Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

nema sanse da pada vise cena...!! bar po mom misljenju... jer se nebi iplatilo da se proizvodi uostalom bice kineskih verzija sigurno

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Pa kako jerkan rece bice 250e 100% na crno naravno pa gledajte cene na crno dzabe su n95,6220 su 215e mada bez neke opreme... N82 260,270e tako da ovo nebi smelo biti puno skuplje tj 5mpx vs 3 ekran vs touch itd... Ipak cena ovog modela ce se stabilizovati na 250 i cenim da ce drzati na tome pola godine kada ce opet pad biti znacajan mada mozda gresim... Mozda ako bude trazen i poraste cena al preko 250 nece ici znaci cenim do avgusta cenu od oko 210e na crno:-)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

carov, ne razumem te kineske verzije. danas se na gotovo 90% proizvoda koji se prodaju u Srbiji pise made in china, a i visok je procenat i u EU. Kada se ne bi proizvodili u Kini cene bi bile bar za trecinu vece ne zbog kvaliteta vec jeftine radne snage.

carov
Banned

Post od carov »

nisam mislio da na to da nokia proizvodi mobilni u kini nego kinezi prave kopije nokie pa ih prodaju pod njihovim nazivom

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Ja fala bogu nikad nisam imao nokiu made in china:-) ps carov,nikada neces naci nokiu(kopiu sa istim dizajnom i istim soft. Inace kinez 5800 kostao bi 120e.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

carov, ma pusti ti te kopije to nema veze sa Nokiom. Samo velika budala bi se presla i kupila takav telefon a da misli da je nokia.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Ma Leonel, brate 6 meseci to i nije neki vremenski period dok trepnes evo ga jul...:-) tako da videcemo,cujem najava n97 u martu po ceni od 570e bez pdv znaci na crno ce biti u julu ispod 500 ili oko te cifre tako da ce cena ovog modela padati samo tako.:-)

carov
Banned

Post od carov »

e nemojte da se smejete kad pitam ovo ali sta je WLAN mislim znam da je to wireless LAN nego kako to da aktiviram na phone :oops: :oops:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

carov, nađeš neđe u gradu free hotspot pa uključiš wifi na telu i nakačiš se ;)
Inače, da odgovorim na tvoje pitanje u vezi divx-a, smart movie ima podršku za 5800.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

A jel može ukratko ocjena ovog telefona?! :wink:
Listao sam prvih 4-5 strana, tada telefon još nije bio stigao na naše tržište i uglavnom su to bili
izrazi želja za posjedovanjem ovog telefona, a zadnjih 4-5 strane su uglavnom priče o cijeni i nabavci ovog telefona... :wink:

Pa jel može ukratko nečija ocjena ovog telefona, naravno od nekoga ko posjeduje ovaj
fon odr. vrijeme i dobro ga je upoznao! Kakav mu je kvalit izrade (kakko se pokazala ta plastika), koje su mu mane??!
A onda malo i o prednostima... :)

p.s.
imam sada N95 8Gb i zadovoljan sam, ali koristim jedan iPhone evo 2-3 dana
i veoma mi se svidjela touchscreen fora... pa bih je možda mjenjao za Express...

p.p.s.
Ajde nemojte da brišete ovo please, zadnjih pola sata tražim ocjene ovog telefona
na ovom topicu ali ne mogu da ih nađem...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Veceras sam malo duze cackao ovaj telefon i mogu reci da sam odusevljen. Po meni je dosta kvalitetno odradjen ekran fenomenalan, jos malo da mu padne cena i moj je.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da li postoji mogucnost kao na svim 9.1 platformama da ti telefon najavi osobu koja te poziva ako je imas u imeniku?

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Ali ako neko mozes da mi kaze kakav je odziv rotacije, jel kao kod e60 ili je brzi, posto mi nekako ruzno prvo crna slika pa se rotira, lepse da ima efekat kao iPhone da se vidi rotacija :D
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

JodzaHrabri
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43

Post od JodzaHrabri »

da li bi neko bio ljubazan da mi pojasni zashto nisam mogao na n958gb da gledam snimke sa youtuba a isto tako ne mogu ni na 5800????jel treba neshto da se namjesti tj. da mi post-ujete neki link bio bih zahvalan....

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Trebao bi da instaliras program koji se zove MobiTubia da bi mogao da gledas snimke sa Youtube-a...E sad pitanje je da li takav program postoji za Symbian 9.4... :?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Ovo je symbian 9.5 citam ovde gluposti kao 9.4 pa prosvrljajte ljudi netom ne odvaljujte takve gluposti dakle ovaj tel radi pod symbian os 9.5!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Igor88bg, bice da si ti lupio glupost jer ovaj telefon koristi symbian 9.4 ;)
Mozda si pomjesao zato sto je S60v5(do sad je bilo s60v3), ali ipak je 9.4 a ne 9.5 :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

Ajde mi objasnite nesto, ako je Telenor dao 5800 uz pakete, da li to znaci da MTS sigurno nece, ili to nema veze? Posto mi se stvarno ne menja broj :)

Inace, sto se tice samog telefona, kakvi su kvalitet izrade (plastike ofc) i trajanje baterije?
NOKIA 5800

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da li postoji mogucnost kao na svim 9.1 platformama da ti telefon najavi osobu koja te poziva ako je imas u imeniku?

carov
Banned

Post od carov »

postoji mogusnost da ti najavi osobu ako je imas u dnevniku.. rotacija onako nije losa mada ja to ni ne koristim mnogo jer ovako je mnogo lepse i ikonice su vece pa samo iskljucim tu rotaciju...sto se tice plastike super je nema mane... extra mi se svidja taster za zakljucavanje sa strane i poklopac koji je jako dobro uradjen i ne verujem da ce ikada da ispada sa phona jer treba das jako da se povuce da bi se skinuo

Odgovori