Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Meni doslovce traje puna 2 dana baterija,ako neko zeli da mu dam sveinformacije moze na PM,nema potrebe da se izmisljaju takve stvari!
Jel neko uspio d anapravi ovu app FMMS da radi odnsosno da salje MMS ?
Ja sam je skinuo ali pri slanju mi javlja gresku...nesto je do podesavanja.
Jeste ubacili ovaj poslednji update firmware od prije neki dan? Cini mi se da tel radi brze...kad da ocekujemo onaj veliki update da postoji fabricka varijanta za MMS i orjentacija portret/landsape,mada s obzirom na dugme za zakljucavanje i dugme starta ne mislim da ce ikad napraviti da sve moze u bilo kom modu ...
Cegevara, jel ti se desilo da ti zabode? Evo ja danas usao u settings i tel krenuo da koci i zabada,ja izadjem iz menija,i da ga zakljucam,on se ugasi?!? Pritom nakon toga palio se dosta dugo... Hm... I kada je digao os trebalo mu je da smisli jedno 10 sec pa sam ga tek onda mogao normalno koristiti?
Narode,
da li je neko uspešno rešio problem sa čitačem dokumenata na n900?
Postoji li mogućnost da neko iz Nemačke pazari Docs To Go viewer edition for Maemo, i da pošalje kod mailom, da bi se program normalno koristio.
Postoji li neka varijanta sa editorom makar u najavi?
cegevara,realno mislim da je hd2 dosta bolji telefon od n900
prvo zbog rezistivnog i kapacitivnog ekrana.
a posle zbog OS-a
Koliko ja vidim maemo pade u zaborav...
Hahahhaah,kolega dobro si me zasmijao Uzmi N900 pa da vidis snagu linuxa...neznam cime si ti to zakljucio da se "ugasi" kad je komjuniti svakim danom sve veci a broj app vec sada ogroman!
Godzilla, godzilla gresis sto se tice maema..Tacno je da su svi mnogo vise ocekivali od njega i da se brze razvija ali i ovako dobro napreduje.Sto se tice poredjenja N900 i HD2....HTC je to ne treba se igrati sa tim
Svasta ako N900 zbog necega valja to je maemo, win mobile 6.5 je ozbiljno zaostao za njim i nema tog htc sense-a koji ce to da nasnimka kako treba. Sto se tice diskusije kapacitivni vs rezistivni, zavisi kome sta odgovara. Ja vise volim da mogu da korstim i stylus no poustujem drugacije ukuse no totalno bespredmetno je raspravljati o tome sta je bolje a jos manje predstavljati kao neciju prednost to koju vrstu ekrana ima.
Dakle sve zavisi kome sta od telefona treba. Za ono za sta je pravljen(multitasking, dobro snalazenje pri velikom opterecenju, internet itd) N900 nema konkurenciju. Da ima nedostataka naravno da ima, cak su neke stvari bezobrazno nedopustive ali da mi neko sad kaze da treba da menjam N900 za neki drugi telefon jedini izbor bio bio nexus. HD2 i iphone ne dolaze u obzir, pogotovo ovaj drugi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.