Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
darkonda napisao:Čoveče dugo pratim ovu temu zbog devojke, gledali smo ovaj model sviđa joj se zbog n9 dizajna koji je imala. Sad kad vidim šta ima mana... Punjač bez usb i bez slušalica , resetuje i košta 200€...
Telefon je stvarno dobar i lep. I dalje smatram da nisam napravio gresku time sto sam ga kupio.
U mom slucaju je crkla kartica tako da je javljalo gresku sa njom. U opste mi se nije blokirao/resetovao telefon. Sutra cu kupiti novu karticu, tako da cu videti ako se problem ponovi. Bar cu imati garanciju na obe stvari, pa cu znati ko je krivac.
Telefon je ekstra. Lumia 730 ima u Srbiji u slobodnoj prodaji, ali vidim da je Lumia 735 deficitaran... Da li ima neko informaciju kad ce da krene prodaja kod nas? Ili gde ima trenutno da se kupi? Hvala i pozdrav!
Evo ja jos jednom da se javim po ovom pitanju. Otkad sam vratio sd karticu (jos mi nije stigla uhs) imao sam samo jedan reset, i to kad sam ga isforsirao, imao gomilu aplikacija aktivnih, baterija na 5%...
evo jos jedno pitanje za ovaj phone, zanima me stize li na njega Hey Cortana? trenutno je potvrdena na 830, 930 i 1520 s tim da kao zahtjevi stoji SensorCore, e sad 735 ima SensoreCore pa prema tome ispada da bi ovo moglo raditi na njemu osim ako nema jos neki uvjet osim toga
Ima. Mislim da mora imati taj Snapdragon čip koji je u 930 i 1520. A mislim da neće doći za 830. Mada možda i grešim. Ako dođe za 830 onda je definitivno reč o veštačkom razdvajanju modela.
Ljudi, jel zna neko zbog cega nema ovih modela trenutno nigde da se kupi osim preko operatera? Moze da se nadje, ali jako retko, na kupujem - prodajem nista..
Pre kupovine ovog (Nokia Lumia 735) telefona sam procitao sve sto sam mogao naci na internetu i raspitao se kod svih drugara o ovom i slicnim urdjajima i nigde nisam video da je neko prijavio neku gresku. Imam ga skoro mesec dana i mislim da cu da poludim u zadnjih 5 dana. Ovo je lep telefon, kamera vrh, baterija odlicna, sve sve sve najjj,ali neki problemi su se javili vec posle drugog dana. Taj problem je restart. U prvih nedelju dana mozda se dva puta iskljucio. Pomislih da sam ga opteretio i to je ok i podnosljivo jer je android morao da se restartuje jednom dnevno. Zatim desava mi se da ga ne koristim i on odjednom zumira zakljucan ekran, tako da ne mogu nista da uradim samo da ga iskljucim i uljucim. Prosto neobjasnjivo. E,da predjem na glavnu stvar, sta se desilo u zadnjih pet dana. Naravno u toku ovih mesec dana koriscenja imao sam nedeljno do dva restarta i 3-4 puta zumiranje pocetnog ekrana. I to mi je bilo podnosljivo sve dok nije poceo da mi se iskljucuje iz cista mira nekoliko puta na dan. Nekoliko puta je minimum 3 puta. Sta raditi sad sa ovim telefonom? Ugovor u telenoru i telefon posle mesec dana iritira. Da li je samo do mog telefona ili jos neko ima slican problem?
VladimirSS napisao:Pre kupovine ovog (Nokia Lumia 735) telefona sam procitao sve sto sam mogao naci na internetu i raspitao se kod svih drugara o ovom i slicnim urdjajima i nigde nisam video da je neko prijavio neku gresku. Imam ga skoro mesec dana i mislim da cu da poludim u zadnjih 5 dana. Ovo je lep telefon, kamera vrh, baterija odlicna, sve sve sve najjj,ali neki problemi su se javili vec posle drugog dana. Taj problem je restart. U prvih nedelju dana mozda se dva puta iskljucio. Pomislih da sam ga opteretio i to je ok i podnosljivo jer je android morao da se restartuje jednom dnevno. Zatim desava mi se da ga ne koristim i on odjednom zumira zakljucan ekran, tako da ne mogu nista da uradim samo da ga iskljucim i uljucim. Prosto neobjasnjivo. E,da predjem na glavnu stvar, sta se desilo u zadnjih pet dana. Naravno u toku ovih mesec dana koriscenja imao sam nedeljno do dva restarta i 3-4 puta zumiranje pocetnog ekrana. I to mi je bilo podnosljivo sve dok nije poceo da mi se iskljucuje iz cista mira nekoliko puta na dan. Nekoliko puta je minimum 3 puta. Sta raditi sad sa ovim telefonom? Ugovor u telenoru i telefon posle mesec dana iritira. Da li je samo do mog telefona ili jos neko ima slican problem?
Sto se zumiranja tice, idi u settings, pa ease of access pa screen magnifier i iskljuci. Inace se zumiranje radi dupli klik sa 2 ili 3 prsta.
Za restart, vidi da stavis papiric pod zadnju masku, da pritisnes bateriju na kontakte. Ako se i onda restartuje, pravac servis
miodrage napisao: Za restart, vidi da stavis papiric pod zadnju masku, da pritisnes bateriju na kontakte. Ako se i onda restartuje, pravac servis
Treba da se da 200e za uredjaj za koji korisnik treba da se pobrine kako se sam od sebe ne bi restartovao... Po meni bi trebao u servis i pre toga. Moguce da je problem kada se u l735/730 stave neke SD kartice, kao sto je pisano, al ko ce ga znati.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.