Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

U Nemackoj bez poreza 470 eura ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

sa porezom i carinom i dvo godisnjom garancijom 649e i uz to se dobija BT slusalica... ipak je mnogo 650e :unsure:

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Mirko BGD, gde to? ovde kod nas? :| Sad sam ostao zatecen.Ako je ovde u Srbiji to je jako dobro.bilo bi dobro da moze bez BT slusalice za 600.Al kad bolje razmislim ovako je extra! :?
iPhone 4.

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

Marko_NS, procitaj na predhodnoj stranici sta sam napisao o zvanicnoj ceni telefona. Dakle, bice 720-750eur sa dvogodisnjom garancijom (koja je uvedena od 01.01.2009.), ali bez bluetooth slusalice.
Pozdrav

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

misha, pitao sam Mirka BGD o cemu on prica i gde se moze naci a ne tebe da ponovis vec napisano :wink:
iPhone 4.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Onda procitaj dva posta iznad svog.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 20:51

Post od GameBoy »

Gde god pogledam vidim ovaj telefon u sat vremena gledanja televizije vidio sam ga 6 puta a jos se nije zvanicno pojavio malo cudno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pojavio se zvanično.
Nije ni čudo što su već izbacili FW update, svaki novi telefon ima "dečije bolesti" ali ovde su izgleda u pitanju "porođajne muke". Btw, ne bih da "mračim" :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Ok,sada sam zvao Viktor mob i kazu da su ga konacno dobili i u crnoj i u beloj boji,da je original evropski a ne sa kineskom tastaturom kao prva tura i cena je 77 hiljada to jest 820evra.Odlucio sam-IDEM SLEDECE NEDELJE [ove sada] DA GA KUPIM!!! :D :D :D I've never been this happy :) Samo sto sada ne znam koji da kupim-crni ili beli.Sta vi mislite?? :unsure:
iPhone 4.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

mislim da nisi normalan ako das toliko para kao i da ces vec a mesec dva moci da ga kupis za nekih 600. ovu razliku od 220 mozes da potrosis na nekom moru za par izlazaka
::luv phonez::

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Pare davati necu zbog mog caleta koji je u takvoj situaciji da udje u prodavnicu uperi prstom u nesto i to mu se da.Najugledniji profesor filozofije u NS.Vec je sredjeno jer poznaje vlasnika radnje. ;)
BELI ILI CRNI?! :)
iPhone 4.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Marko_NS, kako da ne to je opste poznato da profesorima filozfije poklanjaju robu koju pozele. Ajde da si rekao "poznati NS krimos" ili "poznati NS tajkun" pa da covek poveruje u to sto pricas.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Niko nije rekao da se to poklanja.Znas ti koliko je tih ljudi polagalo ispite kod mog caleta ili njegovih kolega.pa njihova deca..iiiii bre kolko je to sve kompromitujuce ;)
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Marko_NS, Branko Balj? :)

Meni se beli vise svidja. :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

GameBoy, a gde ga je kupio tvoj rođak? Imam varijantu da mi ga iz Hrvatske neko donese, ali bi trebalo da znam bar u kom gradu je kupljen i možda u kojoj prodavnici... Napiši mi na PP ako možeš... Please... :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Marko_NS, ja bih izabrao crni. Pitanje je subjektivno tako da ne razumem stvarno zašto pitaš za boju, mislim da je to stvar ukusa.
Nokia Lumia 630

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misha »

Marko_NS, sebe radi buti pametan i sacekaj jos deset dana. pored toga sto ces dobiti telefon koji je namenjen nasem trzistu, dobices i normalnu garanciju na dve godine. pozdrav.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

U sunce ti kalajisano,sto ne upisah filozofiju!Pa znao sam da cu se kajati i da sam definitvno omasio profesiju.Pih sad bih imao N97. :roll:
Marko_NS, Uzmi crni.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

IDzO, Moj cale radi sa Baljom.Dobar covek ;)
Mene beli privlaci vise od crnog,ali nekako backlight mi je na belom jace pa malo "probija" kroz plastiku i na tastaturi i na nekim modelima nije jednako. :dry: A crni mi je.Nekako.Totalno random :)
iPhone 4.

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misha »

Kada sam prvi put video N97, potpuno sam bio opcinjen belom verzijom! Fotografije koje su se pojavile predstavljale su ovaj model kao izuzetno cvrst, metalan, a svetla varijanta je delovala srebrnkasto. ipak, kada su se pojavile prve fotografije uzivo, videh da beli deluje plasticnije od crnog. isto tako, fotografije crnog modela na gsmarena.com su me i vise nego odusevile, pogotovu svetliji metalni okvir oko display-a koji ga cini nekako sofisticiranijim. beli model jeste uocljiviji, izdvojeniji, ali... svejedno, pogledacu ih uzivo za 10ak dana pa cu definitivno znati koji cu uzeti. zapravo, nadam se da mi tada nece biti jos teze da izaberem:)

Odgovori