Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zavodnick, Odakle ti to da mora preko GPRS-a? Skinuo sam ih preko wifi najnormalnije. Imam vec instaliranog Garmina ali trazim i alternativu za njega posto nisam bas preterano zadovoljan sa njim. Ne kazem da me nije i jos uvek ne sluzi ali dafinitivno je za promenu. Bio sam odusevljem IGO8 ali on nema podrsku za symbian 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
slavko101, ja ih ne mogu nikako skinuti tako da imam problema sa tim. Zato sam to i rekao. S druge strane, na to sam mislio, da moras preko GPRS-a da ih skidas... Na to se odnosilo. Drugo, Garmin mi jako dobro sluzi, ali htio sam i OVI mape da probam, ali ne mogu da ih skinem i to je to 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja sam skinuo Srbiju oko 10 mb. je mapa. Skinuo sam je preko ovi suitite i tada je i telefon bio povezan preko usb i valjda je ta mapa otisla gde treba. Ali ponovo mi se vidi samo auto put i nista drugo. U folderu cities su se pojavile neke nove datoteke i taj folder je velicine 63 mb. Sta jos treba da se uradi da bi se videla normalna mapa sa ulicama.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
zavodnick, idi prvo ovde ovi i skini poslednju verziju aplikacije nokia_maps_3.01 i instaliraj. Posle povezi telefon preko usb sa ovi suitite i pokusaj da skines mape. Ja sam tako skinuo ali nista na mapi Srbije idalje se vidi samo auto put.
Da pitam ako neko zna dali uopste postoji mapa Srbije (ovi mape) sa kojom je moguca navigacija kao sa garminom. Da se vise ne zamlacujem sa ovim nego lepo uninstal jer nova ovi mape aplikacija zauzme dodatnih 6 mb. na C.
Da pitam ako neko zna dali uopste postoji mapa Srbije (ovi mape) sa kojom je moguca navigacija kao sa garminom. Da se vise ne zamlacujem sa ovim nego lepo uninstal jer nova ovi mape aplikacija zauzme dodatnih 6 mb. na C.
- zavodnick
- Expert
deksicom, sad sam skinuo to OVI maps... to sto si mi dao, ali sam sam nesto nasao i poslije toga, instalacija je uspjela ali jedino sto ne kontam je, sto mi to nigdje ne prikazuje da je instalirano...
Niti na ovi suite-u mogu da nadjem mape... DAMN !
Niti na ovi suite-u mogu da nadjem mape... DAMN !

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
zavodnick, pa normalno je da nemozes da nadjes jer se samo zamene aplikacije stara za novu i promeni se izgled ikone, sad je onaj kruzic kao kompas.
Kad povezes telefon i komp sa usb odaberi PS suitite i normalno ovi suitite treba da ti bude upaljen.

I sad ides dalje ovde u sredini imas vezu za ovi mape.
Kad povezes telefon i komp sa usb odaberi PS suitite i normalno ovi suitite treba da ti bude upaljen.

I sad ides dalje ovde u sredini imas vezu za ovi mape.
- zavodnick
- Expert
deksicom, i to sam rijesio, ali instaliram mapu i sve je cool, ali kad treba da nesto nadjem odmah mi trazi da se povezem sa netom ?!
I kad se povezem sa nekim WLAN-om, nista ne mogu da nadjem... Vidim prikaz zgrada ( jer sam stavio MAP Status - Satelite ), ali kad stisnem da trazim ulicu... Offline mode... not found.
Evo sad sam sve uradio, ali kao i ti vidim samo jednu jedinu ulicu i to je to! Nista vise !
Naravno opet pokusavam da trazim nesto, ali 0 results offline mode...

I kad se povezem sa nekim WLAN-om, nista ne mogu da nadjem... Vidim prikaz zgrada ( jer sam stavio MAP Status - Satelite ), ali kad stisnem da trazim ulicu... Offline mode... not found.
Evo sad sam sve uradio, ali kao i ti vidim samo jednu jedinu ulicu i to je to! Nista vise !
Naravno opet pokusavam da trazim nesto, ali 0 results offline mode...

zavodnick, deksicom, Evo sta je ustvari novina. Ako ne skines mapu i odes na aplikaciju Maps i tamo u podesavanjima za internet namestis offline, onda kada udjes na mape i krenes da zumiras od zemaljske kugle pa do prikaza nekog grada mapa ce se u medjuvremenu izgubiti, ako kojim slucajem namestis online kako nastavis da zumiras tako ce se mapa pojavljivati ali ce se on nakaciti na net i skidati je. Kada kazem mapa npr. Beograda, jadno je sto je jos uvek tako, mislim upravo na auto put koji tuda prolazi, i to je jedna jedina ulica koja postoji bar za sada
ajde, Dobra aplikacija internet radio, mada jos uvek ne rade kako trebaju sve stanice, npr TDI radio ne moze da mi pusti ili mi je mozda los protok neta. Jel tebi radi ova stanica?

ajde, Dobra aplikacija internet radio, mada jos uvek ne rade kako trebaju sve stanice, npr TDI radio ne moze da mi pusti ili mi je mozda los protok neta. Jel tebi radi ova stanica?
- zavodnick
- Expert
slavko101, ako sam te dobro shvatio, ja bih ( zivim u BL ) morao da se nakacim na net i "skinem" cijelu mapu, ako bih htio da se krecem kroz taj grad ?! I ako te skontah, ne postoje mape za tu i tu zemlju nego samo pomocne app preko kojih "skidas" mape ?!
Ako je tako, ja vecu glupost u zivotu nisam vidio
Jer sta ako danas hocu da putujem u Split! Znaci, trebao bih stalno da budem ONLINE i da mi u Roamingu pojede racun cijeli da bih nasao 2-3 ulice ?!
GARMIN rulz
Ako je tako, ja vecu glupost u zivotu nisam vidio

GARMIN rulz

- zavodnick
- Expert
mezzano, i ja mislim da radio jako puno "guta"... Bas kao sto sam napisao u jednom postu, takve app su razvijene za ljude koji su stalno na netu, odnosno koji uz operatera imaju i WLAN, pa gdje god da "maknu" imaju net i FLAT rate, tako da... Nije to jos za nase uslove