Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa kako jerkan rece bice 250e 100% na crno naravno pa gledajte cene na crno dzabe su n95,6220 su 215e mada bez neke opreme... N82 260,270e tako da ovo nebi smelo biti puno skuplje tj 5mpx vs 3 ekran vs touch itd... Ipak cena ovog modela ce se stabilizovati na 250 i cenim da ce drzati na tome pola godine kada ce opet pad biti znacajan mada mozda gresim... Mozda ako bude trazen i poraste cena al preko 250 nece ici znaci cenim do avgusta cenu od oko 210e na crno:-)
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
A jel može ukratko ocjena ovog telefona?!
Listao sam prvih 4-5 strana, tada telefon još nije bio stigao na naše tržište i uglavnom su to bili
izrazi želja za posjedovanjem ovog telefona, a zadnjih 4-5 strane su uglavnom priče o cijeni i nabavci ovog telefona...
Pa jel može ukratko nečija ocjena ovog telefona, naravno od nekoga ko posjeduje ovaj
fon odr. vrijeme i dobro ga je upoznao! Kakav mu je kvalit izrade (kakko se pokazala ta plastika), koje su mu mane??!
A onda malo i o prednostima...
p.s.
imam sada N95 8Gb i zadovoljan sam, ali koristim jedan iPhone evo 2-3 dana
i veoma mi se svidjela touchscreen fora... pa bih je možda mjenjao za Express...
p.p.s.
Ajde nemojte da brišete ovo please, zadnjih pola sata tražim ocjene ovog telefona
na ovom topicu ali ne mogu da ih nađem...

Listao sam prvih 4-5 strana, tada telefon još nije bio stigao na naše tržište i uglavnom su to bili
izrazi želja za posjedovanjem ovog telefona, a zadnjih 4-5 strane su uglavnom priče o cijeni i nabavci ovog telefona...

Pa jel može ukratko nečija ocjena ovog telefona, naravno od nekoga ko posjeduje ovaj
fon odr. vrijeme i dobro ga je upoznao! Kakav mu je kvalit izrade (kakko se pokazala ta plastika), koje su mu mane??!
A onda malo i o prednostima...

p.s.
imam sada N95 8Gb i zadovoljan sam, ali koristim jedan iPhone evo 2-3 dana
i veoma mi se svidjela touchscreen fora... pa bih je možda mjenjao za Express...
p.p.s.
Ajde nemojte da brišete ovo please, zadnjih pola sata tražim ocjene ovog telefona
na ovom topicu ali ne mogu da ih nađem...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43
postoji mogusnost da ti najavi osobu ako je imas u dnevniku.. rotacija onako nije losa mada ja to ni ne koristim mnogo jer ovako je mnogo lepse i ikonice su vece pa samo iskljucim tu rotaciju...sto se tice plastike super je nema mane... extra mi se svidja taster za zakljucavanje sa strane i poklopac koji je jako dobro uradjen i ne verujem da ce ikada da ispada sa phona jer treba das jako da se povuce da bi se skinuo