Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mirko BGD, gde to? ovde kod nas? Sad sam ostao zatecen.Ako je ovde u Srbiji to je jako dobro.bilo bi dobro da moze bez BT slusalice za 600.Al kad bolje razmislim ovako je extra!
Marko_NS, procitaj na predhodnoj stranici sta sam napisao o zvanicnoj ceni telefona. Dakle, bice 720-750eur sa dvogodisnjom garancijom (koja je uvedena od 01.01.2009.), ali bez bluetooth slusalice.
Pozdrav
Pojavio se zvanično.
Nije ni čudo što su već izbacili FW update, svaki novi telefon ima "dečije bolesti" ali ovde su izgleda u pitanju "porođajne muke". Btw, ne bih da "mračim"
Ok,sada sam zvao Viktor mob i kazu da su ga konacno dobili i u crnoj i u beloj boji,da je original evropski a ne sa kineskom tastaturom kao prva tura i cena je 77 hiljada to jest 820evra.Odlucio sam-IDEM SLEDECE NEDELJE [ove sada] DA GA KUPIM!!! I've never been this happy Samo sto sada ne znam koji da kupim-crni ili beli.Sta vi mislite??
mislim da nisi normalan ako das toliko para kao i da ces vec a mesec dva moci da ga kupis za nekih 600. ovu razliku od 220 mozes da potrosis na nekom moru za par izlazaka
Pare davati necu zbog mog caleta koji je u takvoj situaciji da udje u prodavnicu uperi prstom u nesto i to mu se da.Najugledniji profesor filozofije u NS.Vec je sredjeno jer poznaje vlasnika radnje.
BELI ILI CRNI?!
Marko_NS, kako da ne to je opste poznato da profesorima filozfije poklanjaju robu koju pozele. Ajde da si rekao "poznati NS krimos" ili "poznati NS tajkun" pa da covek poveruje u to sto pricas.
Niko nije rekao da se to poklanja.Znas ti koliko je tih ljudi polagalo ispite kod mog caleta ili njegovih kolega.pa njihova deca..iiiii bre kolko je to sve kompromitujuce
GameBoy, a gde ga je kupio tvoj rođak? Imam varijantu da mi ga iz Hrvatske neko donese, ali bi trebalo da znam bar u kom gradu je kupljen i možda u kojoj prodavnici... Napiši mi na PP ako možeš... Please...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Marko_NS, sebe radi buti pametan i sacekaj jos deset dana. pored toga sto ces dobiti telefon koji je namenjen nasem trzistu, dobices i normalnu garanciju na dve godine. pozdrav.
U sunce ti kalajisano,sto ne upisah filozofiju!Pa znao sam da cu se kajati i da sam definitvno omasio profesiju.Pih sad bih imao N97. Marko_NS, Uzmi crni.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
IDzO, Moj cale radi sa Baljom.Dobar covek
Mene beli privlaci vise od crnog,ali nekako backlight mi je na belom jace pa malo "probija" kroz plastiku i na tastaturi i na nekim modelima nije jednako. A crni mi je.Nekako.Totalno random
Kada sam prvi put video N97, potpuno sam bio opcinjen belom verzijom! Fotografije koje su se pojavile predstavljale su ovaj model kao izuzetno cvrst, metalan, a svetla varijanta je delovala srebrnkasto. ipak, kada su se pojavile prve fotografije uzivo, videh da beli deluje plasticnije od crnog. isto tako, fotografije crnog modela na gsmarena.com su me i vise nego odusevile, pogotovu svetliji metalni okvir oko display-a koji ga cini nekako sofisticiranijim. beli model jeste uocljiviji, izdvojeniji, ali... svejedno, pogledacu ih uzivo za 10ak dana pa cu definitivno znati koji cu uzeti. zapravo, nadam se da mi tada nece biti jos teze da izaberem:)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.