Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Alexa+,
http://europe.nokia.com/A4144905
Link provereno radi upravo sam proverio.
Fajl je velicine 26.3Mb
http://europe.nokia.com/A4144905
Link provereno radi upravo sam proverio.
Fajl je velicine 26.3Mb
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
e ljudi kako da kad snimao video snimak da mi memorise na memorijsku karticu a ne na memoriju telefona. Posto mi tel ima oko 40mb a zauzeto mi je 10mb mogu da snima samo 15tak minuta. Da li neko zna? I jel moze da se blic ukljuci kao lampica, ako moze kako?
pomagajte SRBI!!!!!!!!!!!
e i da jos nesto. Kako da kad primam stavku preko bluetooth-a da mi memorise odmah u mem.karticu. da li to moze
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
pomagajte SRBI!!!!!!!!!!!
e i da jos nesto. Kako da kad primam stavku preko bluetooth-a da mi memorise odmah u mem.karticu. da li to moze
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
Imam par pitanja za znalce:
1 - I ja i cimer imamo ovaj telefon, ja orig. englesku verziju softvera, a cimer srpsku (MTSov telefon valjda). Problem je u tome sto je kvalitet menija kod mene vidno losiji.Kod mene je meni znatno svetliji ( nema veze sa brightnessom, vec vise deluje "ispranije") i sam kvalitet grafike deluje losije (kao da je rezolucija nesto manja). Ovo se preimecuje samo u menijima telefona, dok u igrama i programima nema razlike. Ja sam updateovao najnoviji firmware dok je njegov oko 3.81 , nisam siguran da li je problem postojao i pre tog updatea.
2 - Da li je moguce smanjiti ton poruke? Kod mene telefon uvek zvuk poruke pusta maximalnom jacinom i problem mi je sto neke zvukove distorzuje tako.
3 - I na kraju, postoji li neki program koji moze da pusta zvuk poruke sa neke play-liste? Tako da svaki put kada stigne poruka cuje se drugaciji zvuk. Recimo da nasumicno (ili redom) bira melodije sa neke liste...
Hvala
1 - I ja i cimer imamo ovaj telefon, ja orig. englesku verziju softvera, a cimer srpsku (MTSov telefon valjda). Problem je u tome sto je kvalitet menija kod mene vidno losiji.Kod mene je meni znatno svetliji ( nema veze sa brightnessom, vec vise deluje "ispranije") i sam kvalitet grafike deluje losije (kao da je rezolucija nesto manja). Ovo se preimecuje samo u menijima telefona, dok u igrama i programima nema razlike. Ja sam updateovao najnoviji firmware dok je njegov oko 3.81 , nisam siguran da li je problem postojao i pre tog updatea.
2 - Da li je moguce smanjiti ton poruke? Kod mene telefon uvek zvuk poruke pusta maximalnom jacinom i problem mi je sto neke zvukove distorzuje tako.
3 - I na kraju, postoji li neki program koji moze da pusta zvuk poruke sa neke play-liste? Tako da svaki put kada stigne poruka cuje se drugaciji zvuk. Recimo da nasumicno (ili redom) bira melodije sa neke liste...
Hvala
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
gaMbiT,
1.sve je moguce,tako i da displej kod tebe deluje losije.I ja sam imao ranije slicno iskustvo,ali nemoj da te to zabrinjava.
2.ton poruke mozes smanjiti samo ako smanjis ring tone.
3.tako nesto jos ne postoji.
1.sve je moguce,tako i da displej kod tebe deluje losije.I ja sam imao ranije slicno iskustvo,ali nemoj da te to zabrinjava.
2.ton poruke mozes smanjiti samo ako smanjis ring tone.
3.tako nesto jos ne postoji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pozz ljudi, treba mi pomoc
pazario sam ovaj mob iz MTSa pre 4,5 dana i posle prvog talasa odusevljenja uocio sam jedan problem
Posle nekog vremena nekoriscenja ( recimo par sati )telefon upadne u neku vrstu hibernacije,...tasteri svetle, ali je ekran ugasen. Sta god da pritisnem ne pomaze. Jedino gornje dugme pomaze, posle cega fon radi normalno.
U cemu je problem? Da li je to nesto do telefona ili postoji neka opcija koja mora da se podesi?
PS iskreno se nadam da je ovo drugo jer mi se ne da se cimam sa MTSom oko servisa ( imao sam prilicno losa iskustva )
pazario sam ovaj mob iz MTSa pre 4,5 dana i posle prvog talasa odusevljenja uocio sam jedan problem
Posle nekog vremena nekoriscenja ( recimo par sati )telefon upadne u neku vrstu hibernacije,...tasteri svetle, ali je ekran ugasen. Sta god da pritisnem ne pomaze. Jedino gornje dugme pomaze, posle cega fon radi normalno.
U cemu je problem? Da li je to nesto do telefona ili postoji neka opcija koja mora da se podesi?
PS iskreno se nadam da je ovo drugo jer mi se ne da se cimam sa MTSom oko servisa ( imao sam prilicno losa iskustva )
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
blaf, to sto ti se desava je zbog senzora zbog kojeg se automatski pali osvetljenje na tastaturi kada je malo mracnije.To je sasvim normalno i tako je na svakom nokiji symbian aparatu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
blaf, Ma on misli da ga vratis na fabricko podesavanje. Znaci nadi tu opciju u setapu i unesi fabricku sifru 12345, ako je nisi menjao i mozda to pomogne.
Mada bih ga ja da sam na tvom mestu sto pre odneo u MTS, jer oni moraju da ti rese problem jer je telefon pod garancijom. Dakle ako reset ne pomogne nemoj dalje da experimentises, nego pravac MTS.
Pozdrav
Mada bih ga ja da sam na tvom mestu sto pre odneo u MTS, jer oni moraju da ti rese problem jer je telefon pod garancijom. Dakle ako reset ne pomogne nemoj dalje da experimentises, nego pravac MTS.
Pozdrav

SE W880i, T250i, Nokia 6230
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 10. Apr 2008. 05:55
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
4ever2gether
isprobaš trial verziju , free je 15 dana
publisher site: