog sekunda ti stignu podesavanja za mms i gprs i sve radi ko sat samo da koristis i oni da zaradjuju. Isto i telenorova mail posta brzo se podesi i sve lepo radi.Ma zapad ti je to sve ti omoguce da radi a oni normalno i da zarade.
ska, a tebi to neradi mtsova meli adresa.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dali ste videli ovo,kako li je ovo uspeo da uradi.
http://www.youtube.com/watch?v=hoju_L5E ... re=related

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

Pozdrav,danas sam uzeo jednu polovnu N79 nokijicu,ne izgleda lose,ima 60 sati rada,valjda joj to ne mogu stelovati :D ...zanima me kako da joj postavim da joj prioritet bude gps,na e52 sam se snasao ali na ovome ne mogu...kada pokrenem google maps odmah mi se kaci na net,ne koristi gps,steta da mi skida kredu ako ne mora...?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

A kako misliš da koristiš google maps bez interneta, mora da skida mape sa interneta ne postoji drugi način.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori