Nokia Lumia 735(730 - dual sim)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mpetrovickg
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
:: Nokia Lumia 730

Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)

Post od mpetrovickg »

darkonda napisao:Čoveče dugo pratim ovu temu zbog devojke, gledali smo ovaj model sviđa joj se zbog n9 dizajna koji je imala. Sad kad vidim šta ima mana... Punjač bez usb i bez slušalica , resetuje i košta 200€...

Telefon je stvarno dobar i lep. I dalje smatram da nisam napravio gresku time sto sam ga kupio.

U mom slucaju je crkla kartica tako da je javljalo gresku sa njom. U opste mi se nije blokirao/resetovao telefon. Sutra cu kupiti novu karticu, tako da cu videti ako se problem ponovi. Bar cu imati garanciju na obe stvari, pa cu znati ko je krivac. ;)

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 03. Nov 2014. 04:18
:: Huawei Mate 10 pro

Post od DamirBL »

kopitaneskita napisao: znači vlasnici telefona lažu po ovom forumu, kao i po benchmark forumu čisto iz dosade?

:uhuh:
Evo ja sam vlasnik 730 i ako malo bolje procitas moje postove bice ti jasno zasto i kad se resetuje tel...

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Moj drugar kupio 735 skoro(mesec dana) i nije do sada ni jednom imao reset

milejojic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Jan 2015. 20:26
:: E71
:: N97

Post od milejojic »

8) Telefon je ekstra. Lumia 730 ima u Srbiji u slobodnoj prodaji, ali vidim da je Lumia 735 deficitaran... Da li ima neko informaciju kad ce da krene prodaja kod nas? Ili gde ima trenutno da se kupi? Hvala i pozdrav! :)

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od DamirBL »

Evo ja jos jednom da se javim po ovom pitanju. Otkad sam vratio sd karticu (jos mi nije stigla uhs) imao sam samo jedan reset, i to kad sam ga isforsirao, imao gomilu aplikacija aktivnih, baterija na 5%...

metalFreak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2015. 07:36
:: Prestigio 4300

Post od metalFreak »

evo jos jedno pitanje za ovaj phone, zanima me stize li na njega Hey Cortana? trenutno je potvrdena na 830, 930 i 1520 s tim da kao zahtjevi stoji SensorCore, e sad 735 ima SensoreCore pa prema tome ispada da bi ovo moglo raditi na njemu osim ako nema jos neki uvjet osim toga

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ima. Mislim da mora imati taj Snapdragon čip koji je u 930 i 1520. A mislim da neće doći za 830. Mada možda i grešim. Ako dođe za 830 onda je definitivno reč o veštačkom razdvajanju modela.

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od DamirBL »

Ja koliko sam razumio samo snapdragon 800 gura Hey Cortana... tj. nema na 830ci.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Pa da, to sam i ja razumeo.

milos24
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Sep 2013. 19:18
:: Lumia 735

Post od milos24 »

Ljudi, jel zna neko zbog cega nema ovih modela trenutno nigde da se kupi osim preko operatera? Moze da se nadje, ali jako retko, na kupujem - prodajem nista..

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od DamirBL »

U Banjaluci na oglasima online ih ima u ponudi, bar tako pise... plus kod operatera naravno.

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

moj drug juri vec dve nedelje da ga uzme i ovi na kp mu govore svaki dan da dolazi sutra :uhuh:

VladimirSS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2015. 17:49
:: Nokia Lumia 735

Post od VladimirSS »

Pre kupovine ovog (Nokia Lumia 735) telefona sam procitao sve sto sam mogao naci na internetu i raspitao se kod svih drugara o ovom i slicnim urdjajima i nigde nisam video da je neko prijavio neku gresku. Imam ga skoro mesec dana i mislim da cu da poludim u zadnjih 5 dana. Ovo je lep telefon, kamera vrh, baterija odlicna, sve sve sve najjj,ali neki problemi su se javili vec posle drugog dana. Taj problem je restart. U prvih nedelju dana mozda se dva puta iskljucio. Pomislih da sam ga opteretio i to je ok i podnosljivo jer je android morao da se restartuje jednom dnevno. Zatim desava mi se da ga ne koristim i on odjednom zumira zakljucan ekran, tako da ne mogu nista da uradim samo da ga iskljucim i uljucim. Prosto neobjasnjivo. E,da predjem na glavnu stvar, sta se desilo u zadnjih pet dana. Naravno u toku ovih mesec dana koriscenja imao sam nedeljno do dva restarta i 3-4 puta zumiranje pocetnog ekrana. I to mi je bilo podnosljivo sve dok nije poceo da mi se iskljucuje iz cista mira nekoliko puta na dan. Nekoliko puta je minimum 3 puta. Sta raditi sad sa ovim telefonom? Ugovor u telenoru i telefon posle mesec dana iritira. Da li je samo do mog telefona ili jos neko ima slican problem?

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od DamirBL »

Vladimire nosi ga tamo gdje si kupio, ja to zumiranje nikad nisam imao...

mpetrovickg
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
:: Nokia Lumia 730

Post od mpetrovickg »

VladimirSS napisao:Pre kupovine ovog (Nokia Lumia 735) telefona sam procitao sve sto sam mogao naci na internetu i raspitao se kod svih drugara o ovom i slicnim urdjajima i nigde nisam video da je neko prijavio neku gresku. Imam ga skoro mesec dana i mislim da cu da poludim u zadnjih 5 dana. Ovo je lep telefon, kamera vrh, baterija odlicna, sve sve sve najjj,ali neki problemi su se javili vec posle drugog dana. Taj problem je restart. U prvih nedelju dana mozda se dva puta iskljucio. Pomislih da sam ga opteretio i to je ok i podnosljivo jer je android morao da se restartuje jednom dnevno. Zatim desava mi se da ga ne koristim i on odjednom zumira zakljucan ekran, tako da ne mogu nista da uradim samo da ga iskljucim i uljucim. Prosto neobjasnjivo. E,da predjem na glavnu stvar, sta se desilo u zadnjih pet dana. Naravno u toku ovih mesec dana koriscenja imao sam nedeljno do dva restarta i 3-4 puta zumiranje pocetnog ekrana. I to mi je bilo podnosljivo sve dok nije poceo da mi se iskljucuje iz cista mira nekoliko puta na dan. Nekoliko puta je minimum 3 puta. Sta raditi sad sa ovim telefonom? Ugovor u telenoru i telefon posle mesec dana iritira. Da li je samo do mog telefona ili jos neko ima slican problem?
Problem je sa telefonom. Pravac reklamacija

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sto se zumiranja tice, idi u settings, pa ease of access pa screen magnifier i iskljuci. Inace se zumiranje radi dupli klik sa 2 ili 3 prsta.
Za restart, vidi da stavis papiric pod zadnju masku, da pritisnes bateriju na kontakte. Ako se i onda restartuje, pravac servis
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

demius
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
:: Samsung Galaxy A8

Post od demius »

@miodrage
Ja sam preko baterije za svaki slučaj postavio vizit-kartu zvaničnog servisa... :D
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

milos24
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Sep 2013. 19:18
:: Lumia 735

Post od milos24 »

miodrage napisao: Za restart, vidi da stavis papiric pod zadnju masku, da pritisnes bateriju na kontakte. Ako se i onda restartuje, pravac servis
Treba da se da 200e za uredjaj za koji korisnik treba da se pobrine kako se sam od sebe ne bi restartovao... Po meni bi trebao u servis i pre toga. Moguce da je problem kada se u l735/730 stave neke SD kartice, kao sto je pisano, al ko ce ga znati.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja jrecem od onoga sto je meni najlogicnije, a onda idem prema opskurnijem :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

jel mogu ovi sto imaju problema sa restartom da napisu za koje je trziste telefon i gde je kupljen?

i jos nesto...ako ima neko da ga je uzeo u telenoru...dal je zakljucan ili je sim free?

Odgovori