Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
slavko101, ne zahvaljuj... Nego, probaj sledeci put da vise obratis paznju na nekakve sitnice, jer mozes da zeznes telefon, ali opet... za svaki slucaj
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Vidim da sam ga poprilicno uprskao i ako hocu da vratim na 52.0.07 jedino u servis da ga nosim na flash-ovanje, zar ne?
Mislim ne nameravam da ga nosim u servis ali cisto da znam kada se odlucim na promenu da li mi je to jedina opscija. I da li neko zna koliko se krecu cene tih flash-ovanja?
Kod nas u Vrscu je od 500 do 800 dinara, u zavisnosti od verzije OS-a
----------------------------------------------------------------------------------
slavko101, flash mozes da odradis i kuci sa JAF-om ili PhoneiX-om ali sad ako se bojis to da radis, onda... u BL flash ti dodje oko 10-ak Eur pa sad... A mozes kod kuce da odradis za DZ
Nebojsa92x, Hvala na odgovoru zavodnick, Kako od kuce mogu da uradim downgrade. Zar za to ne treba da se ima onaj Box, pa se zbog toga mora nositi u servis?
slavko101, i ti i zavodnick, ste u pravu. Zasto bi radio downgrade, samo nastvi da koristis uda fajl vezije 101 i gotovo. stavi rof koji hoces i kraj price
slavko101, ne treba... nego kao sto snenad rece ne treba ti sad downgrade. Rekao sam ti na sto treba da obratis paznju sledeci put ( da se ne zalijeces ) kad budes instalirao neki noviji cfw
slavko101, izasli su novi firmware-i za 5230 5233 i c6 tako da je logicno ocekivati da ce za nas izaci nesto. sto se tize broja ko zna sta ce da bude jer su kod c6 skocili sa v21 na v40. u nima je jedina nova stvar browser i integracija najnovijeg qt-a. ostalo je update aplikacija, speed improvement i bug fixes
slavko101, izvini... mozda sam ja malo lose odgovorio, ali na istu stvar sam mislio kao i snenad. Ono sto sam savjetovao svima, a tako cu reci i tebi, je da treba malo sacekati prije nego se instalira neki noviji cfw. Ono sto moze da predstavlja problem je dovoljna neistrazenost istog, pa onda moze doci do nekakvih komplikacija na telefonu... Treba da prodje barem 2-3 mjeseca, ponekad i vise, pa da onda cujes utiske i komentare ljudi koji to imaju Sretno dalje
kome treba cfw moja preporuka je da ga iskljucivo skida sa daily mobile foruma jer je zajednica ogromna i feedback fantastican. i sto je najbitnije se se komentarise, a ne samo koristi
snenad, zavodnick, Primljeno k' znanju
Hvala ljudi na pomoci.
Savet za ostale da ne pogrese kao ja, budite iole strpljiviji pa obratite paznju na detalje. I definitivno sajt koji je preporucio snenad
snenad, Potvrdjujem ovo sto je rekao ajde. Nisam bas siguran zasto ali mi se cesto desavalo da zabode i da kad izadjem i ponovo udjem nece da putsio radio. Tek kada izgasim pa upalim ponovo tel on pocne da radi, i sve tako dok ponovo ne zabode
Mrzi me da jurim na 176 strana potrebne iformacije tako da bih vas molio za odgovore na ova pitanja...
1)Kakav mu je tuch,
2)softver,
3)koliko mu traje baterija ako se lepo formira,
4)da li mora da se instalira novi softver ,
5) koliko je dobar prvobitni softver i da li baguje ponekad,
6)sajt za skidanje dodatnih programa,
7)kako se instaliraju programi,
8 )da li moze da se zastiti od virusa
ako ne na sva bar na vecinu.. Hvala unapred..
Zive, ne pada ti napamet da mozda nekog moze da mrzi da po 30-ti put odgovara vec odgovorena pitanja? Ajde ti lepo prvo procitaj sta vec pise, pa ono sto ti ostane nejasno posle pitaj.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.