Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

snenad, Sta god da je po sredi meni ovo tvoje nista nije dalo drugacije rezultate nego ranije, zvoni pa zvoni i na zvucnicima :cry:
Vise srece neki drugi put, bar se nadam, cu imati.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ne mogu da verujem,odradio sam update
dobio novi mail setup,nesto nasminkano al nista bolje,i dalje onako glupavo i ocajno radi...
muzicki player sam takodje update,al ne vidim nikakvu razliku,sve u svemu i dalje isto :shock:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

skar napisao:ne mogu da verujem,odradio sam update
dobio novi mail setup,nesto nasminkano al nista bolje,i dalje onako glupavo i ocajno radi...
muzicki player sam takodje update,al ne vidim nikakvu razliku,sve u svemu i dalje isto :shock:
Mobitel je brzi , to je zasigurno .
Jedino to sam primjetio ... i moooooozda malo bolji odziv TS-a ,,,

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

sto se tice music playera sad ima opcija da pokaze lyricse pesme koju slusas ... a da bi pokazao moras da ubacis lyricse preko mediamonkeya ili sl. u mp3 itd ...

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

da,sa novim update-om radi osetno brze,i touch lepse radi,al kazem da su mogli malo vizuelno da srede mail setup,nego je i dalje onako debilno monoton!

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Dymatize, Kako se ubacuju ti lyricsi u mp3 fajl? Nesto sam cackao ali nema rezultata. Moze mala pomoc oko toga?

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

Necu biti pored kompa par dana pa da probam ovako na slepo...desni klik na mp3...properties...advanced(s desne strane),kliknesna lyrics i copy paste text pesme...ja probao preko nekih programa,on ih ubaci ali ih tel ne vidi pa morao ovako rucno...ako neko nadje neki program nek javi...

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje za sve forumase:"koji je dobar player za pokretanje filmova sa prevodom i drugih vide-a" za 5800 xpressmusic?
hvala unapred!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

ima li neko ideju kako da prebacim poruke sa c na e. kada promenim podesavanja poruke koje su bile na c tamo i ostanu. ocu da oslobodim mesto na c pa zato ocu da ih prebacim.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Epa to si morao odma da uradis kada si prvi put upalio talefon.Pricam napamet ali je sigurno moguce da nekim programom izvuces poruke na komp pa ih posle ponovo vratis u tel.
Ali naravno ukljucis skladistenje na mem.kartici.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Dymatize, E hvala na pomoci ali sam uspeo. Moja greska je bila sto sam mislio da ce se te reci videti u svakom programu, mislim na onaj Nokia Player, ali tek kada sam prebacio pesmu na tel bilo je kako i treba da bude :wink:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ja kada sam stavio da mi cuva poruke na karticu , kada sam primio prvu poruku , pojavi se neshto kao " ne moze se pristupiti memoriji " i automatski mi vrati na memoriju telefona... do cega je ?

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

@mazzy, to se desava uvek posle povezivanja telefona i kompjutera tipa mass storage ;) glupi bug (mislim da pri povezivanju u PC Suite modu to se ne desava)

@snenad, koliko se secam kada prebacujes u podesavanjima sa C na E, telefona pita da li da ti prebaci vec postojece poruke.
LG Nexus 4 16GB

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

jel bi meni vec neko magao pomoci?Ja se izvinjavam ali bitan mi je samo jedan naziv playera koji cita filmove i ima opciju da se ubaci prevod... :|

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Koliko znam smarth movie ti je najbolji za divx sa titlovima...Ima jos nekih playera ali ovaj je proveren...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

aleksa87, to sam i ja ocekivao da se desi, ali nazalost ne desava se, probao nekoliko puta, zato i pitam

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Resio sam problem sa porukama.
Prebacio sam folder c:\private\1000484b na e:
Nakon toga kad sam u podesavanjima promenio message location pitao me da iskopiram poruke na e. Dobio sam nazad 6MB memorije, na mojih 20-ak slobodnih to je vise nego dobro.
Nadam se da ce ovo jos nekome da pomogne

PhoneBricker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Dec 2010. 21:13

Post od PhoneBricker »

snenad,
sto se tice problema sa porukama , da li je ovo sto si napisao i resenje za mass memory bug (jer kada prikljucim telefon kao mass memory i kada zavrsim sta sam radio sam mi prebaci memoriju za poruke na C)?
Poslednja izmena od PhoneBricker u Sub, 25. Dec 2010. 14:21, izmenjeno 1 put ukupno.
5800>c6...CFW by PNHT...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

PhoneBricker, nisam probao ali ne verujem ovo ne bi trebalo da ima veze s tim. kada budem blizu kompa probacu pa javljam.

Upravo sam probao. Ja koristim Nokia Ovi Suite 3 beta. Nakon povezivanja sinhronizovao je sve kao i uvek., diskonektovao sam telefon i sva podesavanja su ostala kako treba. Ovo vazi za PC Suite mode. Kada je je u mass memory onda treba malo vremena da prodje da bi ti podesavanja ostala po starom. ako brzo pristupis porukama vracaju se na c

mcwelja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 19. Maj 2007. 14:28

Post od mcwelja »

Hej ljudi, imam mali problem sa fonom...naime od skoro, iz cista mira, prestao je bluetooth da mi radi. Prosto nece da se upali. U cemu moze da bude problem i kako da ga ispravim? :/
"(Unable to perform bluetooth operation)" izadje na ekranu

Odgovori