Ja sam na prethodnom telefonu LED koristio za osvetljavanje, kao blic je totalno neupotrebljiva, mozda do pola metra

i slika bude uzas. Ksenon je prava stvar, kao na N8, ali ni on nema bas neki domet, recimo da do 2 metra bude sve kako treba, vec preko toga, gubi se dosta na kvalitetu.
Bas sam bio raspolozan da menjam telefon, ali sve sam manje optimistican da ce se to skoro desiti, jednostavno ne mogu da svarim velicinu telefona kao sto su S3 ili S4, samo bi mi smetali, nervirao bih se svaki dan gde to da strpam. Kako to ljudi nose, jel treba posebna torbica samo za mobilni? Jos sad kako ide lepo vreme, gde u sorc ili majicu da smestim tarabu? Kao sto rekoh, meni telefon uglavnom sluzi za telefoniranje a onda za slikanje i navigaciju, a za tako nesto mi je N8 izgleda pravi izbor. Jel znate da meni telefon cesto izdrzi po 4 dana bez punjenja, a desavalo se i 5 da ubije, ne jednom. To je izvodljivo jedino ako se ne koristi wi-fi, gps, bluetooth, naravno, pa vi sad pojmite kolko bi ja imao koristi od telefona- posluzavnika sa enormnim ekranom...
Nisam jos odustao od zamene, ali sve sam blizi tome. Sutra idem da vidim 808, mozda se polakomim