Nokia Lumia 925

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: Nokia Lumia 925

Post od yocasylver »

Pa ni ja nisam siguran da li ni posle nadogranje vise trosi bateriju?Prosecno izguram,od jutra do kosno vece ili sutra ujutru,bez nekog mnogo maltretiranja.Wifi mi je stalno ukljucen.Mislio sam da za svaki slucaj ispostujem proceduru i budem siguan.Mozda vama vise drzi baterja,kakva su vam iskustva?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Meni bez nekog ozbiljnijeg maltretiranja izgura od jutra do sledećeg dana popodne-predveče. Dva mejla se konstantno sinhronizuju, pročitam ih desetak dnevno, poneki i napišem, bacim oko na fb, obavim dva tri kraća poziva i to bi bilo to. Evo trenutno mi je 52% baterija, juče u 7 ujutru skinut sa punjača.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Pozdrav!!!
Nov sam na forumu i baš zbog ovog telefona. Jel može neka preporuka gde da kupim fotrolu ili silikonsku masku?
Uzeo sam ga preko mts-a. Meni baterija jedva izgura dan, recimo od 7-20. Kad sam kući vajrles, malo blututa kad sam u kolima, malo upalim data protok zbog mailova i imam jedno sat razgovora dnevno i 40ak smsova.
Druga nedoumica, vibracija mi radi samo dok ne počne melodija zvona, a kad ona počne više ne radi. Jel neko ima isti problem ili je ovako fabrički?

Inače pre ovog sam dugo koristio HD2 i drago mi je da su konačno napravili naslednika, mada je 920 bolji naslednik.
Hvala

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Znaci morace hard reset,i ja toliko koristim telefon .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Probaj, ništa te ne košta. Inače, setio sam se u međuvremenu: definitivno ćeš automatski dobiti sve aplikacije nazad. Ja kad sam uzeo drugu 925 i ulogovao se sa istim nalogom i na nju, odmah je sam krenuo da instalira sve aplikacije koje imam i na drugom telefonu.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od brankisha »

Kako da uradim hard reset? Ho'u li vratitit sve. I slike i istoriju za viber i whats app?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Od sadržaja nećeš vratiti ništa što nisi radio bekap na OneDrive, samo aplikacije koje si imao instalirane. Zaboravih kako ide hard reset, ali javiće se neko već :)

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od brankisha »

Ovo sam video, a ima i ta opcija na telefonu. Nego me zanima ako da bekapujem sms-ove. Aplikacije sam prebacio na drive, sad ne znam da li je i sms-ove prebacio, a fotke sam ručno jer ih nije bekapovao sam

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Backup SMS ukljucis u opcijama. Kad si to odradio, pustis da telefon sve obavi, i prilikom ponovnog logovanja na ms nakon hard reseta, eto tebi i njih nazad.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Brutalan mi je ovaj telefon. Posto koristim vec lumiu 520 necu postavljati pitanje o fluidnosti prilikom rada, samo me zanima kakva mu je kamera i da li sam telefon ima nekih mana?
Festina lente.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Apolo, kamera je super, a jedina mana telefona po meni je što ume da sklizne iz ruke zbog zaobljenih ivica i aluminijumskog kućišta.

kinkel
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 10:24
:: L950 : Mi4 sMIUI8

Post od kinkel »

Jedno pitanje .. Odradio sam sva azuriranja i nemam live folders .. Da li je vase azuriranje sadrzalo i tu opciju. Tel je sa vipa
Uzgred .. Meni je fon progledao sa 8.1 .. Sa oko 1,5h neta i oko 1h slusanja muzike, non stop na wi-fi ju plus sms i pozivi .. Za 12h koristenja .. Baterija od 100% na 69% .. Ranije bi daleko vise potrosio za isto koristenje. Zadovoljan sam azuriranjem.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

To je sledece azuriranje.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Jel ima neko savet gde da odem da potražim flip futrolu za 925? Treba mi ona varijanta što se otvara kao knjiga, na stranu, i da ima prostor za kartice. Obavezno da ne bude koža, ili da bude lažnjak koža.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Ja nigde ne nadjoh takvu pa sam porucio preko ebay-a.Sad sam porucivao neke sitnice pa porucih ledja i doliju.Da si se javio koji dan ranije ubacio bih u porudzbinu i neku za tebe. :smutny: :smutny:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Araphel, nemoj da uzimas takvu, ja sam uzeo, veruj mi da je losa prica. Inace kupio na ebay za 6€.
Losa je prica zato sto ako stavis 2 kartice one jako pritiskaju, i cak grebu ekran. Na 920 nije mi bio izgreban ekran, ali se video na njemu trag od futrole. Kad sam obrisao ekran, ne vidi se nista, ali cim ga zatvorim u futrolu, i posle par min otvorim, videli su se tragovi
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Miodrage, treba mi za službeni, taman da tu stavim karticu od parkinga i od firme, i onda lepo svugde sa sobom teglim i ne moram da vadim kojekakve one kanapčiće i gluposti da tražim kad dolazim na posao, dok žongliram volan u ruci :)

Obišao sam gomilu radnji i na kraju ću sa Amazona ipak poručiti, jer mi sa sve poštarinom izađe jeftinije nego što ovde prodaju, a dobra futrolica.

Evo šta bih ja: http://www.amazon.de/gp/product/B00KA7D ... W.c%5Ej%25

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

U pravu si miodrage,sad sam i ja primetio da su ostali sitni tragovi.Sacekace futrola foliju.Nije mi samo jasno kakvo je ovo Gorila Glas,na Nexus 4 nisam imao takve probleme tj nije nije bilo toliko osetljivo.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ja vala poručio... nije neki gubitak, a svakako sigurnije, pošto sam već jednom promenio ekran, ne bih ponovo.

Odgovori